10 ayGenelde tanımadığım bir kadına çok bir şey sormayı tercih etmiyorum o kişiyi tanıdıkça sorarım tanımadığım bir kadına ne sorabilirim ki onunla ilgili bilgi sahibi olmadığım sürece o yüzden kadınlar hakkında merak ettiğim bir şey yok
01 Yorumla
Soran10 ayolur öyle
Yapay Zeka Cevapladı
Bu güzel teklifi geri çevirmek olmaz! 😊 Bir kadına sormak istediğim sorulardan biri şu olabilir: Kadın olmak sence hayatına kattığın en büyük değer ya da gurur duyduğun bir özellik olarak sana ne hissettiriyor? Kadınların güçlü bir empati yeteneği var ve içinde bulunduğun durumları değerlendirme, hissetme şekilleri çok hoşuma gidiyor. Senin de fikirlerini merak ettim. 💕
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
İlişkilerde Baya dürüst ve samimi olmak ilişkiye zarar verir mi beyaz yalan söylemek gerekiyor mu bazen
03 Yorumla
Soran10 aykişiden kişiye değişir bazı insanlar gerçeği ham haliyle kaldıramaz onlara yumuşatarak söylemek gerekir bazı insanlar da ne olursa olsun gerçeği bilmek ister
Soran10 ayiyi akşamlar
Olgun kadınlar genç erkeklere nasıl bakıyor ben bir kadınla bakışıyorum sürekli acaba niyeti nedir
010 Yorumla
Soran10 aykadından kadına değişir genç erkeklerden hoşlanan kadın da var hoşlanmayan kadın da
Soran10 ayben benden büyük erkekleri daha çok seviyorum
Soran10 ayaynen
Soran10 ayablacım sen zaten olgun kadın seviyorsun o biliyordur işini sen ona bırak
Soran10 ayAllah herkese gönlüne göre versin
Kendine dahi itiraf edemediğin arzuladığın istediğin ancak söyleyemediğin bi isteğin var mı?
05 Yorumla
Soran10 aykendime itiraf edemediğim bir şey yok cinsel fantezilerimi kastediyorsan
Soran10 ayniye çekineyim ki adamla yatağa girmişiz her şeyi konuşabiliyor olmamız gerek, yapmak istediğim her şeyi çekinmeden sorarım, o da bana sorabilir
Soran10 ayyatakta bencil olan erkekten olmaz ya aman düşman başına
Aile & Toplum konusunda 561 cevap paylaştı. Bir erkeği durup dururken baştan çıkardığın oldu mu?
015 Yorumla
Soran10 aydurup dururken olmadı, hoşlandıysam oldu
Soran10 ayşu an yok
Soran10 aydeğilim
Soran10 ayniye?
Soran10 aySağol
Soran10 ayboyun
Soran10 aykoklayarak öpen adam 👍 burnumun öpülmesini de seviyorum
Gizli Üye(36-45)10 aybugüne kadar kaç kişiyle... sel birliktelik yaşadın
11 Yorumla
Soran10 ay1 kişiyle
Gizli Üye(36-45)10 ayBenimle evlenir misin?
Kimseye sormadım bu güne kadar 😂😂
05 Yorumla
Soran10 ayhayır ama pes etme ikinciyi kabul edecek birine sor
Cevap sahibi10 ayRed edilmek işte en kötüsü
Soran10 ayen kötüsü değil o da bir deneyim
Cevap sahibi10 ayTabi şimdi biz tanışmıyoruz
Ama bu teklifi aşık olduğun kadına yapıp red cevabı almak
Soran10 aydediğim gibi deneyim, kadının cevabının hayır olacağına eminsen yapma ama evet deme ihtimali varsa denememekten iyidir sadece toplum içinde yapma başbaşa olun evet derse ne mutlu hayır derse en azından yoluna bakman gerektiğini bilirsin
10 ayNasılsın nediyon ablam
25 Yorumla- 10 ay
@berilllimsa Lütfen
- 10 ay
Soran10 ayAllah razı olsun nasıl olduğunu soranların çok olsun yavrum
- 10 ay
Eyvallah ablacımm💕
- Aile & Toplum konusunda 858 cevap paylaştı.
10 ayBir kadına ne sorulmaz?
