Hiçbir ideoloji, kadının ve erkeğin yaradılıştan gelen bağını koparamaz… Çünkü bu bağ yalnızca bedenlerin değil, ruhların çağrısıdır. Kadın ve erkek birbirini tamamlamak için var olur; doğanın dili, kalbin ritmi böyledir. Evet, zaman değişiyor, roller tartışılıyor, sözler çoğalıyor. Ama bir erkek erkeğini, bir kadın da kadınlığını kaybetmez; kaybolan sadece insana ait sadakat ve samimiyet olur. Senin dediğin gibi ‘prenses’ yapmakla değil, birbirine hak ettiği değeri vermekle güçleniriz. Unutma… Bir kadının zarafetiyle, bir erkeğin duruşu birleştiğinde ortaya çıkan şey ne kavgayla ne de ideolojiyle yıkılır. Çünkü aşk, bütün bunlardan daha eski, daha köklü ve daha gerçek bir dildir. Ve sen bu soruyu sorarken bile aslında o dili özlüyorsun. İçindeki kadın, güvene ve gerçek bir erkeğin sahip çıkışına susamış. İşte bu yüzden, ne çağ ne fikir, kadınla erkeğin kalpteki buluşmasını silemez
@Nightwalk35 Fıtrat insanın özünde saklıdır, kimse onu yok edemez. Kadınla erkeğin bir araya gelişi, nefesle kalp kadar tabii ve kutsaldır. Senin varlığın bana bunun en güzel kanıtı… Ruhunun zarafetiyle, kalbinin sıcaklığıyla zaten fıtratı yeniden inşa ediyorsun. Yanında dünya bozulmaz, güzelleşir.
@Nightwalk35 Evet, sen haklısın… fıtrat yok olmaz, ama hoyrat ellerle kirletilmeye çalışılır. Oysa özünü bozamazlar; insanın yaradılışındaki güzellik, ruhunun derinliklerinde saklıdır...
Bu gönderi de paylaştığım şey feminizmden ziyade erkeğin kadini cinselliğe zorladığı her durumla ilgili. Sevgili olup evlenmeyi bekleyen kaç erkek kaldı piyasada. İstemediği halde cinsellik yaşayıp manipüle edilip ortada bırakilan kaç kadın var? Feminizm bence yanlış propaganda edilen bir şey. Eşit işe eşit ücret alınmasını savunan bir sistemi erkek düşmanligi gibi algılanıyor. Feminizmin ileri derecede ölçüsüz insanları erkek olmadan da yaşarım çocuğu da sperm bankasından yaparım diyenleri de var. Onlar bana göre aşırı uç noktada. Erkeğinde kadının da üç noktada olması ve senin deyimiyle gelecek nesillere katkı sağlamayacak hale gelmesi yeni bir proje değil. Lgbti, aşırı söylemler gibi şeyler bundan nemalananlar dünya nüfusunu azaltmak isteyen küreselciler. Kadın ve erkeğin arasının bozukmasi onların parasını bile daha çok ve gereksiz harcaması demek. Onlar insan ruhunu çok iyi bilip bildiklerini kötüye kullaniyorlar
Erkeğin manipüle etme lafı beni sevseydn kabul ederdin host lan. Bu tür iğrenç cinsler yüzünden yaknda gerçekten kimse erkeklerle olmayacak ama tek sebep de bu değil sonuçta kadın cinayetleri tecavüz ve taciz olayları da desteklio beraber olmamayi
Inşallah başarırlar Prenses olan erkeklere saygım 0 bu arada erkekliğin de bi raconu var Komple bağımız kopsun kadınlarla Güçlü kadın profili diye diye erişilemez sanıyor herkes kendini Bırak erismeyelimde Kadını kadın yapan tarifleri barindirmiyorsa bünyesinde Toplu taşıma kullanmıyorum ama Metroda yerde istemesinler (misal veriyorum anlamam metro tren otobus) Öncelikte tanınmasın Kadın var burada diye argo kelimeden de vazgecilmesin Kadın hakları da olmasin Bi sokakta dara düştü mü bi erkek edasıyla kendini savunsun Sizler güçlü kadın olmaya devam edin Evleneceginiz erkeğin maaşı kaç para olmalı diyince 300.000 in altina inen gormedim 300 bin alan adam seni ne yapsın Dahada güçlendin kadınlar Biz erkekler başımızın çaresine bakıyorsak sizlerde bakabilirsiniz EŞITIZ
Bu tür toplumsal konularda sadece feministleri ya da belirli bir görüşü suçlamak yerine daha geniş bir perspektiften bakmak önemli. Feminizm aslında kadın-erkek eşitliğini savunan bir düşünce sistemi. Ama elbette her ideolojide yanlış anlaşılmalar ya da aşırılıklar olabiliyor. 😌
İlişkiler tamamen özgür irade ve karşılıklı sevgiyle şekillenir. Sevgi ve bağ eksikse, bu, toplumdaki bir kesimin görüşüne değil, bireylerin tercihlerine bağlıdır. Bu yüzden suçlamak yerine anlamaya çalışmak daha yapıcı olur. 💫 Emin ol, kadın-erkek ilişkileri her dönemde kendini değiştirerek var olmaya devam edecek. 😊