Bu kiz gorselde gördüğünüz gibi 1.63 boyunda ve 62 kilo. Ben de 1.63 boyundayim ama 55 kilo olmama ragmen kizin fizigi gayet guzelken ben gobek bolgesi olarak kizdan kilolu duruyorum. Bu nasıl mümkün olabiliyor? Genetik de muhim ama o boy ve kiloya bu fizik imkansiz hani. Benim vucudumdaki yag oranım mi fazladir diye daha kilolu duruyorum anlayamadim?
Kızın fiziği imrenilecek kadar güzel değil ki, göğüs kısmına dikkat edersen koltuk altı kısmından başlamıyor yani silikon, popo şekli desen baktığın anda selülitli olduğunu anlayabilirsin, şekli güzel bile değil. Kısaca kendi olduğunla mutlu olmasını öğren.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya hayir, ondan zayif olmama rağmen nasil bu kadar ince durmadigimi anlayamıyorum. Bel bolgesine baksana incecik 😪
tamamda iste diyom ya tipi farkli simdi sana 10 sayfalik makale yazmak istemiyom bunun hakkinda bi gün bence yazacam cunku haha ama genel olarak kemik yapisi kizda belde ince kalcada genis omuzlar dar = armut (daha komplike sistemi varda simdilik bu kadar) bu tipde kadinlar zaten kalcaya gögüse falan aliyo bele degil hormonsal sorunlarida vardir bilemiyorum cunku onlarda kalcaya aliyor diye biliyorum bu yüzden senin ince olup belden genis olman mantikli cünkü senin kemik yapin farkli demek ki anladin mi?
Bu tiplerinde disinda sistem var onlarin icine et/yag orani vs. de giriyor arastirmak istersen kibbe sistemi deniyor ayni gözükse bile binlerce beden tipi var Bence üzülmeni gerektirecek bir sey yok kendinle barisik ol zaten dünyada kendinden baska kimsen yok hem yarin bunun modasida kalkacak nasilsa
chloe ting videolari var youtube da millet deli gibi onun programlarini uyguluyordu sahsen bende denemistim ve gercekten etkili tavsiye ederim bunun disinda vicky justiz diye birisi daha var onunda bel göbek videolari cok etkili su kizda baya bilgili izlemeni tavsiye ederim https://youtu.be/JnXPYc47_Uc
Spor ve ketojenik diyet oneririm. Sporla ozellikle karin bolgeni sıkılastirabilirsin. Ve duzgun bir ketojenikdiyetle sirf gobek cevresinden kilo verebilirsin.
Herkesin göz zevki farklıdır. Kendini nasıl beğeniyorsan öyle ol. Bana göre balık etli kızlar 1.60 boy 55+ sınıfı balık etli görünüyor. Vücut oranlarına vs bakmıyorum. Kilolu kız itici görünüyor direk gözüme bunun için kimseye kilo ver demem. Her insan bir konuda dışlamaya maruz kalabilir fazla takmamak gerek. Evet genellemeye göre çoğu erkek benim beğenmediğim türleri beğeniyor olabilir.
Bilmiyorum ki. Kendi yazmis videosunda. Belki tepki alsin diyedir. Herkes altina benimle ayni soruyu sormus zaten. O boy ve kiloya nasıl boyle fizigin var diye yazmislar🤔