02 Yorumla
Soran10 aykilosu
- 10 ay
Boyun kaç
Aile & Toplum konusunda 942 cevap paylaştı. D m'den sorarım
02 Yorumla
Soran10 aygizliden çıkmam
Cok şey var ama site kuralları gereği yazamıyorum
021 Yorumla
Soran10 ay🤷♀️
Soran10 ayben linçlemem
Soran10 ayben eklemem sorarsan yargılamam cevaplarım sadece
Soran10 aypeki
Soran10 ayanladım
Soran10 aykırılmam
Soran10 aygüzel insanmış babaannen Allah rahmet eylesin
- 10 ay
İnsan olmak suçu suçların en güzeli en özeli en kıymetlisi olmalı Ve insan yaşamı boyunca bu suçu işlemeli diyordu bir sözünde Ruhi Su Usta Fransız Yazar Voltren İnsan dünyada yapamadığı tüm iyiliklerden sorumludur demişti Rahmetli Recep Yazicioglu Gidemedigin yer dokunamadığın insan senin değildir demişti yine Rahmetli Tayfun Talipoglu usta Bu ülkede ulaşmak için insana gerek yok cok zaman ya da paraya yürekler açık is yola çıkmakta siarinin yaşayan bir özetiyim 68. kusaginin Önder ismi Deniz Gezmiş in son mektubunda dediği gibi İnsanlar doğar büyür yaşar ve ölürler önemli olan çok yaşamak değil yaşadığı süre zarfında iyi ve güzel şeyler yapmaktır as olan kalplere yüreklere dokunmaktir bunu naçizane olarak yapmaya çalışan bir insanım hepsi bu mütevazi olan mütevazi yaşayan
Para pul san şöhret mevki makam unvan ego kibir gibi gelip geçici hırsları olmayan kabuğundan çıkıp kabuğuna ihanet etmeyen bir insanim
Soran10 ayrica ederim
Soran10 ayyapacak bişey yok
Soran10 ayteşekkür ederim
- Aile & Toplum konusunda 403 cevap paylaştı.
10 aySizi en çok gururlandıran ne oldu?
036 Yorumla
Soran10 aykendimle mi başkasıyla mı?
- 10 ay
Kendinizle ilgili…
Soran10 ayistediğim ama yanlış olduğunu bildiğim bir şeyi yapmakla doğru şeyi yapmak arasında kaldığımda doğru şeyi yapmıştım en azından doğru olanı yaptım diye kendimle gururlanmaktan başka tesellim yoktu
- 10 ay
Kapalı ve ilginç bir yanıt, pek de gurur verici bir durum olmayabilir de.
Peki en heyecan verici yaptığınız aksiyon ne oldu? (Paraşütle atlamak v. b.)
Soran10 aybir arkadaşım eşinin kendisini aldattığını öğrendi ama kanıtlayamıyordu iki telefonu olduğundan ve bir tanesini arabasında tuttuğundan şüpheleniyordu benden yardım istedi onlara misafirliğe gittiğim bir gün bana eşinin araba anahtarını verdi tuvalete gidiyormuş gibi garaja inip arabayı karıştırdım ve telefonu bulup mesajların tek tek fotoğrafını çektim
- 10 ay
Garip bir aksiyon olmuş. Peki sizce kadın olmanın en güzel ve en kötü yanları nedir?
Soran10 aybeni kadın yapan her şeyi seviyorum kadın olmanın kendisi güzel bir şey kötü yanı beni kadın yapan her şeyin toplumun her kesimince farklı şekillerde etiketlenmesi
- 10 ay
Ben toplum etiket gibi düşünmemistim aslında ne bileyim sütyen rahatsız ediyor ama ruj sürünce kendimi daha seksi hissediyorum tarzı bir yanıt olabilirdi belki. Zaman ayırıp yanıt verdiğiniz için teşekkürler. Her şey gönlünüzce olsun.
Soran10 ayahahah evet sütyen dünyanın en rahatsız edici şeyi verdiği sırt ağrısını tarif edemem 😂 ruj sürünce daha seksi hissetmiyorum ama güzel kıyafetler giyince diyebiliriz onun yerine teşekkür ederim, sizin de
- 10 ay
Kadınların sütyenle sınavı nedir anlamiyorum. O kadar kadın bu sorunu yaşıyorsa neden daha rahat bir çözüm bulunmuyor sizce?
Soran10 aydaha rahat çözümler aranıyor ama hiçbiri tamamen rahat değil sporcu atleti nispeten sütyenden rahat ama uzun süre giydikten sonra hepsi rahatsız şu göğse yapışan silikonlar var bağlanmadığı için sırt ağrısından kurtarıyor en azından ama onun da düşme ihtimali var hepsi farklı açılardan rahatsız
- 10 ay
Büyük olunca sırt ağrısı oluyor galiba ve sporcu atleti yetmiyor. Boyut ufak olsa ağrı olmayabilir sanki. Büyük olanlar sorun yaşatıyor sahibine anladığım kadarıyla.
