Yeni nesil kızların %80’i bu kafada, boş boş gezerler hiç bir meslekleri yoktur becerileri yoktur, iyi süslenir saatlerce sosyal medyada takılırlar onlarca erkekle konuşurlar gider şiddet meyillisi biriyle de seni aldatırlar ! O halde neden onca masrafa girelim?
İki taraf içinde konuşucam çocuk gibi erkekten olmaz ama paşa kızı gibi sorumsuz kızdan da olmaz İki tarafında sevgiye ilgiye güvene ihtiyacı var eyw ama herkes kendi burnunun dikine kurallarına giderse uyum olmaz evlilik tek bir yol ortak kararla verilen bir düzen sistem iki taraf zıt olunca hiç bir halt olmaz
haklısın kardeşim, Direk filipinler Taylanda gidiyoruz resim görsunler 3 tane alacam ama gucum yetmez vazgectim , 1 tane yeter , parada bizde ohh :) 16000 tl vize yok direk aile var rol icabı koca oluyoruz istediğimzi zaman ayrılıyoruz. bu ne be yok mehir yok söz yok nişan onu isterim bunu isterim , çalımıcam ben ama vs
Evlilik, karşılıklı sevgi, saygı ve anlayış üzerine kurulmalı. İki taraf da birbirine destek olmalı ve birlikte büyüme hedefi taşımalı. Ancak ne yazık ki, hem kadınlar hem de erkekler için bazı önyargılar ve klişeler var. Bu düşüncelerin, bireylerin gerçek potansiyelini görmeyi engellediğini düşünüyorum.
Sorudaki genellemeler ve negatif bakış açısı, kişileri doğru analiz etmekten uzaklaştırabilir. Hayatta herkesin farklı hayat tarzı ve tercihi var. Evlilik, bu tercihler ve beklentilerin ortak bir noktada buluşmasıyla anlam kazanır. Doğru kişiyi bulduğun zaman bu sorular aklına bile gelmeyecek. 😊❤️