Böyle dedim diye kendi kendine gurur yaptı?

Arkadaşlar merhaba ben 3 senelik devlet memuruyum 25 yaşındayım 1 ay sonra düğünüm var babam oldu bitti bize maddi manevi her anlamda zorluk yaşattı onun eline bakmamak için çalıştım zorlukla atandım KPSS ye çalıştığım dönem bir kere babamdan kitap parası istedim kaldırdı 200 tl yi fırlattı böyle bi insan bende kıyafetlerimi satıp parasıyla kitap aldım bu derece zorlu yollardan geçerek atandım şuandads aile evindeki bütün maddi manevi yük benim üzerimde aklınıza gelebilecek her şeye ben para veriyorum neyseki 1 ay sonra evlenip gidicem benim bi tane kardeşim 18 yaşında üni sınavına hazırlanıyor annem babam köyde bir süredir biz merkezdeyiz nöbetten eve geliyorum ev dağınık ben zaten yorgun argın o halde temizlikle uğraşıyorum marketle şu bu iki kişi de olsa bir sürü iş oluyor artı düğün telaşımız var ki maddi olarak ailem elini sürmedi her şeyi nişanlımla birlikte biz yapıyoruz ayarlıyoruz ben bu kadar şeye koştururken kardeşimde bana sadece ev temizliğinde dahi yardımcı olmadığı için en son ona patladım dedim ki ben sana maddi manevi koşuyorum sana para vermesem baba sana kuruş para mı verir her şeyini ince düşünürken sen bana ev işlerinde şunu yapar mısın desem bile kendi kendine tribe giriyorsun böyle yaparsan ben senin üzerinden elimi tamamen çekerim dedim ben eşşek miyim de yapıyorum dedim o da hemen para konusuna çekti cüzdanındaki paraları çıkardı attı bir daha bana para verme senden para mı istiyorum dedi oysa babam kuruş para vermez ben veriyorum oraya çekti benim demek istediğim bu değildi konuyu buraya çekti sizce kim haklı bide bana kullandığı cümleler tuvaleti ben mi temizliycem o benim mi işim bende dedim ki benim mi işim ben niye yapıyorum o zaman tuvaletinş yapmasını biliyorsun temizlemeye gelince mi senin işin olmuyor küçük müsün sen dedim biz niye yapıyoruz her seferinde bize mi tapulu bizim görevimiz olarak mı görüyorsun sen dedim

Böyle dedim diye kendi kendine gurur yaptı?