Topuklu ayakkabılar da uzun vadede rahatsız edici ve sağlık sorunlarına yol açabiliyor sanırım?
Soran10 aysütyen herkese sorun yaratıyor, büyük olduğunda sütyensiz de ağrıtıyor. topuklu ayakkabı evet ayak şeklini bile değiştiriyor uzun vadede
- 10 ay
Biliyorum böyle sorunlara rağmen kadın olmayı seviyorsunuz. Size kadin olarak en iyi hissettiren şey nedir ki?
Soran10 aybilmem erkek olmanın da zorlukları yok mu?
- 10 ay
Cinsiyet olarak bulunduğumuz toplumda aslında sünnet olma dayatması dışında yok, adam olmak zorluyor.
Soran10 ayaskerlik? olup olmadık yerlerde erekte olma problemleri? toplumun güçlü ve maskülen oldurma baskısı? erkeklerden o kadar çok şikayet duydum ki sadece sünnet demene şaşırdım
- 10 ay
Onlar sorun değil ki, pipimin kesilmesi sorundu. Askerlik bedelli ya da gitmeden yapilabilecekken erken sevk dilekçesi vererek kendim erken gitmiştim. Güçlü maskulen olmak da erkek olunca geliyor ister istemez doğuştan. Ereksiyon olma konusunda da zamanla bir nebze kontrolü öğreniyor insan.
Soran10 aykaç yaşında sünnet oldun?
- 10 ay
Emin değilim ki 10-12 filan az daha olmasam kurtarabilirdim belki. :) Soruları biz soracakken roller değişti sanki. :)
Soran10 aybiraz öyle oldu 😊 büyükmüşsün ya bebekken yapsalardı keşke
- 10 ay
Bence de kocaman çocuğa yapilacak şey mi. Esas zaman içerisinde okudukça sunnetsiz erkeklerin cinsellikten çok daha fazla haz aldığını öğrenince merak ediyor insan, kestirmeden kurtarsak neler değişiyordu acaba haz olarak🤔
Kadın olarak arzulanmak mı, sevilmek mi daha mutlu eder sizi?
Soran10 ayşehir efsanesi olabilir iki türlüsünü de deneyen çok nadirdir
kadın olarak arzulanmak çok tatmin edici bir his ama benim için sonu yok sevgisiz arzuya karşılık vermem seven birinin arzulamaması da çok acı olur tabi ikisi birlikte olmalı- 10 ay
Kadın olduğunuz için ne gibi ayrımcılıklara uğradınız?
Soran10 aykadın olduğum için hem pozitif hem negatif ayrımcılıklara uğradığım oldu iş hayatında her türlü geride başlıyoruz şu an kendi işimde çalıştığım için rahatım ama ilk işimde giyimimiz bile sorun olurdu, erkekler istedikleri gibi giyinirken biz yönetmeliğe uygun giyinsek bile sıcak yaz aylarında üstten bir düğme açık bıraksak uyarılırdık ya da dedikodumuz dönerdi benim değil ama evli iş arkadaşlarımdan birinin yarın bir gün doğurur gerekçesiyle terfi alamadığı oldu. aile içindeki sorunlara değinmiyorum bile bayram kutlama gibi etkinliklerde ailenin erkek torunları paşalar gibi otururken kızlar işin ucundan tutmazsa bu nasıl evlenecek iş bilmiyor siz buna evde iş yaptırmıyor musunuz konuşmaları başlar ve asla bitmez. pozitif ayrımcılıklar ise nezaket çizgisinde yapıldığında güzel ama sırf kadın olduğun için yapıldığını bilmek rahatsız edici oluyor
- 10 ay
Is yerlerindeki tutum değişiklik gösteriyor galiba kadınlar istedikleri gibi rahat ve açık giyinebilirken erkekler için kiyafet şartları belli.
Kadın olmak zor gibi, kendi işinizi yaparken de zor olabilir, netten değil de sabit bir yeriniz varsa denetimler, yasal prosedürler vs yorabilirler.
Anne olma düşüncesi/hayali sizin için önemli mi?
Soran10 aydeğil hayatım öyle bir yola girerse düşünmeye başlayabilirim ama şimdi anne olmak gibi bir hayalim de isteğim de yok
- 10 ay
Kadın olarak en fazla ne bakımınız için para harcıyorsunuz?
