Kocasından izin almak zorunda ki ben evlenmeden önce konuşurum zaten benimle evlenirsen calışmayacaksın diye kabul eder etmez onu bağlar zorlamaya yok 🙂 evlendikten sonraya bırakmam o isi🤗
Anne olunca çocuklar belirli olgunluğa ulaşıncaya kadar (7-8 sene) çalışmamalı bence. Onun dışında nasıl mutlu hissediyorsa öyle yapmalıdır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
9 ay
İnan eğer durumumuz kötü olmasa annemi bile çalışmaya izin vermem. Her gün ağlıyorum çok ezyet çekyor. Ben karşıyım kadının çalışmasına. Evlenince tüm ihtiyaçlarını karşılarım yeterki o ezyet çekmesin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Benim eşim olacak kişinin çalışmasına izin vermem... cok sükür maddiyatım iyi gerek yok çalısmasına...
Sadece maddiyat değil bence konu. Sizden izin alması gerektiğini düşünmüyorum ancak kendi kararı olabilir 🙃
Kocasından izin almak zorunda ki ben evlenmeden önce konuşurum zaten benimle evlenirsen calışmayacaksın diye kabul eder etmez onu bağlar zorlamaya yok 🙂 evlendikten sonraya bırakmam o isi🤗
Herkes kendi kafasına göre birini buluyorsa ne mutlu 🥰
Aynı düşüncede olduğunuz biriyle bir ömür mutlu birliktelik dilerim
Sagolasin🙏
İhtiyaç dahilinde ve kariyeri için çalışmak isteyen çalışmalı evladı var ise ihtiyaç yok ise çalışmaya annenin evladını yetiştirmesi daha önemli
Çalışan da evladını yetiştiriyor🤔 3 kardeşiz hiç sıkıntı yaşamadık, annem çok ağır bir iş yaptığı halde
Küçük çocukların anneye anne sevgisine daha çok ihtiyacı var misal bebek bir üç yaş
Mecbur çalışacağanız erkekler evlenmiyo para kazanmak zorundasınız ;)
Erkeklerle evlenenler de kazanıyor :)
Misal ailemdeki tüm kadınlar 😂
Artık kendi kendinizi parmaklayarak çocuk yapacağanız :D
Evleneceğimiz kimse olmamasına inanman komik. Davul dengi dengine :)
Öyle olsun bakalım :)
Öyle zaten takma çok
Hepiniz hapishanede basketbol oynicaksınız
Yok biz iyiyiz
Gereklilik eki getirerek bir cümle kuramam, istiyorsa çalışsın istemiyorsa çalışmasın💕
🙏
Anne olunca çocuklar belirli olgunluğa ulaşıncaya kadar (7-8 sene) çalışmamalı bence. Onun dışında nasıl mutlu hissediyorsa öyle yapmalıdır.
İnan eğer durumumuz kötü olmasa annemi bile çalışmaya izin vermem. Her gün ağlıyorum çok ezyet çekyor. Ben karşıyım kadının çalışmasına. Evlenince tüm ihtiyaçlarını karşılarım yeterki o ezyet çekmesin
evet çalışmalı
Calismali
Farklı görüş gördüm😂 sizden de yorum alalım
Kendi istedikleri rahatça alabilir yani o açıdan tabiki durumu iyiyse çalışmasın
Etraf taşaksız erkekle doldu mk
Rekabet sizi yıpratmış olmalı ;)
He ya ne rekabet ne rekabet
Herkes görüyor 😂
Ekmek aslanın gôtünde, çalışacak bi' zahmet
Çalışmak istemiyom ya
En iyisi
burada herkes çalışmamalı diyo gerçekte çalışmayan kadını kimse istemiyor
Yanlış bilgi
He ya aynen
Peki
Çalışabilir istersw
Çalış izin veriyorum
İzne gerek duymadan çalıştım bile 🤓
Çalışmamalı
Neden
Doğurganlık bitti nüfus eriyor
Doğurmak isteyen kadın çalışsa da doğuruyor
Peki
evet çalışmalı
Çalışan kadın severim
Kesinlikle hayır
Neden
Çünkü öyle olması gerekiyor. Devlet olsam, dul bekar, ihtiyaç sahibi v. s bütün kadınların bakımını üstlenirdim ama çalıştırmazdım
Neden öyle olması gerekiyor mantıklı argümanınız var mı
Evet var lakin şu an bunu tartışacak halim yok inan ki
Malum gece vakti özel bir durumdan çıktım anlarsın yani yorgunum 🔥
Peki size antijenlere saldırmada başarılar
Neden öyle dedin
İsimden dolayı
Yorgundun uğraşamazsın benimle🙄
Senle ne alakası var?
Neyse dinlemek istersen beş dakikan var 😉
Hakkını kaybettin, zeki lakin deli kız 😊
İyi geceler 😉
İyi geceler, belki başka zaman.