Ailelerdeki artan yalnızlar. Sizin de ailenizde herkes ayrı odada mı?

24 yaşındayım üniversite son sınıf öğrencisiyim. Bu sene son inşallah birkaç ders kalmazsa. Ayrı şehirde okuyorum ve ilk 1-2 yıl yaz tatili olunca hemen tekrar gitmek isterdim ayrı evde olduğum için. Yalandan arkadaşlarım, yalandan ortamlarım hoşuma giderdi galiba. Ancak zaman geçtikçe büyüdükçe fark ettim ki bu Dünya'da en önemli şey maneviyat ve değerler. Aslında hep biliyordum ama işte sanki hep bu yaşlarda olacağımı sanardım galiba. Artık ailemle vakit geçirmek istiyorum, aktiviteler yapmak istiyorum ama herkes ayrı odada. Şöyle diyeyim benimle ilgisi yok. Eskiden de böyleydi ama iyice artmış. Sadece aile içi değil üniversite ortamı olsun, dış Dünya olsun aynı. İlk yıllar arkadaş bulmak veya birileriyle tanışıp bir şeyler yapmak çok daha rahatken ve güzelken artık eski tadı yok ve zor. Nereye doğru gidiyoruz anlamadım. Herkes kendi kabuğuna çekiliyor ve yalnız kalmak istiyor. Ben merkeziyetçilik iyice artmış durumda. Ne düşünüyorsunuz? ben kendimi 1-2 yıldır çok yalnız hissediyorum ve hiçbir şey eski tadını vermiyor.

Ailelerdeki artan yalnızlar. Sizin de ailenizde herkes ayrı odada mı?