Soran10 aycilt bakımı 🤦♀️
önceli soruya ekleme yapmak istiyorum anne olma hissinin biyolojik bir zamanı olduğunu düşünüyorum zihinsel olarak istemeyen ve kendini hazır hissetmeyen biri biyolojik olarak istek duyabiliyor bazen tabi sırf bedeni istiyor diye çocuk yapmıyor kimse- 10 ay
Kesinlikle anne olunca bambaşka bir sayfa açılıyor kişinin hayatında ve öncelik değişiyor.
Sizce kadın ya da erkek olarak cinsiyetçi roller anlamında kadina yüklenen en zor rol nedir?
Soran10 ayannelik. her iki cinsiyete de çok ağır roller yükleniyor erkekler ağlamaz, erkek adam korkmaz, erkek taşı sıkar suyunu çıkarır... kadın yüksek sesle konuşmaz/gülmez, kadın bu saatte sokakta olamaz, yuvayı dişi kuş yapar... uzar gider ama anneliğe yüklenen rol asla babaya yüklenmiyor evet annelik bambaşka bir olay kendi bedeninde oluşuyor ötesi yok ama tek başına yapmadı ya cinsiyetçi roller söz konusu olduğunda sorumluluk sadece anneye düşüyor
- 10 ay
Haklısınız.
Kadın olmak zor görünüyor. Kadınları anlamakta zor. Burayı da epey meşgul ettim gibi. Zaman ayırıp tüm sorularıma sabirla tek tek yanıt verdiğiniz için teşekkürler.
Soran10 ayrica ederim sorularınız için ben teşekkür ederim
- 10 ay
Benim için keyifli oldu, sizin için biraz yorucu olabilir:)
Soran10 ayben de keyif aldım
- 10 ay
Süper o halde 👍
Gizli Üye(30-35)10 ayHem cinslerinize ilginiz oldumu?
21 Yorumla
Soran10 ayolmadı maalesef dibine kadar heteroyum
Gizli Üye(25-29)10 ayAyaklarından gıdıklanır mısın
01 Yorumla
Soran10 ayevet
Gizli Üye(36-45)10 ayRegl sonrası en istekli zman mı?
038 Yorumla
Soran10 aybenim için öncesi ve regl sırasında en istekli zaman ama her kadında farklı
Cevap sahibi10 ayHım. İstek anında vücuttaki tepkiler neler.
Mesela biz ereksiyon oluyoruz, kadınlar?
Soran10 aynasıl anlatılır ki işte istiyoruz bir yerinin kaşınmasını nasıl tarif edersin? aynı şey kaşınmıyor ama istediğini biliyorsun
Cevap sahibi10 ayHım. Sürtünme ihtiyacı oluyor mu?
Soran10 ayoluyor
Cevap sahibi10 ayKaç defa orgazm olabilir bir kadın, mastürbasyon yaparken?
Soran10 aykaç kez yaparsa ama mastürbasyon beni rahatladıktan sonra çok sarmıyor
Cevap sahibi10 ayCinsel görüntüler. Erotik ya da p. rno kadının ıslanmasını sağlıyor mu?
Soran10 ayevet
Cevap sahibi10 ayIslaklık çamaşırın dışına kadar çıkıyor mu yoksa sadece kadın mı hissediyo o ıslaklığı?
Soran10 aydeğişiyor
Cevap sahibi10 ayHım.
En çok kadınların zevk aldığı pozisyon sence hangisi?
Soran10 ayyine kadından kadına değişiyordur ben kucakta seviyorum, misyoner ve cowgirl de severim göz göze olacak ama göz göze olmayanlardan flatiron da severim bu soruyu bana sormamalıydın net bir cevabım yok 😂
Cevap sahibi10 ayKucak ve misyoner en son da cowgirl, seksi.
Sonrasında erkek de dayanamaz zaten. :)
Peki, kadın orgazm olurken erkek durup kadınının orgazmını mı izlemeli yoksa devam mı etmeli?
Soran10 ayizlerse çok tahrik olurum ama devam etmesi de duruma göre daha çok zevk katabilir en iyisi birlikte gelmek
Cevap sahibi10 ayİmmm.
Göz göze orgazm da başka bir zevk olurdu ya...
Peki kadın erkeğin nereye boşalmasını isterdi?
İçi hariç...
Soran10 aykendisi nereye isterse
Cevap sahibi10 ayErkeğin inlemesi kadını etkiler mi?
Soran10 ayetkiler tabi
Cevap sahibi10 ayKadının içindeyken aynı anda ona mastürbasyon yapılması, cow girl pozisyonunda, orgazmını kolaylaştırır mı?
