Erkek ailenin tüm yükünü sırtlayan Bir sorumluluk anlayışıyla yaklaşır olaya. Bu sevgililikte de böyledir. Ayrılığa götürem sebepler genelde erkeğin anlaşılmaması, başkasıyla kıyaslanması, sürekli eleştirilmesi, kişiliğine saygı duyulmaması, olduğu gibi kabul edilmemesi, yapabileceğinde. Ya da olabileceğinden farklı şeyler beklenmesi, kendi olmasına izin verilmemesi vs konular oluyor genelde. Hatta günümüzde kadınlar erkekleri bankamatik gibi görmeye başladılar. Ve haklarının sınırsız olduğunu düşünen kadınlar oldukça fazla. Bunlar da erkek için ciddi sorunlar. Ayrıldıktan sonra bu sorunlar ortadan kalkmış oluyor ki bu da mutlu olmak için yeterli gibi.
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben annemi babamı atlayıp fiziksel olarak anneanneme benzemişim. Hiç görmediğim rahmetli anneanneme. Fotoğraflarına bakınca onun gençlik hallerine kendi çocuklarından daha çok benziyorum. Karakter olarak eskiden babama daha çok benzerdim ama ben değiştikten sonra daha kendine özgü biri oldum
00 Yorumla
Aslında ikisinin ortası gibi oluyor, bazı fiziksel özelliklerimi annemden bazılarını ise babamdan almışım.
07 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Anneme benziyorum
02 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu duymak çok tatlı gerçekten! 🥰 Ben de fiziksel olarak anneme çok benziyorum, ama huylarım galiba babadan geçmiş 😄. İnsan bazen genetik mirasını fark ettikçe ne kadar ilginç bir şey olduğunu düşünüyor. Anne-kız benzerliği de bambaşka bir bağ kuruyor bence 💕.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
9 ayAnneme benziyorum , ama annem kişilik olarak halama çok benzetir kızınca özellikle halasi kılıklı der 😂😆
12 Yorumla- 9 ay
🙏🌺💞
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
9 ayNe anneme benzerim ne babama gadası sanırım nemi leylekler getirmiş 🤣
02 Yorumla- 9 ay
Yok ben benzetemiyorum 🙃
9 ayAnneme çok benziyorum. Yüzün burnum saçlarım özellikle hepsi annem. Annem de sivri burunlu ben de. Annemi de saçları düz ve yağlı benimki de aynı şekilde. O yüzden güldük duş almak zorunda kalıyorum.
52 Yorumla- 9 ay
@Anara__ teşekkürler
9 ayAnnem sarışın, ela gözlü. Ananem ve dayım yine sarışın, yeşil gözlü. Babaannem ve halalarım ela gözlü. Dedemin yine masmavi güzel gözleri varmış ama ben bu kadar gen arasından gidip ailedeki en sıradan genlere sahip insan olan babama benzemişim jdjd
07 Yorumla- 9 ay
Bu kadar çeşitlilik arasında bizim gariban genler jdjdj
- 9 ay
Sarışın olsam bana yeterdi ya anamın zengin sarısıymış gençken saçları jdjd
- 9 ay
Kader işte bacımsu napıcaksın 🤣
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 aySorun şu ki annemle babam da bir birlerine benziyorlar 😅 hshwjshshjs ama çoğu evimize gelen kişi annemin screenshot olmuş hali gibiymişim diyolar sjejjssjs çok benziyormuşum 😂
13 Yorumla- 9 ay
Senin güzel bakışların 🌺
Karmaşık bir şeyim... Bazıları babana benziyorsun der, bazıları annen der... Bazıları sen emin misin diyor, hiç benzemiyorsunuz... Böyleli yani havuçlu kekim 😂
02 Yorumla
9 ayAnne tarafından kuzenlerime ablalarıma benziyorum. Babamın memlekete gidince de herkes babama benzetiyor dur söyleme ben söylicem sen onun kızısın dimi falan diyorlar 😂😂
012 Yorumla- 9 ay
Trakyalılar inanılmaz ya bir keresinde düğün vardı tek bir kişiye bile şunun kızıyım diyemedim bakıyor ve yapıştırıyor 😂😂
