Bir erkeğe annesi gibi davranmak ilişkiyi öldürür mü?
Mesela; yemek yapıp götürmek, "üzerini sıkı örtüyor musun?" diye sormak, nazıyla oynamak, kısaca anneliği anımsatan şeyleri yapmak.. aldatılmaya yol aça bilir mi?

Bir erkeğe annesi gibi davranmak ilişkiyi öldürür mü?
Mesela; yemek yapıp götürmek, "üzerini sıkı örtüyor musun?" diye sormak, nazıyla oynamak, kısaca anneliği anımsatan şeyleri yapmak.. aldatılmaya yol aça bilir mi?

Doğru değil, rolleri karıştırmamak lazım, erkek ilgiyi umursanmayı sever ama Anne rolüne geçip sıkı giyin, yemeğini yedin mi, üşütme tarzı telkinler sevgili rolünden çıkarır.
Bence kesinlikle doğru... herşeyin en güzeli en doğrusunu yapayım mükemmel ev hanımı olayım derken baya baya anne gibi bir şey oluyoruz... ondan sonra baslasin kavga gürültü aşk niye bitti eskidne böyle yapardın falanlar gilanalr
Koruyup kollanmaktan hoşlanıyorlar. Bebek gibi sevilmek isterler falan filan annem gibi davranma diye tirbini de atarlar. Ama hep hava yani ahjs
Ben küçük kuzenlerime öyle davranıyordum onlar küçük yaşlardayken, o yaşlarda uzaklaşabiliyor çocuklar klişe falan geliyor herhalde veya sıkılıyorlar ama büyük insanlarda tam tersi ona değer verdiğini gösterir
Cevap
18Cevap
Hayır tabi ki de doğru değil. ben sevdiğim kadının anne gibi davranmasını çok isterdim
Şefkatim çoktur ama bir noktada doğru bir laf evet anne ayrı eş ayrı
Olabilir canını okuyan kadınlar daha çok kıymet görüyor gibi
Onları zerre umursamayan kadınlara taparlar mesela 🤪
Olamadık öyle zalım 🤣
Hepsi minnoş galbimizin yüzünden beehh shshshs
Herkes Ramiz dayı olmuş bol bol laf sıkıyor herhalde bütün gün sosyal medyalarda. Ömrümde ilk defa duydum böyle sözü.
Öyle mi 😂 pehh Ramiz dayı kimmiş bizim yanımızda ushshd
Sana Ramiz kimmiş otur da anlatayım kardeş 😶🌫️🚬
Oturdum anlat 😃😄
Sana videosunu hazırladım yeğen 😂
https://youtu.be/81B1H7MBagQ?si=Ldo-x-4Qu_wZe7cM
O zaman "erkekler annesine benzeyen kadınlarla evlenirler" sözü ne oluyoor 😄 ikisi birbirini çürütür mü
Beynimi yaktın şu an da ya 😂😅
Tabıkide doğru hatta bu lafı daha dün birine yazdım. Sen ne kadar onu düşünsende
Erkekler kendılerıne düzgün davranmayan peşinde kosturan kadınlardan hoslanıyor
Kesinlikle dogru ☑ bir süreden sonra sen onu o da başkasını düşünmeye başlar. Herkesin oldugu rol de kalması daha dogru sevgiliyse sevgili,, anneyse anne.
Cok dogru bir söz desem yalan olur, erkek bikar
Nesi yanlış sözümün 😒 bıkarmış iştee
Asla davranmam ne hakederse o, ben doğurmadım neticede jsjsj
Ben kadının; anaç ve dişi olanını seviyorum
ilişkiyi öldürmez konuşulup düzeltilebilir bir durum bu eş gibi davranması makbuldür.
Aldatmayı göze alan zaten her bahaneyi bulur bunun a, b veya c ile alakası yok.
Benim anneye ihtiyacım yok valla benim bir annem var yeterli.
Hayır bu sadece rolleri sürekli değiştirenler için geçerlidir 😄
Aynen bırakın şu erkeklerin üstüne titremeyi kadınlar, onun yerine üstünde titreyin diyomuşum😂😂😂
Puahwhwhegehsh bu iyidi 🤣
Alakasi yok bu erkeğin karaktersizligiyle alakalı
Bencede
Annesi böyle yapmamışsa ilk defa başkası yapıyorsa ona sadık kalır daha çok sever hatta
Karakteri bozuğa hiç bir şey geçmez zaten
Evet
Öldürüyor evet çok değer başını öne eger
Yani pek katılmıyorum
Evet doğruluk payı var.
Herkes için geçerli değil.
İlk kez duydum 🙄 mantıklı 👍
Eş gibi davranmak en mantıklısı gibi duruyor ☺️
@Ksüyenaz 🙈
Sevgilisi gibi davranın yeter
Evet.
olabilir