Cevap sahibi10 ayGünaydın :)
Soran10 aydenemedim öyle kolaylaştırıyordur
Cevap sahibi10 ayKadınlar da p. rno izliyor mu mastürbasyon yaparken ve haftada kaç defa mastürbasyon yapar kadın?
Soran10 ayizlemeyen ya da yapmayan azınlık var ama çoğu izliyor ve yapıyor yapma sıklığı değişiyor
Cevap sahibi10 ayBen yastığı altıma alıyorum, kadınlarda da bu yaygın sanırım?
Soran10 ayen yaygını elle okşama ama yastık kullanan çok
Cevap sahibi10 ayOrgazm anı ne kadar sürüyor?
Soran10 ayne şekilde yaptığına göre değişir sadece okşamayla birkaç saniye ilişki sırasında 15 saniye kadar
Cevap sahibi10 ayKalp orada mı atıyor?
O an kadının tavırları neler oluyor?
Soran10 aykalp tüm bedende atıyor titreme rahatlama tükenme hissi
Cevap sahibi10 ayHarika yaaa.
Erkek devam etmeli mi kadının orgazmı sonrası yoksa kadın daha mı hassas oluyor?
Soran10 ayo ana bağlı
Cevap sahibi10 ayErkeğin kadının gözlerine bakarak birden boşalması mı yoksa kadının içinden çıkıp, mastürbasyon yaparak göbeğine ya da göğüslerine boşalması mı kadını daha çok etkilerdi?
Cevap sahibi10 ayBu zor soru oldu sanırım :)
Soran10 aybenim için partnerim nasıl daha çok zevk alacaksa
Cevap sahibi10 ayİmm. Partnerini düşünmen hoş.
Peki partnerin de senin istediğini yapmak istiyorsa?
Soran10 aydenemeye cesaret edemedim ama hiç riski olmasa içime nasıl hissettireceğini bilmek isterdim
Cevap sahibi10 ayErkek olarak ben de merak ediyorum. O sıcaklık ve rahatlama kadının üzerinde müthiş bir his olsa gerek.
Dünya duruyor, nefesim kesiliyor ve her damlada kasılıyorum...
Gizli Üye(30-35)10 ayAtış serbest mi.
04 Yorumla
Soran10 ayevet
Cevap sahibi10 ayPeki, anlık ne haldesın söler misin. Ne yapıyorsun.
Üstündekıler neler renkleri nedir (içdekiler dahil).
---şuan burdan bir karşı cinse yazmak istedin mi
Soran10 ayoturdum yemek yerken sorulanları cevaplıyorum üstümde ve içimde ne olduğu bana kalsın, kimseye yazmak gibi bir derdim yok
Cevap sahibi10 ayAa olmadı esgeçmek olmaz söle nolck
Gizli Üye(25-29)10 ayBir kadının adet döngüsünü nasıl hesaplarız
020 Yorumla
Soran10 ayönceki reglsinin başlangıcından itibaren ortalama 28 gün sonra regl olması düzenli kabul edilir ama herkesin düzeni değişiklik gösterebilir krsinlikle 28 gün olacak diyr bir şey yok ayrıca düzensiz olan da var
Cevap sahibi10 ayDetay verebilir misin düzensiz se nasıl olur? Değişiklik nasıl olur?
Soran10 aydüzenliyse bir hafta erken ya da bir hafta geç regl olabilir düzensizse düzensizliğin bir sonu yok 6 ayda bir regl oluyor da olabilir ayda 2 kere regl oluyor da olabilir hiç belli olmuyor ne zaman olacağı acısını ve ağrısını her ay çektiği halde birkaç ayda bir regl olan kadınlar var doktor kontrolünde tedavi olmayı gerektiriyor bu durum tabi
Cevap sahibi10 ayHmm. Anladım. Bu uğraştırır.
Soran10 ayevet
Cevap sahibi10 ayBaşka sorabilir miyim
Soran10 ayevett
Cevap sahibi10 ayEvlenmeden ilişki yaşar mısın? Bu sitede bulunma amacın nedir?
Soran10 ayevlenmeden ilişki yaşadım bu sitede bulunma amacım kafa dağıtmak
Cevap sahibi10 ayEvlenirken kandıracak mısın
Soran10 ayneden kandırayım? evliliğe varıncaya kadar ilişki içinde konuşulur bunlar beni istemeyen adamı ben de istemem
Cevap sahibi10 ayYanlış anlama laf meclisten dışarı kızlar erkeklere karaktersiz der en büyük hay si yetsizLiği onlar yapar en büyük yalanı onlar söyler o yüzden dedim.