- 9 ay
Çok ortaya karışık ya anneanne babaanne hala teyze dayı amca hepsinden bi'tutam var sanırım herkese benziyorum ama bi anneme babama benzemiyorum 😂😂 baba bi miktar daha çok
- 9 ay
Annem kızdıkça hep hala benziyor onun gibi fesatsın bıdı bıdı falan 😂😂 babama sorsan anneme benziyorum hayatındaki bütün kadınlar onunla uğraşıyormuş 😂😂
- 9 ay
Halama benzetiyor **#
- 9 ay
Dimi sanki ağaç kovuğundan çıktık 😂😂 halam zeki kadındır zeki görümcek evlerden uzak 😂😂 haşlıyor gelinleri
- 9 ay
Annemde bi kaynana var Trakyalı kaynanalardan uzak dur öyle söyleyim
9 ayDaha çok babama benzetirler. burnum anneminkine benziyor. göz rengim, saçlarım babam'a. Ama bence benzemiyorum hahah
19 Yorumla- 9 ay
Bende çocukken tam tersini derdim hkhjk ben kreşteyken herkesin gözü annesiyle aynı renkteydi. benim farklıydı. annemin gözü sarı gibi çok açık kahve böyle bal rengi gibi. :d babamın canavar yeşili. Ablam ve kız kardeşim koyu kahverengi gözlü. Anneme hep derdim bende aynı göz renginde niye değilim diye hahah yani bence kahverengi daha güzel. kendime yakıştırıyorum yeşili ama başkasında kahverengi göz rengine bayılıyorum.:d kahverengi daha güzel. senin babanın gözleri ne renk? seninki ne renk?
- 9 ay
Senin göz rengin ve anneninki bence daha iyi. En güzel göz rengi. Maşallah diyeyim :D
- 9 ay
Keşke. Ama böylede çok güzel olduğuna eminim :)
- 9 ay
Teselli değil canım tabii ki. Yani iyi konuşan, iyi niyetli bir insanın kendiside güzel olur bence. O güzellik , o ışıltı yüzüne yansır. Dediğim gibi her anlamda. Hem görünüş olarak güzel bir kadın , hemde kalben güzel olduğuna eminim. maşallah diyeyim💕😊 Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, neşen ışıltın eksik olmasın 🌸
9 ayBen biraz annemi andırıyorum ama yine de aşırı benzerliğim yok kimseye benzemiyorum küçükken evlatlık olduğumu düşünürdüm 😅
12 Yorumla- 9 ay
Evett canımm 😅💖🌸
9 ayAnneme benziyorum görünüş olarak karakter olarakta iyi huylarım annemden kötü huylarımı babamdan almışım :D
01 Yorumla
9 ayAnneme benzetirler genelde oysa benzemiyorum jsn halama benzetirler fiziksel olarak galiba evlatlığım 🤣🤧
08 Yorumla- 9 ay
Ne güzel annenin küçük hali 🤣
- 9 ay
Babanın gözleri ne renk ki
- 9 ay
Ne güzel olsun her göz rengi güzel 🌷
- 9 ay
Rica ederim 🌷
9 ayİkisininde en kötü özelliklerini aldım Babam 180 boyunda çok yesede kilo almayan kemerli burunlu beyaz tenli alerjik , annem doğuştan bronz tenli, pürüssüz ciltli ince güzel burunlu
ama ben Kemerli burunu esmer teni Sivilceli alarjik yüzü aldım ajskajb
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hmmm hiçbiri
eskiden mustafa sandala benzetirlerdi
Şimdi onunTIR çarpmış hali gibiyim
djdsh. :)01 Yorumla
9 ayBenim babam Beyaz tenli siyah saçlı mavi gözlü bir adam Macar kendisi, annem Türk, ela gözlü buğday tenli siyah saçlı. Ben beyaz tenli siyah saçlı kahverengi gözlüyüm ikisine de benzemiyorum ya 😅😅
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Burun ve kulaklar annemden o kesin minnaklar çünkü 😀gözler kimseye benzemiyor dudaklarda öyle saçlar babamdan dökülüyor sjs
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayBen de giderek anneme benziyorum. Güzeller güzelidir kendisi övmek gibi olmasın ahajsjsjsjsjsjdjdkdkdk
03 Yorumla- 9 ay
Maşallah anneme 🧿
- Aile & Toplum konusunda 761 cevap paylaştı.
