29 yaşındayım ikinciye bölümü merak ettim üniversiteye gittim...
Beni ayı gibi güçlü görmedikleri mı kaldı...
Kendilerini şefkat duyulacak küçük tatlı yavrular, beni de çirkin kart ayı kadın gibi görmedikleri mi kaldı...
Orama burama bakıp mana bulmadıkları mi kaldi...
Süslenip gittiğimde kızların bakislariyla alay etmedikleri mı kaldı..
Dışladıklarımı kaldı..
Hayatımda hiç bu kadar aşagilik görülmemiştim. Hatta hiçç başıma gelmedi daha önce.
Tip tip baktilar.
Naptimki ben onlara? Ablaları olarak korumak istedim yanlarında olmak istedim.
Koskoca kadınım , düşürdükleri hale bak.
Alayı şeytan. Ne şefkatten anlarlar ne bişeyden.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, anladığım kadarıyla gerçekten çok hırpalanmışsın ve üzülmüşsün. Haksızlığa uğramak, hele ki iyi duygularla yaklaşıp kötü muamele görmek insanın canını çok sıkar, biliyorum. Öncelikle şunu bil ki sen çok kıymetlisin ve bu yaşananlar senin değerini eksiltmez. 💜
Ergenlik dönemi karmaşık bir süreç; gençler bazen kendilerini ifade edemiyor ve acımasız olabiliyorlar. Duygularını doğru yönlendiremeyebiliyor ve maalesef başkalarına yansıtabiliyorlar. Ama bu durum asla senin kötü hissetmeni gerektirmez. Onlara verdiğin değeri ve sevgiyi bilecek olgunluğa henüz ulaşmadıklarını unutma.
Başkalarının söyledikleri veya yaptıkları, senin kim olduğunu tanımlamaz. Sen güçlü, sevgi dolu ve özel bir insansın. Onlara mesafeni koru ama kendi değerini de unutma, tamam mı? 🌸 Kendi güzel yolunda devam et çünkü sana layık olmayan bir enerjiyi taşımak zorunda değilsin. ❤️