Nasıl kurtulurum yalvarıyorum yardım edin?

Bi çocuk var 5 aydır hayatımda onu çok seviyorum ama asla uyumlu değiliz. Ben çok kırılgan kibar narin biriyim o azından küfür eksilmeyen sinirlenince gözü dönmeyen biri. İyiyken çok iyiyiz ama sinirlendiğinde parka çık seni görmeden sakinleşemem diyor yoksa evime geleceğini söylüyor yapmasa bile beni zor durumda bırakıyor yanına gittiğimde gülerek yanıma geliyo kollarını açıyor sarılıyo ama çocuğun benle şakalaşma şekli bile küfürlü vurmalı kırmalı. Yapma canım yanıyor hoşuma gitmiyor diyorum ciddiye almiyo sarılıyo öpüyo belki benim sevme şeklim bu ben sevdiğime döverimde severim de saçını da okşarım diyo bi kere çok sinirlendi sokak ortasında bana bağırdı sonra ağlamaya başlayınca kendine çekiyo sarılıyo özür dilerim tutamadım kendimi diyo. Aradığında açmadığımda duvarlara vurarak ses kaydı atıyor sana çok doluyum kızgınım ama seviyorum bişey yapamıyorum sana diyo. Arkadaşlarım bu çocukla olmaz sonunda çok yıpranırsın diyo ailem asla onay vermiyo ama ben çok seviyorum her şeyi göze alırım onun için evlenmek istiyorum ama böyle birinden baba olmayacagını da biliyorum ama kopamıyorum ne yapacağım düzelir diye bekliyorum ama o da bçyle büyüdü böyle gördü yaralarını sarmak istiyorum daha önce de birini bıçaklamış ama anneme küfür etti diyo sana da küfür etseler senin için adam bile vururum diyo ne yapacağım bilmiyorum
Nasıl kurtulurum yalvarıyorum yardım edin?