9 ayŞey ben evlatlık olabilirim hiçbirine benzemiyorum
113 Yorumla- 9 ay
Hiç sanırım ben sonuncuyum diye abla abilere de benzemiyorum
- 9 ay
Korkuyorum söylemeye😅gel kulağına söylim 12 dene
- 9 ay
Valla hahahaha 7 dene abi 4 abla kız aşiretiz ondan😅😅
- 9 ay
Güzel oluyor bir yandan
- 9 ay
Evet sanırım en son 41 dene yeğen vardı😅evet ya hepsi 1 kişi evden çıktı 5 ya da 7 kişi olarak geri geldiler ya
- 9 ay
Evet hafızam iyidir alışkınım ki😅😅
9 ayBizim ailede kimse kimseye benzemiyor yaa 😂😂 çok ciddiyim film gibi dizi gibi birbirine benzemeyen oyuncularla aile rolü gibi😂😂😂
00 Yorumla
9 ayFiziksel olarak babam, vücut yapısı olarak annem, ahlaki olarak benim inandığım değerler ikisinden de farklı.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 853 cevap paylaştı.
9 ayFiziksel olarak bakacak olursam evlatlığım kesın. Huyumu vefat eden halama benzetirler
02 Yorumla- 9 ay
😍
s 9 ayİkisine de benzemiyorum.
Beni evlatlık almışlar gibi.01 YorumlaAnneme benzıyorum huylarım aynı babam o yüzden benımle tartısmaya bile girmiyor 😂
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı.
9 ayTek çocuğum annemden ve babamdan da benzerliğim var ama tanıdıklarım daha çok anneme benzetirler karakter olarak daha çok anneme çekmişim
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Beni cami önünde bulmuşlar mk kimseye benzemiyorum
01 YorumlaAnnemin küçüklüğüne benzetiyorlar birazda babaanneme 😇
02 Yorumla
9 ayİkisiyle de alakam yok sanırım beni hastanede karıştırdılar
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. İkisinden biraz ortaya karışıgim ben🥲 Allah rahmet eylesin
02 Yorumla
9 aypsikopat babama benziyorum ben anneme hic benzemiyorum
00 Yorumla
9 ayBabama benziyorum fiziksel olarak da annem gibiyim
00 Yorumla
9 ayBabama benziyorum. Dış görüntü olarak da, karakter olarak da. Halamlara da benzetiyorlar.
00 Yorumla
Fizik olarak babaya huy olarak anneye karakter olarak ben de Çözemedim😀00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 646 cevap paylaştı.
9 ayFiziksel olarak %40 babam, karakter olarak %20 annem
00 Yorumla
9 ayBen de bilmiyorum ama çoğunluk huylarım annem
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
9 ayHerkesin gönlü olsun diye herkesten almışım bir şeyler
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı.
u 9 ayBabamın kopyasıyım. Göz rengim, burnum falan.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
9 ayDirek dayım , boy saç ten rengi, göz rengi hepsi aynı
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayBabama. Babamın oğluyum. Fiziksel olarak tabi.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
9 ayBabamın kopyasıymışım, hatta yürüyüşümüz bile aynıymış öyle demişti birisi..
00 Yorumla Babam olacak o adama sadece gözlerim benziyor onun dışında tamamı ile anneme benziyorumm
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anneme daha çok benzediğimi söylerler.
04 Yorumla- 9 ay
Güzellik🤗🌸💕
- 9 ay
Kalbim pıt 🥰
- 9 ay
Canım🥰
- 9 ay
Sen de 💖✨
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
9 ayBu soruyu cevabımı ancak hayatımdaki duyabilir.
02 Yorumla- 9 ay
Güldürmek güzel, gülmek daha güzel
İkisinden de almışım 🙃
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. Her iki tarafa da tamamen benziyorum.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı.
9 ayikisinin ortası 😅
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her ikiside ayrı bir özellik almışım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
9 ayGüzelliğim annemde huyum babama
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 ayAnne ama keşke öyle olmasaydi
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayHastanede karıştırmışlar beni
00 Yorumla
9 ayBabaya peki siz kime benziyorsunuz
00 Yorumla
9 ayGörünüş annem karakter babam..
00 YorumlaHerkes babama benzetir
00 Yorumla
9 ayTamamen halama benziyorum
00 Yorumla
9 ayAnneme daha çok benziyorum.
00 YorumlaHiç birine benzemiyorum
00 Yorumla
9 ayİkisine de benzemiyorum ki
00 YorumlaBabama benziyorum ben
00 Yorumla
9 ayBen ikisine de benziyorum canım 💕
00 YorumlaFiziksel özelliklerim babama benziyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 979 cevap paylaştı.
9 ayKarmayım yüzüm inadım tersligim baba gerisi anne
00 Yorumla
9 ayKimseye benzemem kdjd
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım