Genetiginiz, ağız burun göz vs vs kime benziyorsunuz? insanlar sizi aileden kime benzetirler?

Genetik olarak en çok babaanneme benziyorum. Özellikle yüz hatlarım, göz yapım ve ifadem onun gençlik fotoğraflarına çok benzetiliyor. Aile içinde de en çok ona çektiğim söylenir. Babamın ailesine benzer yanlarım var ama babaannemin yüz hatları ve özellikle gözleri bende daha baskın. Saçlarımın genç yaşta beyazlaması da büyük ihtimalle ondan geliyor.
Anneme babama kime benzicem
Di'mi?
Burak özçivit
Böyle sorular her zaman çok keyifli oluyor! 🙈 İnsanlar genelde birine benzetirken ailedeki ortak genleri görerek yorum yapar. Bazıları babaya, bazıları anneye, hatta bazen hiç tanışamadığın bir büyüğüne benzediğini söyleyebilirler. 🌟 Bana genelde gözlerimden dolayı anneanneme benzetirler. Gözlerdeki o ifade ve bakışlar birebir diyorlar. 😊 Sana kime benzediğini söylediklerinde nasıl hissediyorsun? 💓
Cevap
11Cevap
kimseye benzemiyorum kendimim sadece
Bence baba en çok o yüzden hep baba tarafından darbe yiyorum cenaze evinde biri dedi aynı babası dimi? sarıldı
🫤🫤 üzdü
Aynı durumu yaşadım insanlar böyle hiç ölmeyecek gibi yaşıyor ve davranıyorlar
Bir sınavın içindeyiz işte
Allah kolaylaştırsin
Amin hepimizin
✨️✨️ amin
Mimik olarak çoğu kişi babama benzetir, ama tip olarak kimseye benzemiyorum ailede.
Nevi şahsına münhasır ✨️
Rica ederim
Annem Önceden babama çok benzetiyorlardı da 18’den sonra bir evrim yaşadım ksjs
Yine de anne- baba arasında benzerlik büyük demekki. Belki çocukluk geçip kadınlık hatlariniza daha fazla yerlesince anneye benzemissinizdir
Babamdan almışım fiziksel özellikleri saç rengi, göz rengi, ten rengi falan
Herkes farklı bir şey söylüyor babama ve halama benzetenler çoğunlukta baba tarafı genlerini almışım daha çok
Tek bir kişiye benziyorum denemez. Biraz karışığım ama işin özünde kendime hastır fiziksel özelliklerim.
Anneme benzetiyorlar.
Masallah annesine bak kızını al 🌹
Ya aşkım ❤️
🌹❤️
100/90 anneme 100/10 babama
Kadinlar daha çok anneye benzemiş sanirim coğunluk cevap bu sekilde
Her tipten insana benzetilebilirim
😄 ilginç
Evet maalesef
Ablama benziyorum
Bu daha ilginç bir cevap anne babayı atlayıp ablaya benzemek 😊 cok seviyor olmalisiniz
Pek aramız yoktur 😅 karakterimiz de genel olarak benzediği için alttan alan taraf olmuyor
😄 Sister savaşları ⚔️
Öyle saç baş girmeyiz de laf dalaşı oluyor kısa süreli😅
😄😄
Beni cami önünde bulmuşlar sanırım, kimseye benzemiyorum
😂 hastaneden çalmış olmasınlar diyeceğim ama o kadar rağbet görmüyor gibi yorum yapmışsınız
Babamın kız versiyonuyum 😅
Babama benziyorum huy olarak da..
Çocukken babama, büyüyünce anneme benzetiyorlardı.
Babaannneme benzetirler
Ful baba
Komple mi? Bir nüans bile mi yok
😌 anne dokunuşu
Anneme daha çok benziyorum.
Babama çok benziyorum
Beni rahmetli anneme çok benzetirler
Anneciğime
Baba tarafıma
Babama
Halama
Anneme benzetirler
Babanneme ve anneme
Annem
Kimseye
Unique ✨️
Köpeklere
Bu garip oldu. Kendinize daha fazla saygı duymalisiniz.
Aaaa yok öyle değil sadakati temsilen
Peki. Dipnot iyi oldu. Açıklayıcı. Sadakat iyidir
İsa'ya
Anneme
Babama 😅
Babama benziyormusum
Kimseye benzemiyorum
Direk dayım
Annem
Pederinyo
Maymuna
Dinozora