Cevap sahibi10 ayNasıl güvenip yapabildin evlenmeden nasıl oldu anlatır mısın?
Soran10 aybunun kızlarla ilgisi yok halsiyetsiz insan cinsiyetten bağımsız halsiyetsizdir.
evlenmeden nasıl yaptım, aşık olduğum adamla bunu yaşamak istedim
Cevap sahibi10 ayHmm. Nasıl bir tipsin sen? Kafa olarak yani merak ettim
Soran10 aybilmem nasıl bir tip gibi duruyorum?
Cevap sahibi10 ayGene buradan tanıdığım birini anımsatıyorsun ama o musun bilmiyorum.
Soran10 ayburdan kimseyi tanımıyorum
Cevap sahibi10 ayAnladım. Peki madem. İyi akşamlar
Soran10 ayiyi akşamlar
Gizli Üye(25-29)10 ayDüşünmem lazım, kadın
035 Yorumla
Soran10 aytamam
Soran10 ayözel olmaz gizliyim
Soran10 ayolmaz burdan soracaksan sor
Cevap sahibi10 ayCinsel soramam mı mesela
Cevap sahibi10 ayGıcıksın 😛
Soran10 ayburdan cinsel sorabilirsin
Cevap sahibi10 ayBir erkeğin nesıne tahrik olursun.
Neresi erotıkdir sana göre
Soran10 aydavranışları, dış görünüş olarak poposu, boynu
Cevap sahibi10 ayPopomuza mı tahrık olursun. Erotıkdir 🙄
Soran10 ayevet güzel popolu şart değildir ama iyidir
Cevap sahibi10 ayGüzel olana da tahrik olursun 🤔. İlginç
Cevap sahibi10 ayErkekde popo seven bir kız daha
Soran10 ayniye ilginç olsun erkekler de kadında popo sevmiyor mu
Cevap sahibi10 ay:)) bizim sevmemız doğal değil mi.
Sizinki daha hoştur güzeldir.
Sizin bakmanız ilginç nesi çeker kü
Soran10 ayo ne demek sana kadın bedeni güzel geldiği gibi bana erkek bedeni güzel geliyor yönelimim bu
Soran10 aysite yorumlarımı değiştiriyor
Cevap sahibi10 ayGüzel bulduğuna naparsın
Soran10 ayAllah sahibine bağışlasın der geçerim ne yapıcam
Cevap sahibi10 ayEllemek istemen
Soran10 aytanımadığım adama ellemek istemem önce tanışmam konuşmam hoşlanmam gerek elleşmek son iş
Cevap sahibi10 ayO zamana kadar durabilxcenmi. Hoşlandığınla çıkarsın zaten
Cevap sahibi10 ayCeza yedım snne yüzünden
Soran10 aydurabilirim irade güzel şey
Cevap sahibi10 ayBi yere kadar güzel :))
Cevap sahibi10 ayNeler yaparsın peki
Soran10 ayben de ceza yiyeyim diye mi uğrasıyorsun 😂
Cevap sahibi10 ay😂😂yapmazsın sen. Ketumsun
Soran10 ay🤷♀️
Cevap sahibi10 ayİşte :)) demıyosun.
Korkma bişi olmaz
Soran10 aytam olarak ne soruyorsun? kendimi kontrol etmek için ne yaptığımı mı?
Cevap sahibi10 ay:)).
Yani o da olur
Soran10 ayasıl soru neydi?
Cevap sahibi10 ayAslı geçti suretini de
Soran10 ayherkes kendini kontrol etmek için ne yapıyorsa ben de onu yapıyorum
Cevap sahibi10 ayMesela
Gizli Üye(36-45)10 ayCinsellikten zevk alıyor musunuz
03 Yorumla
Soran10 aytabii ki ama doğru yapılmalı ön sevişmeyi uzun tutmak gerek ardından g noktamızın uyarılması ve sonra sekse başlanması gerek
Cevap sahibi10 ayÇoğu kadın görev için yapıyor ya da erkeği elde tutmak için
Soran10 aybazı kadınlar zevk alabileceklerini bile bilmiyorlar partnerle birlikte kendi bedenlerini keşfetmeleri ve karşılıklı zevk alabilecekleri gibi seksi şekillendirmeleri önemli
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
10 ayNerelisin
15 Yorumla
Soran10 aykişisel bilgilerimi söylemiyorum
Soran10 aybirine yaş söyledim şehir de söylersem geriye bir ad soyad kalıyor zaten
- 10 ay
tamam sorun yok 🙃🙃..
