• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Kızların bu keko sevdasının nedeni nedir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
2312
Yapay Zekaya Sor

Anlamıyorum hiç mi akıl yok..

Nedir Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
35 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • AnTroPoSeN
    AnTroPoSeN Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 100%
    9 ay

Kadın daha çocukluktan itibaren erkeklere göre yalıtılmış bir sosyal hayata maruz bırakılıyor. Sürekli tehdit, korku ve başına bir şey gelebilme ihtimaliyle baskılanan kadın daha çocuklukta çevresinden gelen uyaranlara kapalı halde gelişim sürecine giriyor. Zamanla ergenliğe girmekle başlayan cinsel kimlik farkındalığı, erkek cinsine olan ilgiyi artırmasına rağmen, çocukluktan kalan ve toplumsal baskı nedeniyle edindiği korkularla doğru iletişimler kuramıyor. Karşı cins ile kurulamayan doğru iletişim eksikliği nedeniyle okul çağlarında karşılaştığı "aykırı" karakterlere olan ilginin yanlış olduğunu farkedemiyorlar. Kendi yaşıtlarının henüz cinsel olgunluk ile yetişkinliğe girememiş olması, kadınların o dönemlerde ileri ki yaşlarda ki kişilere yönelmesine sebeb oluyor. Bu da elbette daha okul çevresinde sık görülen aykırı tipler en önde olmakla beraber, sosyal medyada gösterişten fazlasını resmedemeyen kişilere olan ilgi olarak ortaya çıkıyor.

Kadının daha çocukluktan karşı cinsle sağlıklı iletişim kuramayışı sebebiyle ona yönelen ama gerçek olmayan ilgi ve özeni bir değer olarak hissediyor. Yıllarca sevgi, dostluk ve arkadaşlık hissetmesi gerekirken korku ve yasaklarla bezeli yaşama sıkışmış olduğundan lise ve üniversite ile başlayan özgürlük hissiyle kendi seçimlerini yaratmaya çalışıyor. Yanlış insanlara doğru hissler beslediğini farkedemeyen kadın, bu tercihin yanlış olduğunu kişiliğinin oturmaya başladığı dönemlerde farkediyor. Yirmili yaşlarında yanlış seçimler yaratan kadın bu yaşın ortalarında seçimlerinin sonuçlarıyla boğuşmak zorunda kalıyor. Otuzlu yaşlarda gelişmek zorunda kalan yara almış kişiliği ile doğru insanların nasıl olması gerektiği hakkında fikirler üretmeye başlayabilecek seviyeye ulaşıyor (maalesef ulaştırılıyor).

Yaşadığı travmanın büyüklüğüne göre otuzlu yaşlar sonrası ya iletişime kapalı yalnız bir yaşamı kabullenecek yaşamı tercih ediyor ya da ideal bireylerin varolduğuna olan inancını yitirmeden mutlu bir çift olabilmeye olan inancını sürdürerek arayışına devam ediyor.

Burada yanlış seçimleri için kadınları suçlamak anlamsız bana göre. Çünkü insanız ve maruz kaldığımız şartlar, baskılar, fırsatlar ya da süreçlere göre kişilik geliştiriyoruz. Kadınların doğru tercih yapamayışının suçu toplumun sağlıklı düşünen, kararlarının sonuçlarını görebilen, tercihlerini hakkında fikir yürütebilecek özgürlüğü, bilinçliliği gösteremeyişindedir. Güçlü karakterli, zihni açık, özgüveni tam bireyler yetiştirme hedefi olmayan toplumun bu davranışını maalesef ki kadınlar daha çocukluktan başlayıp ömürlerinin sonuna kadar devam eden bir süreçte ilk elden yaşıyorlar. "Keko" diye tarif edilen bireyde bu aykırı tiplerden zarar gören kadınlarda aynı sorumsuz bilinçsiz toplumun suçudur, maalesef.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• dadbodsprotokolü
    dadbodsprotokolü Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 100%
    9 ay

Ben sana söyleyeyim kanka, keko olmayan erkeklerin o kadar büyük bir bölümü, artık öylesine erkeklik özelliklerini kaybetti ki, kızlar erkeklik vasfı kalmamış, koruma güdüsü, azmi, yerinde sertliği yerinde netliği, iki eliyle bir bükü doğrultma kabiliyeti olmayan, sadece sızlanan ve her boktan şikayet eden ağlak erkeklerden o kadar tiksinmeye başladı ki, erkek sıfatının özüne o kadar uzak kaldılar ki, dızoluğu, kaba sabalığı erkeksi özellik diye tanımlamaya başladılar. Yani diyorlar ki, sümsükle olacağıma dümbükle olayım. Yani haklısın, onlar da yanlış yolda, efendi olduğuna emin olan kuzucuklar da.

1
    0 Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Akıl olmayınca normaldir , şiddet görmeyi sevgi sanan tipler var Allah akıl fikir versin ne diyim 🙏

2
    3 Yorumla
    • Freddy1616
      Freddy1616
      9 ay

Hep diyorum,
      " Hayır, Hayır demektir" diye başta kadınlar kabul etmiyor bu ülkede.
      Önce sanki otomatik cevap gibi reddediyorlar, sonra adam efendi biri ise arkasını dönüp gidince " Soğan Erkeği" oluyor onların gözünde

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      9 ay

EİG için teşekkür ederim 🙏❤️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Rica ederim 🙏 <3

Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.

O kekoluk değil bu arada varoş sevdası.

3
    2 Yorumla
    • HeartofFire
      HeartofFire
      9 ay

✨🥂🤟

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

🥂🤟✨

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Şef Orçun
Şef Orçun Takip Et
Fenomen
9 ay
  • Barış kardeşim, öncelikle içini döktüğün için teşekkürler. Bu maalesef bazen ilişkilerde yaşanan bir gerçek. Bazı insanlar kendilerine zarar verecek kişilere çekilir çünkü o "farklılık" ya da "asabi" tavırlar, bir tür güç göstergesi olarak algılanabilir. Ancak bu genelde uzun vadede sorun yaratır. 😕

Eğer sen kendine ve hayata odaklanırsan, seni gerçekten anlayan biri mutlaka denk gelecektir. Çünkü güven, saygı ve sevgi olmadan sağlıklı bir ilişki kurulamaz. Devran döner, sen hak edeni bulursun! 💪

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

43

Cevap

37

Cevap

• psyched3lic
    psyched3lic Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    9 ay

Bu tür romantik çekilmeler evrimsel psikoloji ile açıklanabilir fakat genel manada "Kızlar pi^ erkek sever" düşüncesi bir yanılsamadır. Evrimsel psikolojiye göre hırçın ve tehditkar davranışları bazı kadınlar "güçlü erkek=beni korur" bağdaştırmasında bulunur. Bu kadınların aile ortamı büyük ihtimalle huzursuz ve güvensizdir. Sağlıklı bireyler sağlıklı seçimler yapar.

DİPNOT: Kadınların 180 sevdası da evrimsel psikoloji ile açıklanır. Kendilerini korunaklı hissederler. Bu da bilinç dışı bir çekim duymalarına sebep olur.

3
    0 Yorumla
  • Morjinal
    Morjinal Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    9 ay

Keko erkek sevgisinin arkasında bence bir dram var. Babası tarafından korunup kolanmamış kızlarda bu adam beni korur kollar sahip çıkar algısı oluyor. Evet sahip çıkıyor ama sahiplenilmesi gereken bir eşya gibi. Kıskanıp onu giyme burqya gitme onunla seni g9rmeyeyim gibi kısıtlayıcı şeyleri sevme algısı bozuk kişi "ayyy beni seviyor kıskaniyor " diye algılıyor. Bu kişilerin aşırı hisleri bir süre sonra ben demeden bir şey yapamazsın ya da döverim seni benden habersiz bir şey yaparsana dönüyor. Sevdiği için değil eşek sahiplenir gibi sahiplenen bu tutumun zararları kızların kendine oluyor. Her iki cinste de kendini sevmeyi bilmeyi öğrenmemiz dileğiyle. Bu erkeklerde ancak güçlü olursam sevilirim algısı var ki bu da başka bir dram bence. Ailesi tarafından aglamasina gülmesine kendini ifade etmesine izin verilmeyen duyguları dönmüş bireyler bunlar

1
    4 Yorumla
    • Freddy1616
      Freddy1616
      9 ay

"O zaman beni sahiplenmiyorsun" diye sitem eden kıza;
      " Köpek misin seni sahipleneyim?" diyince neden bozuluyor?

