Aile & Toplum Gecenin bu saatinde gelen kahve teklifine cevabınız ne olur? _ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor Kahve ve BitterArkadaşlar gece yarısı bir yere gitmiyorsunuz kahve size geliyor bu şekilde düşünün. djd Gecenin bu saatinde gelen kahve teklifine cevabınız ne olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u seanfey Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 10 ay Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kabul ederim kahve kırmızı çizgimdir ajsdaskjdb 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. evet derim tabi ki de 1 0 Yorumla
fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı. O saate, uykuda haşin yakışıklı erkekleri görmeye çalıyordum, ahahaja 🤣 şu an alırım varsa 1 25 Yorumla _ALCHERA_ 10 ay Tühh gelmediler mi. sjdjAl kahve kendine gel bahtsız kurabiye.😃 Yorumla fıstıklı_kurabiye 10 ay Yokk 🥺Getirrrr Yorumla _ALCHERA_ 10 ay Al o zaman kahve djd Yorumla fıstıklı_kurabiye 10 ay Verde içelim Allah Allah Yorumla _ALCHERA_ 10 ay Verdim işte yanında Bitter de verdim. djdj Yorumla fıstıklı_kurabiye 10 ay Ben sütlü çikolata istiyorum ekler olsa hayır demem Yorumla _ALCHERA_ 10 ay Masraflı kız djjTamam sütlü çikolata ekler kahve başka dkkd Yorumla fıstıklı_kurabiye 10 ay Sarma, börek, kısır, mantı, çiğ köfte, sütlaç, kazandibi, tralice , pilav tavuk , karnıyarık, mercimek çorbası... Daha aklıma gelirse yazarim.😄 Yorumla _ALCHERA_ 10 ay Bune lannn 😃hepside alakasız 24 saat sürer bunlar😅 Yorumla fıstıklı_kurabiye 10 ay Valla hepsi olursa yerimm Yorumla _ALCHERA_ 10 ay Niye kıtlık mı çıktı bu iştah ne djdj Yorumla fıstıklı_kurabiye 10 ay Benim yemeğe düşkünlüğüm bitmedi bitemez kimse bitiremezzz Yorumla _ALCHERA_ 10 ay Maşallah dhdj Yorumla fıstıklı_kurabiye 10 ay Yemeklerimi bekliyorum ahaha Yorumla _ALCHERA_ 10 ay Tamam baş belası aşçılar hazırlıyor siparişe bak dhdnd Yorumla fıstıklı_kurabiye 10 ay Yarın servise çıkar Yorumla _ALCHERA_ 10 ay Belki yarından da yakın çalışmalar sürüyor Yorumla fıstıklı_kurabiye 10 ay Offf ne yenirrr şimdi Mmmm 😋🤤 Yorumla _ALCHERA_ 10 ay Düğün yemeğine hazırlık gibi oldu sen bunları nasıl yicennn😀 Yorumla fıstıklı_kurabiye 10 ay Valla yerim 😋 Yorumla _ALCHERA_ 10 ay Bunlar bitmezse aşçılar seni pıçaklarr djjd Yorumla fıstıklı_kurabiye 10 ay Yok @IAmarPresterAen ile yeriz demiii Yorumla fıstıklı_kurabiye 10 ay Sen bana hazırla ben onu alır gelirimm 😋 Yorumla _ALCHERA_ 10 ay Mahalleyi topla anca biter dnnd Yorumla fıstıklı_kurabiye 10 ay Yok biz ikimiz yeriz ormana da götürürüzzz Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 979 cevap paylaştı. Ne güzel olurdu varya şimdi hastanede aşagı ineyim de alayım bende 1 6 Yorumla _ALCHERA_ 10 ay Afiyet olsun. Geçmiş olsun. Yorumla sarıdilber 10 ay Teşekkürler sağol 🙏 Yorumla u Barış_LonelyForever 10 ay geçmiş olsun 🙏 kötü bir şey yoktur umarım Yorumla sarıdilber 10 ay Teşekkürler ablacım annem hasta onu getirdik 🙏 Yorumla u Barış_LonelyForever 10 ay Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim annene abla 🙏 Yorumla sarıdilber 10 ay Teşekkürler kardeşim çok sağol allah razı olsun düşünmen yeter 🙏☺ Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 844 cevap paylaştı. Tam da yapmaya gidiyordum var ya gelsin otomatik daha iyi alkdada 1 4 Yorumla _ALCHERA_ 10 ay Mezarcı seni sksjd Yorumla u Alfoo 10 ay 2 bardaktan nolurki ya aaa fghf Yorumla _ALCHERA_ 10 ay Gönderdim yolda. djr Yorumla u Alfoo 10 ay Eyvallah gngngj Yorumla
twinkle__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 101% 10 ay Yatıp uyicam birazdan, bu saatte kahve içemem. 1 0 Yorumla
Hyacinnth Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 10 ay eğer çağıran bacımsa gecenin en karanliginda bile bi telefonda uyanır ve evine uçarim 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şimdi kahve iciyordum jsjs 1 4 Yorumla _ALCHERA_ 10 ay Bende birazdan içicem saatler oldu. djd Yorumla u sinem23__ 10 ay Için kahvesiz olmaz jsjsj Yorumla _ALCHERA_ 10 ay İçin içtirin djjd Yorumla u sinem23__ 10 ay Tabi ev halkınada yaptık jsjs Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 10 ay Neden viski değil diye sorarım 1 1 Yorumla _ALCHERA_ 10 ay O dün dü hergün içersek olmaz. Yorumla
helebidinle00 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 10 ay Çikolata bardağa dayanmaktan erimiş😅 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Teklifi evet derdim severim 😃 1 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Kahve sevmem hayır olur jsjddnnsndc 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 10 ay Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Severizzz evet olur 1 0 Yorumla
PesimistEP2 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 10 ay Abi onu niye öyle koydun 1 1 Yorumla PesimistEP2 10 ay Kahve icmiyorum Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% 10 ay Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. 2 aydır kahve içmiyorum 🤦🏼♀️ 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% 10 ay Aile & Toplum konusunda 964 cevap paylaştı. Yanımdaki biri yaparsa hayır demezdim 🤗 0 0 Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% 10 ay Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı. Kabul ederim 1 0 Yorumla
Semiralone Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. Üşenirim yapmaya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kabul ederim kahve kırmızı çizgimdir ajsdaskjdb
evet derim tabi ki de
O saate, uykuda haşin yakışıklı erkekleri görmeye çalıyordum, ahahaja 🤣 şu an alırım varsa
Tühh gelmediler mi. sjdj
Al kahve kendine gel bahtsız kurabiye.😃
Yokk 🥺
Getirrrr
Al o zaman kahve djd
Verde içelim Allah Allah
Verdim işte yanında Bitter de verdim. djdj
Ben sütlü çikolata istiyorum ekler olsa hayır demem
Masraflı kız djj
Tamam sütlü çikolata ekler kahve başka dkkd
Sarma, börek, kısır, mantı, çiğ köfte, sütlaç, kazandibi, tralice , pilav tavuk , karnıyarık, mercimek çorbası... Daha aklıma gelirse yazarim.😄
Bune lannn 😃hepside alakasız 24 saat sürer bunlar😅
Valla hepsi olursa yerimm
Niye kıtlık mı çıktı bu iştah ne djdj
Benim yemeğe düşkünlüğüm bitmedi bitemez kimse bitiremezzz
Maşallah dhdj
Yemeklerimi bekliyorum ahaha
Tamam baş belası aşçılar hazırlıyor siparişe bak dhdnd
Yarın servise çıkar
Belki yarından da yakın çalışmalar sürüyor
Offf ne yenirrr şimdi Mmmm 😋🤤
Düğün yemeğine hazırlık gibi oldu sen bunları nasıl yicennn😀
Valla yerim 😋
Bunlar bitmezse aşçılar seni pıçaklarr djjd
Yok @IAmarPresterAen ile yeriz demiii
Sen bana hazırla ben onu alır gelirimm 😋
Mahalleyi topla anca biter dnnd
Yok biz ikimiz yeriz ormana da götürürüzzz
Ne güzel olurdu varya şimdi hastanede aşagı ineyim de alayım bende
Afiyet olsun. Geçmiş olsun.
Teşekkürler sağol 🙏
geçmiş olsun 🙏 kötü bir şey yoktur umarım
Teşekkürler ablacım annem hasta onu getirdik 🙏
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim annene abla 🙏
Teşekkürler kardeşim çok sağol allah razı olsun düşünmen yeter 🙏☺
Tam da yapmaya gidiyordum var ya gelsin otomatik daha iyi alkdada
Mezarcı seni sksjd
2 bardaktan nolurki ya aaa fghf
Gönderdim yolda. djr
Eyvallah gngngj
Yatıp uyicam birazdan, bu saatte kahve içemem.
eğer çağıran bacımsa gecenin en karanliginda bile bi telefonda uyanır ve evine uçarim
Şimdi kahve iciyordum jsjs
Bende birazdan içicem saatler oldu. djd
Için kahvesiz olmaz jsjsj
İçin içtirin djjd
Tabi ev halkınada yaptık jsjs
Neden viski değil diye sorarım
O dün dü hergün içersek olmaz.
Çikolata bardağa dayanmaktan erimiş😅
Teklifi evet derdim severim 😃
Dişimi fırçalamışımdır olmaz
Kahve sevmem hayır olur jsjddnnsndc
Severizzz evet olur