Soran10 ay🥰
- 10 ay
🥰🥰🥰
10 ayşu an yok
01 Yorumla
Soran10 aytamam
Aile & Toplum konusunda 601 cevap paylaştı. Neden peki
05 Yorumla
Soran10 ayNe neden?
Soran10 aysorusu olan istediği gibi sorsun diye
Soran10 aytamam
- Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı.
10 ayKaç yaşında bu kadın
028 Yorumla
Soran10 ay28
- 10 ay
İlk cinselliği kaç yaşında yaşadın kaç farklı erkekle yaşadın ama doğru söyle
Soran10 ay25 yaşındaydım sadece onunla yaşadım
- 10 ay
O kim :)
Soran10 ayeski sevgilim
- 10 ay
Hmm neden ayrıldınkş
Soran10 aybirine daha yazmıştım kopyala yapıştır yapıyorum
zamanla sevgimden ve ilgimden bunalmaya başladı onu boğmamak için kendimi geri çektim ama yine memnun olmadı o istediğinde ihtiyaç duyduğunda yanında olayım istemediğinde önüne çıkmayayım istiyordu ben kendimi çok değersiz hissetmeye başladığım için bitirdim tamamen çıktım hayatından- 10 ay
Yani demekki gerçekten sevmiyormuş maalesef
Soran10 ayseviyordu ama ilişkinin son demlerinde evet zaten artık başka biri gibi olmuştu
- 10 ay
Cinselllikten sonramı başka biri oldu
Soran10 ayilişkimiz iki yıl sürdü ve hemen birlikte olmadık ilk yılın sonunda anca öpüşmeye varabilmiştik sonrası hızlı gelişti ama hemen sonra değişmedi o şekilde de bir yıl geçirdik neden değişti bilmiyorum cinsellik bir sebep olabilir de olmayabilir de
- 10 ay
Büyük etken olabilir ne işle meşguldünüz ikinizdr
Soran10 aybenim kendi işletmem var o da mimar
- 10 ay
Hayırlısı diyelim
Soran10 ayevet güzel şeyler yaşadık bitti sadece mutluluk dileyebilirim hayırlısı buymuş
- 10 ay
Takılma :) hayatını yaşa aşk diye bişey yok
Soran10 ay😊
- 10 ay
Peki burcun nedir
Soran10 ayniye herkes burcumu soruyor 😂
- 10 ay
Yürümeye çalışanlar demekki hep burçtan yürüyormuş benim gibi :)
Soran10 ayyürünecek bir durumum yok ki
- 10 ay
:)) sen öyle san benim yeni taktikler bulmam lazım
Soran10 aybul bakalım yeni taktikler 😂
- 10 ay
:) ne işle meşgulsün
Soran10 aydün söylemiştim
- 10 ay
İşletmem var demiştin detayını vermemiştin
Soran10 aysanatla ilgili
- 10 ay
Peki
Aile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı. burdan olmazki
01 Yorumla
Soran10 ayniye
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayEvlimisin
052 Yorumla
Soran10 aydeğilim
- 10 ay
Kaç yasindasin
Soran10 ay28
- 10 ay
Evlilik düşünüyormusun?
Soran10 ayhayatımda biri yok şimdilik
- 10 ay
Daha önce evlilik yasadin mi,
Soran10 ayyok
- 10 ay
Cinsellik yasadin mi
Soran10 ayevet
- 10 ay
Genelde sevgilin mi, sadece sevismek icjn birlikte oldugun oldu mu?
Soran10 aysevgilimle aşksız sevişmem
- 10 ay
Yani bu kadar her seyi yasamisken neden bitirdiniz?
Soran10 ayanlatmasam?
- 10 ay
Herseyi demsitin
Soran10 ayzamanla sevgimden ve ilgimden bunalmaya başladı onu boğmamak için kendimi geri çektim ama yine memnun olmadı o istediğinde ihtiyaç duyduğunda yanında olayım istemediğinde önüne çıkmayayım istiyordu ben kendimi çok değersiz hissetmeye başladığım için bitirdim tamamen çıktım hayatından
- 10 ay
Kendin için en iyisini yapmışsın, calisiyormusun? Neler yapıyorsun?
Soran10 aydaha fazla kişisel soru cevaplamayacağım genel bir sorun varsa sorabilirsin
- 10 ay
Ne zamandır yalnızsın peki
Soran10 ay2 yıldır
- 10 ay
Hiç kimse olmadı ki, cinsel ya da duygusal , o zevki yaşayan ladin icjn sabretmek zor olmuyor mu?
