Anneden ve babadan yana neden bahtsızım ne yapmalıyım?

O kadar öfkeliyim ki,35 yaşındayım,24 yaşıma kadar aile evindeydim, evlendim ve boşandım. Boşandığım süreçten bu yana yıldır tek başıma kirada yaşıyorum, bekarken de aileme muhtaç olmadan yaşadım, kendim çalıştım kendim okudum okutmak istememesine rağmen babamın.5 kuruş faydaları olmadı zaten, tek yaptığı şey ikisinin beslemek ve büyütmek ama trawmatik bir çocukluk yaşadım, azar, sevgisizlik. Dayak bazen vardı. Annem allah var çenesi düşük ve kavgaya meyilli bencil bir insan olmasına rağmen benim kışlık malzemelerimi yaptı hep, ne gelirler doğru düzgün ne giderler babam sağolsun ilgisiz biri. Şimdi birkaç yıldır hayatımda ciddi bir ilişkim vardı, onlarla tanıştırdım, aileler tanışıyor. Anneme bu ay sonu maaş alıcaz ve evi boyatıcaz dedim, önümüzde ki ay nişan ve isteme olacak demiştim. İki gündür anne ve babasının ölümüne sebep olan gamsız ve hayırsız kardeşleri ile kampa gezmeye kafa dağıtmaya gitti annem, bugün kendisini aradım anne önümüzdeki ay sonu istemede erkek arkadaşımın abisi filen gelecek araba park yeri genelde olmuyor sizin orada nasıl yaparız napıcaz dedim demez olaydım, daha önümüzdeki ay gelsin o zaman düşünürüz ammmannn dedi, bu ay sonu değil mi ohhooo dedi, o kadar basit geliyor ki sanki her şey hazır, organizasyon tamda ben ona bu ay olacak demişim sanki. Hayatımda benim sinirlerimi oynatan başka bir kişi daha yok. Nasıl bir anne bu ben anlamıyorum bir soru sordum burnumdan getirdi, ölme eşşeğim ölme diyor, anne allah aşkına sana bu ay yüzükleri alacağız ev boyatacağız demiştim, zaten ay sonu ne ara nişan olsun kendi kendine niye saçmalıyorsun önümüzdeki ay olacağını söylediğim halde sana noluyor sen hakikaten normel değilsin yat uyu dedim suratına kapattım. Bıktım artık yoruldum, anneme soru soramıyorum, sorduğuma pişman ediyor ve sanki her anımda yanımda olmuşlar gibi burnumdan getiriyorlar. Önümüzde ki ay sonu olacağını bildiği halde ben bu ay sanıyorum diye benimle dalga geçip azarlıyor. Ben evlenince kesinlikle muhattap fazla olmak istemiyorum iyice soğudum artık, anne baba olmak kışlık malzeme hazırlamak ile olmuyor bıktım artık bu kadının tavırlarından ve bencilliğinden terslemelerinden. Ne zaman bir şey sorsam ya da paylaşsam pişman ediyor ters ters konuşuyor. Haksızlığını kabul etmiyor :(((

Anneden ve babadan yana neden bahtsızım ne yapmalıyım?