11 yıllık evliyim, kocam çiftçilik ve ticaretle uğraşıyor, kendisi ziraat mühendisi.
Kocamın bir kız ve bir erkek kardeşi var en küçük kardeşi erkek 24 yaşında, kendisi kronik hasta ama öyle bakıma muhtaç falan değil sadece ağır iş yapamaz ama kendisi üniversite mezunu zaten. Ben bu çocuğu severdim yani kardeşim gibi görürdüm ama o kurnaz uyanık çıktı ve resmen çocuklarımızın rızkından daha çok almak için kocamı kandırıyor ajitasyon yapıyor.
Kayınpederim geçen yıl vefat etti, işte miras dağılımı falan yapıldı. zaten orada başladı kocamın enayilikleri. Kayınpederimin iki evi vardı biri oturdukları birisi de kirada. İkisini de erkek kardeşine bıraktı kocam. Çalışamazsa kirası lazım olurmuş. Ki kızkardeşi de itiraz etmedi buna. Üstüne yine kayınpederimin olan ama kocamın evirip çevirdiği tarlalardan da kendisiyle eşit pay verdi kardeşine.
Hadi bunları geçtim ama kocam önceden kayınpederime kirasını ödüyordu. Şimdi ise kardeşi ortak ekelim abi demiş ve kardeşinin tarlalarının geliri eşit paylaşılacak ama bütün işi benim kocam üstleniyor. Oysa kirasını verse çok daha az para vermiş olacaktı kocam.
Çocuk çalışmıyor yiyip geziyor sürekli, bu sene kendisine araba aldı iki milyon vermiş. Ben araba istiyordum kocam para yok diye almıyor üç yıldır. Üstüne bizim iki çocuğumuz var yani çocuklarımızın rızkını kardeşine yedirmesi normal mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer