Aşırı açık kadınlar artık çoğu yerde kabul görmüyor tepki alıyor. Çalıştıkları iş yerlerinden kovuluyorlar. Doktor bile igrencliğe dayanamayıp odasından kovuyor hastayi. Böyle böyle artık ciplak dolaşmaya utanacaksiniz ve ogreneciksiniz. Ben bunu destekliyorum.
Bu haber sosyal medya haberi kesin arka plan kırpıldı bunda. Öyle bir kız kesin çıngar çıkarmıştır doktor da yasal hakkı olan muayene etmeme eylemini yerine getirmiştir. Kanıtlayamam ama eminim. Öyle bir kızdan düzgün insan çıkmaz bunun teşhir ile ilgisi de yok tamamen çirkef ve varoş olmakla ilgisi var. Doktor da kesin o tavırlara ayar oldu.
0
2 Yorumla
Soran
10 ay
Çirkefleşiyor zaten doktorda kolundan tuttuğu gibi kapı dışarı ediyor
Aynen ya tamamen soyunun ya da edepli olun giyinin millet bakıncada kpk gibi havlamayın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
Doktorun yaptiği yine de doğru değil onun işi o sonuçta hasta ayırt edemez. Ama bende açık giyinilmesini savunmuyorum tabii hoş bulmuyorum. Giyene bir şey diyemem ama hoşlanmıyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
10 ay
arabistan bile açılmaya başladı bizimkilere noluyo aq
Evinde nasıl giyiniyorsan giyin toplumda yaşıyorsan topluma uymak zorundasın a yoook ben özgür bir kozooom diyorsan toplumdan uzak bir dağda yasayabilirsin