Bi kadına gerçekten merak ettiğiniz bir şeyi sormak isteseydiniz bu ne olurdu? Yorumlara yazabilirsiniz cevaplıycam hepsini
(Canım çok sıkılıyor ya işsizim evt dlsnkd)
Bi kadına gerçekten merak ettiğiniz bir şeyi sormak isteseydiniz bu ne olurdu? Yorumlara yazabilirsiniz cevaplıycam hepsini
(Canım çok sıkılıyor ya işsizim evt dlsnkd)
Niye it kopuk insan seviyorsunuzda düzgün insanlar ile beraber olmuyorsunuz
Bilmiyorum ben mesela kibar efendi erkeklerden hoşlanıyorum ama bazıları keko vb. erkeklerden hoşlanabiliyor bunun sebebini anlayamadığım için arkadaşlarıma sormuştum büyük ihtimal sert falan oldukları için kendilerini koruma altında güvede hissediyorlar ama arkadaşlarımın verdiği cevaplar pek iç açıcı gelmedi
Ya bak 190 boyum var az çok yakışıklıyım 19 yaşımdayım ve efendiyim bu yaşıma kadar 1 tane bile sevgilim olmadı hep hata bendemi diye sorguluyorum
Cevap
12Cevap
hiç bir şey sormam kimseye
Peki
:))
Soguk havada mini etek giyince bacaklariniz üsumuyor mu. biz iclikle donuyoruz:))
Merhabalar
Yaşça küçük erkeklerden hoşlanır mısınız
Siz de erkekler kadar cinselliğe düşkünmüsünüz? Ve bu muhabbet kızlar arasında bizim kadar konuşuluyor mu?
Anlıyorum maalesef bizde de mevzu o konulara gelince beyin kafatasını terk ediyor ve suyunu çıkarıyoruz
Sanırım burada kaybediyoruz çok haklısın. Biraz daha kontrollü davranırsak daha mantıklı olacak gibi 🙂
Beni aydınlattığınız için teşekkür ederim hanımefendi, erkekler hakkında merak ettiğiniz bir şey olursa buradayım 🙂 iyi geceler 👋
Gelecek planların ne? (Özel olmayanlar)
Profil resmime 10 üzerinden kaç verirdin
Boyun kilon kaç öylesine merak ettim. .
At gibi hatunsun maşallah
Niy2 evlenemiyonuz
Açık zaten
Sınırlı mı sorularımız
Bir kızı ilşkiye nasıl hazırlamak gerek
Ettim
Orasını biliyorum ilşkiye istekli hale nasıl getirim
Xper yükselince mesaj atarım sana
Sormak isterdim