Çok Süper Cevap 🥳
Kızlar neden keko sever?
Çok Süper Cevap 🥳
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Lütfen biri açıklasın. Sonrasında ise ağlaya ağlaya hatasından dönmeye çalışan kızlarla doluyor ortalık.
Benim yaşımdaki kızlar eskiden keko severdi kekoların pesinden giderlerdi aglarlardi.. simdide efendi erkek olsun evleneyim düşüncesindeler... bir ton kıza sik tiri cekmis adamım zamanında adam olsaydın da efendi erkegin degerini bilseydin ma l gibi bakıyorlar sonra 😀
Hormanları bozuksa doktora gitsinler kardesim bu yaşdan sonra bu saatten sonra kimseyi tedavi edemem ugrasamam😉
20”li yaşlarında hayatlarına aksiyon, heyecan aradıkları için tercihlerini bazı kardeşim yana kullanıp efendi düzgün erkekleri sıkıcı buluyorlar bunlar genelde 30”lu yaşlarına geldiklerine ya evde kalmış oluyorlar ya da o kardeşim biriyle nikahı kıyıp ebedi zulme mahkum oluyorlar boşanmaya korkuyorlar. Genelleme yapmaya gerek yok ama evet özellik şu son bir kaç yıldır keko sevdası hakim kadınların üzerinde erilliği bu tür erkeklerde bulduklarını zannediyorlar
Keko erkek daha ilgi gösteriyor ve komik oluyorlar. Zamanla tabii kekolarn kıskançlıklarndan bunalıp ayrılık aşamasına geliyor. Ama kesinlikle komik ve ilgiyle alakalı bir durum. Keko dışardan aslan ama sevgilisini daha özel hissetirir.
Ben önemsiyorum bunları da. Ama bu saydığınız özellikleri barındıran erkekler de ego tavan oluyor ve karşı tarafı hep küçük gösteriyor bakın ben hukuk fakültesi mezunuyum. Avukat biriyle sevgili oldum düşünün meslektaşım. Benden hayat tecrübesi daha fazlaydı, kültürel farklılıklar da elbette vardı o daha seküler ben ona nispeten daha muhafazakar bir ailede yetiştim. Müzik zevklerimiz film zevklerimiz uyuşmuyordu beni sevdiğini biliyordum hissediyordum ama sürekli dalga geçiyordu benimle. Arabesk dinlediğimde bu ne falan diyordu kendi hep klasik müzik jaz yabancı dinlerdi. Zamanla soğudum tabii başka sebepler de araya girdi. Kısacası ego tavan oluyor bu saydığınız husustaki kişilerde ha bi de yakışıklı olunca uuu egosundan geçilmez
Biz kadınlar çok basitiz aslında. Duygusalız, sevildiğimizi hissetmek istiyoruz. Keko biriyle de oldum onunla da olmadı ama en azından ilişkide beni yermedi, sevildiğimi hissetim. Tabii tercihen keko istemem kimse keko istemez ilgi devreye girerse şans veriyoruz işte
Biri yorumda erillik demiş onun da etkisi büyük. Eril erkek sahiplenicidir zaten sevdiğini hissetirir.
Keko sevdiğini sanmıyorum
Kim seviyosa da o da öyledir
Yoo
Buaradaa bi soru çıktı karşıma aynı böyle giyiniyordu kendine ben hot boyum diyordu allahim olcem çok cringe yaa
Erkeklere kısa şort yakıştırıyormusunuz? ↗
Ah be Mr_Potter, mesele keko sevmek falan değil aslında. 😏 Orada yapılan şey adrenalin peşinde koşmak gibi biraz. Böyle dank diye romantik laflar, fevri hareketler falan bir an heyecan yaratıyor ama sonrası sıkıcı tabii... Gerçeklikte ise eh, hatadan dönmek zor bir yolculuk.
Bunu yaşayanlara yaklaşma, sen kendi ışığını parlat. Emin ol, karakterinle dikkat çeken biri her zaman kazanır 💁♀️✨. Senin önce özgüvenli, keyifli olman lazım! 🕶️
Cevap
6Cevap
Keşke her konuda kızlar veya erkekler olarak genelleme yapmamayı öğrenseniz
ya kekonun nesini sevelim allah aşkına genelleme yapıp durmayın
Sevilmeyi bilmediklerinden sadece bazıları keko sever
Özgüvenlerine cahil cesaretlerine hayran kaldıkları için
Ben keko sevmiyorum sokak jargonuyla konuşan ulan ve kızım hitaplarından da miğdem bulanıyor mesela
Benim adıma konuşma ne biliyorsun gözünle gördün mü tercih ettiğimin nasıl olduğunu yorumunu git kazık yediklerine yap
Çok şükür hep gerçeklerle yaşadım harry potter resimdeki çocuğun hareketini sana yapıyorum şu an
Olurum ben insan ayırmam sen gibi ukala olacağıma harry potterr
İşine bak.
💀
Efendi erkek mi vardı sanki 💅🏻
Yok ya ne bu serseri tipler ben sevmem
Yok ya
Çünkü kadınlar değişik
Eskisi gibi sevmiyorlar dayı önceden popülerdi 😂
Yok.
Yok iste
Keko sevmem
Degilim kenan bey