Evlenmeyen arkadaşım kalmadı insanlar nasıl bu kadar kolay biriyle evlenmeye cesaret edebiliyorlar?

Üniversite dönemimde hiçbirinin sevgilisi yoktu mezun olduk bir sene sonra hepsi evlendi atanma derdine düşen zaten yok gibi hepsi görücü usulu gitti 😕

Güncellemeler
10 ay
Senin sözünü çalmıyorum ayna görevi görüyorum size karşı ayriyetten bana sen diyerek hitap etmeyin siz kimsiniz ki bana kıskançlık kelimesini yakıştırabiliyorsunuz? Size sitem ediyorsunuz diyince kabul etmiyorsunuz ama başkasına kıskançsın kabul et diye gereksiz bir baskı ile geliyorsunuz? Üstelik yetmiyor hala boş vaktin çok ki elalemle ilgileniyorsun gibi kaba bir söylemde bulunuyorsunuz bende size sizin gibi cevap verince sinirleniyorsunuz?
Güncellemeler
10 ay
Benim boş vaktimi nasıl değerlendirdiğim sizi ilgilendirmez sizin boş vaktiniz çok ki hala burada bana kafa yoruyorsunuz. Beni tanımadan ve tek cümlemden hemen kıskançlık yaftası yapmanız sizin ÖN YARGINIZ. Siz de bunu kabul edin o zaman

Bir üyeye hitaben yazdım kendisi lafını söyleyip engelleyip kaçacak kadar korkak olduğu için neyse ki yorumlarınızı ekran görüntüsü aldım.
Evlenmeyen arkadaşım kalmadı insanlar nasıl bu kadar kolay biriyle evlenmeye cesaret edebiliyorlar?