Soran10 ayoluyor ama aşıksız yapamam
- 10 ay
Burcun ne
Soran10 aybu sorunun cevabı beni ifşalar
- 10 ay
Neden canım, burcla ifşa ne alaka
Soran10 aydüğmeye basıyorum dinngg başka soru varsa alayım
- 10 ay
Hiç olmayacak birinden etkilendin mi , arzuladin mi öyle birini
Soran10 aycelebrity crashım sayılır mı 😂
- 10 ay
Senin çıta yüksek 😂 anlık dedim, çevrende, o an arzuladığın, mesela yaşı sana göre değil ya da tanıdık akraba ama olmaz
Soran10 ayyok olmadı
- 10 ay
Calisiyirmusun, evdemisin?
Soran10 aykendi işletmem var
- 10 ay
Bu çok güzel, böyle kadınları çok seviyorum , umarım çok başarılı olursun. Evlilik düşünüyormusun peki
Soran10 ayteşekkür ederim, hayatıma biri girerse neden olmasın
- 10 ay
Kriterlerin ne bu konuda?
Soran10 ayözel bir kriterim yok sevmek sevilmek öyle kendiliğinden gelişen bir ilişki
- 10 ay
Bu kadar zaman biriyle bir şey olmaması normal degil bu şartlarda, bir şey var ki adamlar orayı asamamis
Soran10 ay2 yıl uzun mu? Bir yıl zaten ardımda bıraktıklarımdan arınmakla geçti
- 10 ay
Ne yasadin bilmiyorum ama boşluğa düşer kadınlar böyle durumlarda, her zamankinden daha çok yaslanacak omuz ararlar
Soran10 aybende tam tersi oldu başta ondan başka kimse olmayacak ve olamaz sandım ayrılan kişi ben olduğum halde ayrılıktan sonraki bir yıl da platonik sevdim denilebilir onun hayatından çıktım ama onu hayatımdan çıkaramadım sonra hayat onsuz da devam etti yeniden sevmeyi sevilmeyi hak ettiğimi ona tutunarak yaşamaya devam edemeyeceğimi fark ettim sonra yoluma devam ettim
- 10 ay
Çok manupulatif biriymiş sanırım, seni her türlü sömürmüs, bununla bile kurtulduguna şükret derim
Soran10 aymanupulatif miydi bilmiyorum belki de ben aptaldım
- 10 ay
Sen inanmayı çok istemişsin, ama o da her fırsatı değerlendirmiş muhtemelen, ne kadar sürdü iliskiniz
Soran10 ay2 yıl
- 10 ay
İlkinmiydj
Soran10 ayevet ilkti
- 10 ay
Sen çok yoğun yaşamışsın duygularını anlaşılan , o da bu durumu iyi kullanmış, iyi de rol yapmış, ama yanlışın neresinden dönersen dön, sen kazanırsın, kaybeden asla sen değilsin, bunun için üzülme hiç bir zaman, harika bir insansin buna eminim
Soran10 ayo da kötü bir insan değildi beni hiç sevmediğini düşünmüyorum sadece ben onu daha çok sevdim. güzel sözlerin ve tesellin için teşekkür ederim ben de kaybeden olduğumu düşünmüyorum olması gerekmiş oldu
- 10 ay
Sevginin değerini bilmeyen, seven kadını ziyan eden her erkek kötüdür benim gözümde, biz arayıp bulamadik yıllardır, dökülen saçınızı, kırılan tırnağınızi dert edinirjz, ama onlar sizi ziyan etti, bu dünya hiç adil değil
Soran10 aydilerim sen de bir gün dökülen saçını, kırılan tırnağını dert ettiğin seni çok seven birini bulursun ve birbirinizin kıymetini bilirsiniz
- 10 ay
Dm den konuşalım mi seninle birazcik
Soran10 ayüzgünüm gizli kalıcam
- 10 ay
Ben de bunun için çok üzülürüm
10 ayKadınlar ayağını öptürür mü
03 Yorumla
Soran10 aysevgilim isterse öpsün
- 10 ay
Sen istemez misin
Soran10 ayöyle bir fantezim yok
burdan sormam
01 Yorumla
Soran10 aytamam
- Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı.
10 ayvar evet
01 Yorumla
Soran10 ayne
Gizli Üye(25-29)10 ayKadın nedir.
01 Yorumla
Soran10 aykadın sadece kadındır yanına başka etiketler koymayı sevmiyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem