Bazı kızlar neden bu kadar tehlikeli?

bazı kızlar menfaatçi. ve istediği olmayınca ya da karşısındaki erkek onu kırıcı ya da gerçekleri söyleyince. olayı büyütüp sürekli gündeme getirip. eğer yapabiliyorsa sapık tacizci vs diyor. erkekler yüzleşelim diyince kaçıyorlar. üniversitede böyle kızları çok görüyorum. kızın şarjı prizdeydi 1 ders boşta takılıydı. çocuk o sıraya yakın oturuyordu. fişten çekip kendi fişini taktı. telefonunu şarj etti. kıyamet koptu. çocuğun duymadığı şey kalmadı. Bilmiyorum ya. kimsede kıza sen ne saçmalıyorsun demedi.

Bir başka olaydada bir kız proje yapıyordu erkekle ama hep erkek uğraşıyor. birlikte yapmaları gereken proje ödevine kız 4 kez mi ne salladı. erkek ben tek başıma yaparım dedi. çocuk tacizci oldu. sapık oldu. kızlara hep yazıyor oldu. çocukta saf. konuşalım dedi kızlara kızlar kaçtılar. ben bu tür kızları anlamıyorum.

her şey onların istediği gibi olamaz. ve hep bel altına gidiyorlar. Bence kızlar erkeklerden daha tehlikeli. yine kendi aramızda konuştuğumuz bir olay dedikodu vs. aramız bozulsun direk o kişiye söyleniyor. biz karalanıyoruz felan. Her kız için demiyorum ama böyle kızlar var. ve erkekler iç yüzlerini göremiyor. kendini anlatmaya çalışıyor.

Bazı kızlar neden bu kadar tehlikeli?