Evliliğe 1 ay kala ayrılmanın acısını nasıl atlatacağım?

Ben İstanbul'da sirinevlerde yaşıyorum karşı taraf pendik de aramızda 55 kilometre yol var annesi biraz rahatsızd evliydi ikinci evliliği kızda abisi üvey babası kendisi yaşıyordu. Bana dedi ben anneme yakın olmak istiyorum tamam dedim zor da olsa o benim iş yerimin oraları istemedi ya da yaşadığım yeri ben işi bırakma kararı aldım bildirdim. sonra orada iş buldum ev arıyordum bu sefer de ben anneme yürüyerek gitmek istiyorum otobüs ile flan gitmicem. Bende dedim ben 27 yıllık oturduğum yeri terkettim sana geldim sen bi 10 dk lik hadi 30 dk lik yolu mu istemiyorsun dedim. evet dedi. sonra ben buna nişanda 20 gr bilezik taktım kalan 80 gr mi da ona vermiştim hani bana güvensin diye. sonra bir kere ayrılıp barışınca bilezikler bendeydi. sonra tekrar 20 gr taktım o hepsini istedi dedim evlenince sana vereceğim zaten hani normalde de düğün günü takılır hayır istemiyorum şimdi vereceksin diyip kavga edip beni orada bıraktı. sonra biz yine barıştık. Bana derdi ki ben haksız dahi olsam asla özür dilemem sen benim peşimden koşacaksın kadın asla koşmaz. nikah yerini onun istediği yerde yaptım aynı ilçe olmadığı için fazladan para verdim akşamları sesli konusmazdi ya da görüntülü evdeyken. kimse ona karşı çıkmayacağı halde. derdi ben konuşmak istemiyorum evde konuşmayı da sevmiyorum vs nişana bile evde yaptık ama o benim akrabalarımı istemedi gelmesinler ev küçük dedi halbuki büyük bahçeleri vardı ondan dolayı akrabalar ile kötü olduk. yemek yicegimiz zaman ben mesela pizza yemek isterdim o başka bir şey derdi sende benim yediğim den ye ben sevmiyorum pizza halbuki ben seviyorum onda bilr ısrar ederdi. en son dedim anneni seviyorum oda ozaman bizim ile yaşasın hayır istemiyorum dedi sen beni annemden ayırmak istiyorsun dedi biz bu ev konusunda kavga ettik öyle bitti. Ben elimden geleni ysptigimi düşünüyorum onu görmek için 55 kilometre yol giderdim iş çıkışı otobüs marmaray onu 30 dk görmek için. gece 1 gibi eve dönerdim. o en son kavga ederken sen benim için ne yaptın ki flan
Evliliğe 1 ay kala ayrılmanın acısını nasıl atlatacağım?