Kendim gibi gorunmek istiyorum?

ailemcok geri kafali aski giymeme bile karisiyolar.18 yasindayim kendi kararimi verebilcek yastayim ama babam o kadar kisitlayici bi adam ki hani oturup iki cift laf edebilcegik bi insan degil, disariya iyi ailesinw kotu olanlardan. Ornek veriyim daha gecen gun hastaydim ablam evli ablamlara gidicektik ben de uyumustum hastayim diye. Geldi kaldirdi bagirdi sizden biktim dusuyoruz diye basimiza siciyosunuz dedi ki benim babamla bi muhabbetim yok, ona karsi da cikamiyorum bu durum cok sinirimi bozuyor acayip geri kafali bi insan sirekt elini kaldiriyor tehtidler yagdirmaya basliyor iste hayatinizi kaldiririm gibisinden. Iste o gun gitmedim diye dedi ki bundan aonra sokaga cikarkene bile benden izin akcaksin attigin her adindan haberim olcak. Neyse gecen de ablam (iki ablam var bu evli olnayan) evden cikmaya hazirlanirkene gitti hizli ol dedi ablam da sadece bakin ordaydim abartmiyorum hizli hazirlaniyorum zaten desi diye kiza bi tane yapiatirdi annem araya girdi hemen annemi ittirdi. Senin sulaleni sikixem oic , cocuk degil pic yetistiyouz * seni sevicem falan dedi komsular sakin ol hasan bey dedi. Oyle bi kuzum evladi benim babam maalesef zaten akraba evliligi ve evmizde kamera var annem evde degilkene naptigimizi izliyo oyle bi kontrol manyaklari bynlar ve hani normal oldugunu savunuyo annem, asla ozel hayatin gizliligi ilabilcegibi dusunmuyo. d hani ben de divme yaptirmak istiyorum sort giymek istiyorum piercing delisrmwk istiyorum bunlar bu aileye xok ters gelen seyler ama ben biyle bi insanim babama gore boyle bi seyi dusunmeye cesarwtim bile olamaz. Napicam ben bunlardan kurtulmak istiyorum uniyi sehir disinda okursam yaparim diye dusunuyorum ama nasil olcak ki iste. Arkamda kimse yok ben bu insanlarla da konusmak istemiyorum ama ne kadar da olsa ailem hani benim baska kimsem yok nasil ayakta durucam onlar olmadan. Bi de sacimi falan noyatirsam basar gelirler diye de dusunuyroum ya napicam biri beni bunlardan kurtarsin yemin ederim nefes alamiyorum artik. Hos kimsenin urtarmiycagibinda biliyorum ama kendi istedigim

gibi yasamak istiyorum bunlara cok ters isteNe biliuim isyedigim seyler de o kadar masum ki sacimi boyatiyim divme yaptiriyom cok icimde kalan seyler kendim nasilsam oyle gorunmek yasamak isyiyorum onlarin kirallarina gore yasmaak istemiyorum sizce napmaliyim, kendime aynada bakamk bile

istemiyorum

igrenc gorundugumu dusunuyorum lutfen yorumlayin genclik yillarim elimden kahio gidiyor babamdan ve annemden nefret ediyorum. Benum

bu zamana kadar babam ilcak adiden korktugum icin swvgilim bule olmadi, rn buyuk ablam liseye giderkene sevgili yaptigi icin onu okuldan aldilar ve bi daha da liseye gondermesilwr kizi.

Kendim gibi gorunmek istiyorum?