Yorumla
    • Morjinal
      Morjinal
      9 ay

@Freddy1616 çünkü bu içgüdüsel bir şey artı herşeyin denge olanı makbul çok geniş erkekte garip bana göre

Yorumla
    • Freddy1616
      Freddy1616
      9 ay

İnsan der olmanın farkı içgüdülerini kontrol edebilmek değil miydi?

Yorumla
    • Morjinal
      Morjinal
      9 ay

@Freddy1616 bu iç güdü karşılanmamış duyguların sevgiliye ya da arkadaşa yansıması psikolojik bir durum

Yorumla
  • _SorunZamanDilimi
    _SorunZamanDilimi Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    9 ay

Az önce bi kızın sorusunu cevapladım benzer durum, yani bu tip erkeklerin niyeti zaten kullanmak ve hepsi kullanıldığı halde neden birbirlerinden ders almayıp yine güvendim 2 ayda şunları yaşadım ama beni bıraktı gitti diye yakınıyor anlamıyorum

1
    0 Yorumla
  • IMrLonely
    IMrLonely Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    9 ay

Kızlar, erkekleri değiştirmeyi istediği için böyle oluyor bence. İstediği erkek tiplemesiyle tanışıyor ama tam olarak aradığı kişi olduğu için "eee ben bunu değiştirmek için çaba sarf etmicem, o zaman bundan olmaz" deyip es geçiyor, kekoyla tanışıp değiştirebileceğini sanıyor ama tek değiştirebildiği şey işkence sayısı oluyor.

1
    0 Yorumla
  • sarıdilber
    sarıdilber Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı.

Anlamadığın için seviliyor tercih ediliyor zaten barışım anlaşılan anlayan erkek sevilmez dicemde bayanda aynı eşitiz

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Annenin durumu nasıl oldu ablam

Yorumla
    • sarıdilber
      sarıdilber
      9 ay

İyi sayılır barışım hastanedeyiz daha sağol sorduğun için 😌🙏

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Rica ederim inşallah iyi olursunuz hep 🙏😊

Yorumla
    • sarıdilber
      sarıdilber
      9 ay

Teşekkürler ablacımm sende iyi ol merhametli kalbini öpüyorum ablacım 🤗😘😌

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Teşekkür ederim ablam bende öptüm o güzel kalbini yüreğini 🤗💕🙏

Yorumla
    • sarıdilber
      sarıdilber
      9 ay

Rica ederim kardeşim 🙏🙏

Yorumla
  • Blue-world
    Blue-world Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    9 ay

Doğru bir konuya değinmişsin. Bu keko sevdası da muhtemelen eğlence, heyecan, yaramazlık ve bela aramalarından kaynaklanıyor. Bu gerçeği kabul etmeyen ve bütün suçu erkeklere yükleyen kadınlar oluyor, gerçekten sinir bozuyorlar.

1
    0 Yorumla
  • unkknoowwnn
    unkknoowwnn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    9 ay

Ben soyle yorumluyorum gunumuzde erkekler genel olarak eril enerjisini kaybetmis durumda bu yuzden prenses gibi alinip guceniyolar (hepsi degil tabiki) kizlarda bu kekolar iki argo sert konusunca eril enerjiyle kekolugu karistiriyolar hemen hoslasiyolar ya da bunun yerine direkt canım parcalara ayrilmak istiyolar ya

3
    0 Yorumla
  • YorForger
    YorForger Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    9 ay

Genellmek doğru olmaz diye düşünüyorum. Dış görünüşe aldanıp, iki güzel söze kanan çok saf insan var. Dikkatli olmak lazım. İyice araştırmadan birini hemen insan hayatına almamalı.

2
    0 Yorumla
  • FTHCKN
    FTHCKN Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 100%
    9 ay

Bilmiyorum bende ama genelleme yapmayalım yine de seven ve sevmeyeni de gördüm sonuçta

Bazı kızlar sanırım bakıyor arıza tip sonra şu düşünceye kapılıyor

I can fix him

2
    5 Yorumla
    • Morjinal
      Morjinal
      9 ay

Kahraman olma arzuru mu deniyor buna öyle bir şey var psikolojide anaclıkta ileri gitme ve aşırı fedakarlık ya da empatinin kişinin kendine zarari da denebilir

Yorumla
    • FTHCKN
      FTHCKN
      9 ay

@Morjinal olabilir aşırı iyi niyet zarar getiriyor maalesef özellikle kendine

Yorumla
    • Morjinal
      Morjinal
      9 ay

Genelde kadınları fedakar ol diye yetiştiren bir toplumken erkeklere güç gösterisi yapmayı öğreten bir toplumuz bi yerde denge yoksa orada sorun çıkar bu kuralın istisnasını hiç görmedim

Yorumla
    • FTHCKN
      FTHCKN
      9 ay

@Morjinal aynen öyle kadınlar fedakarlık yapacaklar diye kendilerine zarar veriyorlar erkekler güçlü ve koruyucu olacağım diye çevresine zarar veriyor ben toplum algılarımı yıkmaya başladım kendim olacağım şekilde davranacağım herkes aynı şeyi yapıyor olması doğru olduğu anlamına gelmez.

Yorumla
    • Morjinal
      Morjinal
      9 ay

Evet bu algının dışına çıkabilecek farkındalık oldu mu akıntının dışına çıkıyorsun ama mutlu olma ihtimali de artıyor

Yorumla
  • userbey01
    userbey01 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    9 ay

Barış 10 sene önce Justin Bieber modaydı o ve ona benzeyenlerden hoşlanırdı kızlar sarışın, şımarık çocukları severlerdi şimdi kekolar moda kızlar da tas kafa, 30suc dosyası olan, uyuşturucu bağımlısı erkeklerden hoşlanıyorlar ilerde bu da demode olacak

1
    0 Yorumla
  • kaldımsehirlerde
    kaldımsehirlerde Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    9 ay

komik görünüyor ama aslında teorik olarak şimdiki pasif erkeklerden sonra bi eril tavırları olduğu doğru. daha insiyatif alan daha ayağı yere basan daha kontrollü (en azından ilişkide djsjjd) bunları da eril buluyorlar demek. ama kim bu kızlar bilmiyorum benim çevremde keko seven yok

1
    0 Yorumla
  • Darkkklifeee
    Darkkklifeee Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 544 cevap paylaştı.

Alfa ozellikler evrimsel olarak çekici geliyor o da kekolarda çok oluyor başına buyruk kendi düzenine göre hareket eden en önemlisi de karşıdakine muhtaç olmayan tavırlar

1
    0 Yorumla
  • KafiyeKırığı s
    KafiyeKırığı Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    9 ay

Kıskanmayın be kardeşim. Sonunda bizi de tercih eden birileri olmuş yani ne olmuş kekoysak? İnsan değil miyiz? Biz de nefes alıyoruz bizim de bi canımız kalbimiz falan var ayıp be.

1
    0 Yorumla
  • blacktalisman
    blacktalisman Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 646 cevap paylaştı.

Mantıklı bir açıklaması yok havalı buluyorlar belalı olanları herkesi asar keser beni korur mantığıyla bakıyorlar ama asıl zararı kendilerine veriyorlar böyleleriyle olarak

1
    0 Yorumla
  • fastandfurious_
    fastandfurious_ Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    9 ay

Kızların çoğunun babası saçma sapan tipler. Genelde kızlar babalarına benzeyen erkeklere aşık oluyorlar o yüzden babaları da kavgacı keko tipler oldukları için öyle adamları seviyolar bu kadar basit

1
    0 Yorumla
  • Ebru2777
    Ebru2777 Takip Et
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Acı seviyorlar iki gün gülüp bir hafta ağlayarak rezil olmayı seviyorlar boylesiler acıyı aşk sanıyor

2
    0 Yorumla
  • Omurgasız
    Omurgasız Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 97%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 710 cevap paylaştı.

Tehlikeli şahısların tehlikesi insanları kandırabilme kabiliyetleri çünkü. Mentali zayıf insan kanıyor

1
    0 Yorumla
  • 38_11Enerjisi
    38_11Enerjisi Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    9 ay

O şahsın erilliğğne yiine güvenmeyin bir babayiğit çıkar gasp edeyim derken onu kediye çevirir yollar 😎

1
    0 Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Bende bu erkeklerin rastgele gördüğü kadınları katletme düşüncesini anlamıyorum haberlerde görüyoruz bazen

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

Bizim ülkenin kekoları gene iyi... Amerika da direk canı sıkıldı mı yüksek kalibre tüfekle vuruyorlar genel de parçalarını otelden ya da sokaktan toplanıyor. böyle gibici kekolara ihtiyacı var türk kızının. rahimlerine namlu sokucak tarzdan.

1
    0 Yorumla
  • QuraniyyunMuslim
    QuraniyyunMuslim Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Kadınlar güce tapıyor. Belalı ve saldırgan erkekler güçlü geliyor.

Sonra kadın cinayetleri politiktir diye slogan atıyorlar.

1
    0 Yorumla
  • Need4Read
    Need4Read Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    9 ay

İlişki kurarken akıllarını kullanmayı beceremedikleri için...

1
    0 Yorumla
  • Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

İnsanların içini görmüyorlar dışını görmeye tercih ediyorlar.

1
    0 Yorumla
  • Winstonn75
    Winstonn75 Takip Et
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı.

Hiç bi zaman anlamadım belki daha eğlenceli buluyorlar

1
    0 Yorumla
  • VenusluKızz
    VenusluKızz Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 100%
    9 ay

bende bilmiyorum oysaki çok korkunçlarr, hep sosyal medya sacmaliginda özellikle tiktok

1
    0 Yorumla
  • SülfürükAsit
    SülfürükAsit Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    9 ay

Görsel gerçekten olan şeyleri yansıtıyor. Ben de anlamıyorum bu kızları

1
    0 Yorumla
  • BellaVistaa
    BellaVistaa Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    9 ay

Bende anlamıyorum sora neden bana takıntılı diyip haberlere çıkıyorlar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    9 ay

Tr kızını salın olm kendisini şiddet haberleriyle manşetlere çıkartacak erkekleri seviyorlar sonra kadına şiddete hayır diye sokaklara dökülüyorlar hikaye hepsi yabancılardan devam

1
    0 Yorumla
  • Ecrininizzzzzzzzzz
    Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et
    Master Yaş: 19 , eic 100%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Haha görsel çok iyi😄
    Benim keko sevdam yok hanımcı severim dkdkjd

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

Bazı kadınlar cidden böyle genellikle yaşı küçük olanlar bir de aklı beş karış havada olanlar cahil olan tipler yaşı küçük olmasa da

1
    0 Yorumla
  • KIZILİNKA
    KIZILİNKA Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 97%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bu gün de başkası adına utandık shsjs

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Yorumla
    • KIZILİNKA
      KIZILİNKA
      9 ay

shsjsjs

Yorumla
    • Semiralone
      Semiralone
      9 ay

@Barış_LonelyForever 🐱🐱

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    9 ay

Maraton hayat sıkıcı geliyor sanırım bi yerden sonra, bu tip insanlar o yüzden dikkat çekiyor ama aksiyon almak beraberinde riskte getiriyor yüksek düzeyde o yüzden diyeceğim şu ki; OTURUN OTURDUĞUNUZ YERDE AZITMAYIN🤣🤣🤣

1
    0 Yorumla
  • Svdd__
    Svdd__ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 32
    9 ay

Bu bence standart erkenlerin biraz mıymıntı olmasıyla alakalı bence

2
    2 Yorumla
    • Şutigin11
      Şutigin11
      9 ay

Bu bence tamamen senin keko sevmen ile alakalı

Yorumla
    • Svdd__
      Svdd__
      9 ay

@Şutigin11 Peki

Yorumla
  • Whisaura
    Whisaura Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    9 ay

Bence bu tipler bazı kızlara havalı gibi gözukmesidir

1
    0 Yorumla
  • Batuhan320iG20
    Batuhan320iG20 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    9 ay

Böyleleri benden uzak olsun herkes kendine yakışanı sever

1
    0 Yorumla
  • Asafdg
    Asafdg Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    9 ay

Saftirik kız olan keko sever Hepsi değil

2
    0 Yorumla
  • Kfodlw
    Kfodlw Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    9 ay

ben nefret ederim kekolardan.

1
    0 Yorumla
  • miracccc_44
    miracccc_44 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    9 ay

keko seven kızda akıl yoktur

1
    0 Yorumla
  • Peripellayım
    Peripellayım Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    9 ay

Hiç öyle bir sevdam olmadı.

1
    0 Yorumla
  • jjokeface
    jjokeface Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    9 ay

doğal seleksiyon bu barış

1
    0 Yorumla
  • avaka_do
    avaka_do Takip Et
    Yoda Yaş: 126 , eic 100%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 469 cevap paylaştı.

kanka sevdasi keko degil 😀😀

1
    0 Yorumla
  • bayanagresif99
    bayanagresif99 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 97%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Hiç işim bitmiyor olmaz

1
    0 Yorumla
  • Pilotöğrencisi
    Pilotöğrencisi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    9 ay

Ölmeye mahkumlar mk gebersinler.

1
    0 Yorumla
  • ƊØLƲNÂƳ
    ƊØLƲNÂƳ Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 995 cevap paylaştı.

Çekici geliyor galiba..

1
    0 Yorumla
  • bigsecrettt
    bigsecrettt Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 100%
    9 ay

Çünkü akıllanmıyoruz illa keko

1
    0 Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı.

çünkü onlar kafadan kırık shshf

1
    0 Yorumla
  • Mrs_Onigiri
    Mrs_Onigiri Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 758 cevap paylaştı.

kekolar yok olsun nefret ediyorum

1
    0 Yorumla
  • mezarlıkk
    mezarlıkk Takip Et
    Bilge Yaş: 19 , eic 100%
    9 ay

Genel konuşmayalım lütfen
    Herkes keko sevmiyor

1
    0 Yorumla
  • Mehmet1Oğuzhan
    Mehmet1Oğuzhan Takip Et
    9 ay

Insanları hayatı tanimamalari

1
    0 Yorumla
  • IslıBirAdam
    IslıBirAdam Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    9 ay

Hahahaha. Doğal seleksiyon.

1
    0 Yorumla
  • Crow__
    Crow__ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    9 ay

Keko sevmiyoruz ki kim çıkardı onu

1
    0 Yorumla
  • çpkn_kuruFASULYE007
    çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

varoş, varoşları sever!

1
    0 Yorumla
  • _-Dream-_ u
    _-Dream-_ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.

Herkes kendisi gibi olana gidiyor

1
    0 Yorumla
  • Gercegimsanri
    Gercegimsanri Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 88%
    9 ay

Sanırım bir çeşit heyecan arayışı

1
    0 Yorumla
  • Kraliceleylxx
    Kraliceleylxx Takip Et
    9 ay

Aman ALLAH im tam aradığım erkek tipi sjjdsds

1
    0 Yorumla
  • Mrengineerac
    Mrengineerac Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 76%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 934 cevap paylaştı.

Harbi doğru bak bu mazoşit galiba bu kadınlar

1
    0 Yorumla
  • 27esmerim u
    27esmerim Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Yoo öyle sevdamız yok sjdj

1
    0 Yorumla
  • Pamuksekerofficall
    Pamuksekerofficall Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 753 cevap paylaştı.

İyyy asla aslaaa

1
    0 Yorumla
  • ѕєz10
    ѕєz10 Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    9 ay

Baskılanmayı seviyorlar mazoşistler

1
    0 Yorumla
  • Yalnızlığı_Seven
    Yalnızlığı_Seven Takip Et
    9 ay

Bende anlam veremiyorum.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kızların bu keko sevdasının nedeni nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kızlar neden keko sever? 3 cevap verildi
Kızlar neden keko sever? 16 cevap verildi
Kızlar neden keko seviyor? 29 cevap verildi
Kızlar neden keko seviyor? 4 cevap verildi
Kızlar neden keko seviyor? 6 cevap verildi
Kızlar neden keko seviyor? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Toplu gıda zehirlenmeleri sıradan bir haber haline mi geldi?
  • Kızlarım bunu alın aldırın makyaj temizleme yağı alın olur mu?
  • Erkeklerin vereceği bu cevabı çok merak ediyorum ama dürüst olun?
  • Ayak fetişistlerine kötü haber bu sene Italya'dan geldi. Nereye gitsin simdi bu garipler 🥺?
  • Kredi kartımın borcunun her ay yarı yarıya ödeyeceğim borçu kapatamıyorum bir şey olur mu?
  • Evli olmama rağmen neden erkekler adım atıyor?
  • Aşk size nasıl hissettiriyor?
  • Nabız hızınız nasıl?
  • Sarılıp uyumak istediğiniz birisi var mııııı?
  • Giyinme odası önemli bir mevzu mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