Lütfen yargılamadan yorumlar yapın?

Ben 6 sndr evliyim 6 yldr kaynanamlarla yaşyrm eşm asker bu zmna kadar sorun etmedim iki katlı evimiz aşagı benim yukarı onların ama ben onlarla kalıyorum 1 çocugum var ve hamileyim şu an ailesi yeri geldiğinde sürekli beni aşalıyo ben evlenmeden önce öalşan bi insandım evlenince bıraktım istemedi o bana gönderiyo ben ailesine harcıyorum bunu kendim isteyerek yapıyorum 3 tane daha kardeşi var 2 si küçük biri bizle yaşıt onların giysilerinden tut ihtiyaçlarına kadar alıyorum param yetipince evin dolabınada alışveriş yapıyorum kaynanama da yapıyorum herşeyi ama bunu ben isteyerek bi geçimimiz olsun diye ypyorum oğlu demiyo ben yapyprum ama sürekli bi aşağılama azar laf söz eksik olmuyo bugün küçük kaynım elinde uzun sopa gelmiş bana birşeyler yapyo bende aşagı katı süpüruyodum geçemiycem evi yinede boşta olsa süpürüyodum bende napypsun sen çık git ötede oyna dedim kaynanam vay sen benim oğlumu kovdun vay oğlumu evine sığdıramadın eve geçtinde sen fena olursun eşimede böyle anlatmış bende sonunda bu zamana kadar yaptımda size boş eve daha geçmeden bana bunlarımı diyosun size herşeyi yapıyorum halla yaranamıyorum bana diyo bunları benim oğlumun parasıyla yaptın o halla benim oğlum bana bakacak sen dış kapının dış mandalısın bende oğlun size yapmıyo bana atığı parayı ben size harcıyorum demek öyle bundan sonra asla bi iğne bir şey yapmıycam bu eve dedim şimdi odamdan çıkamıyorum eşime gelirsek bana dediği şey ben gelmeden o eve geçemezsin falan diyo sorun ev değilki ben artık bi odada sıkışıp kalmaktan çok yoruldum kavga ediyoruz odama gidiyorum mecbur çünkü evin içinde ters ters bakıyo dışarı çıkamıyorum hamileyim yemek bile yiyemiyorum ya çok kötüyüm senelerdir bu böyler (ailene anlat demeyin onlarda çok kalabalık iki çocukla beni kim napsın büyütme derler düzelir derler bende oldum yerde kahrolmakla kalırım
Lütfen yargılamadan yorumlar yapın?