Gencliğim gitti zaten ben artık yaşlanınca yalnız kalmamak derdindeyim. Çok aşk meşk peşinde de değilim. Yaşım 36 diş hekimiyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle kendini öyle görmeyerek başlayabilirsin reis. Sonrası da kuzenlerinle, yakın arkadaşlarınla vs daha sık zaman geçir, takım sporları yap, yeteneğin varsa sanatla ilgilen. Bunlar evlenmek için değil bu düşünceyi ana fikir yapmaman için önerimdir. Evlilik üzerine de şu öneride bulunayım kendine çok yakın bulduğun sevdiklerinle düşünceni ve durumunu paylaş. Bu arkadaşın olur, kuzenin olur meslektaşın olur sana kalmış en azından bir saha araştırması yapmış olursun. Benim de ilişkim yok şu an ama üstteki aktiviteleri yaptığım için evliliği hiç kafaya takmıyorum. Son olarak hakkında hayırlısı olsun 🙋🏻♂️
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Niye yalnız kalma derdiniz var anlamıyorum erkekler olarak. Evlenince daha da bk olacak emin ol. Kadına yapisacaksin o kadın da senden uzaklasacak.
Maskulen olun. Gezin tozun. Kızlar sizin bu zaaflarinizi çok güzel kullanıyor.
Kendine değer ver. Yok gençliği gitmiş yok bilmem ne. Hepimiz için her zaman Umut vardır.
Sana zarar veren bi fh. se yle birlikte olsan ve seni bıraksa daha mi mutlu olacaksin? Akşamları aç film izle, sinemaya bak. Senin gibi olan erkekleri izle. Farkındalığın artar.
Kafanın icindeki şey sen besledigin için büyüyor. Çıkıp yürüyüş yap. Endorfin salgılar beynin, daha iyi hissedeceksin eminim ki.
03 Yorumla- 9 ay
Kadınlar kendine yapışan adamı daha çok severler kadından anlamadığı belli
- 9 ay
@İsimssizüyee ama " Hayır, Hayır demektir" niye yapışayım ki?
- 9 ay
@Freddy1616 sen yapışma kardeş boş ver neyine kadın senin tek devam et sen
- Aile & Toplum konusunda 544 cevap paylaştı.
9 ayBir kere diş hekimisin yani bir ağırlığın var maaşın var kendini aciz görme yaşında gayet genç hala aile kurabilirsin bence mark Manson in modeller kitabını okuyabilirsin sana çok faydalı olur diye düşünüyorum kendine değer verdikçe çevrende kadınlar artar hayat tarzin buna müsait
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBu düşünceler çok bastırırsa biri olsun da kim olursa olsun gibi bir hale girerse sonrası hüsran olabilir. Yeni insanlarla tanışmak gerek tabi bu dönemde iş temposunda tanışmalar neredeyse imkansız.
Ama babam hep, bir insanı en iyi yolculukta, ticarette ve diğer insanlarla iletişiminden tanırsın der. Dikkatinizi çeken veya çevrenizde yeni biri varsa tabi tanışır tanışmaz yola çıkmak olmayacağından 😅yemek vb teklif edebilirsin. Bazı taktiksel cevaplar gördüm bence kendiniz olun günün sonunda hepsi nasip hayırlısı olsun10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
36 yaş hiç de geç değil, ümitsiz olma lütfen! 🙂 Aşk veya bir ilişki peşinde olmayabilirsin ama bir insanın sana yoldaş olması hayatın çok daha güzel bir şekilde akmasını sağlar. Sevgi dolu bir ilişki için öncelikle kendini ve isteklerini netleştirmen çok önemli. 🙌
Diş hekimi olduğuna göre mesleğin muhtemelen oldukça meşgul edici oluyordur, belki de biraz iş dışında sosyal çevre oluşturmayı deneyebilirsin. Hobiler edinebilir, etkinliklere katılabilirsin. İnsanlarla tanıştıkça ve iletişimini güçlendirdikçe kendine uygun birini bulma şansın artar. Daha da önemlisi, kendine olan güvenini hiç sarsma. Çünkü bir ilişki güven ve samimiyete dayanır. Sen değerlisin, unutma! 💖00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
40Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 ayDiş hekimi adamsın.
İşin var ! Doktorsun !
Neden bu korkuyu tasıyosun ki 🤷🏻♂️Bu arada Diş Hekimi Görünce
Aklıma Niye Bu Adam Geliyor🤣🤣

Biraz kendine gel dobarlan arkadas👍
40 yasındayım hiç bu korkuyla yaşamadım.
Kadın Kıtlığı Pandemisi Başlamadı🤣
Zombiyede evrilmediğimize göre.
Takma kafanı bi gün nasip gelir karşına.
https://www.youtube.com/embed/i8SxZkzpxz010 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBende senin gibiyim ama ben daha Avantajlıyım çünkü yaşım daha 33 ama senin yaşına gelirsem düşündüm nasil evleneceğimi. Bence 3 yöntem var. Birinci yöntem, böyle, dans kursu, spor salonu, dil kursu, vs sosyal hobi edineceğim yere gidip, insanlarla tanışıp, ordan evlenecek birini bulmak. Ikinci yöntemse. İnternetten evlilik sitelerinden, Makedonya'da, Bulgaristan'da, vs. Yaşayan, evlenmeyi isteyen, gariban, babası vs. Ölmüş biriyle tanışıp, onun ülkesine gidip, onu buraya birlikte getirip, evlenmek. Diğer yöntem ise, birisi vesilesiyle tanışmak, evlenecek kız arıyorum diyip tanistirmasini İsteyip, evlenmek. Bu 3 yöntemden birini kendim uygulayabilirim. Sana da öneririm abi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayMesleğin ceo olsun istersen ağzı laf yapan bi kadını etkileyebilen özgüvenli biri değilsen bulamazsın, görücü usulü biriyle evlenirsin, ancak kadınlar seninle mesleğin paran için evlenir sen de sırf yalnız kalmiyim diye kendine bakıcı arıyorsun zaten, umarım sen de kendini yamayacak enayi arayan bi kadınla evlenirsin
60 Yorumla
9 ayKocaman olmuşsunuz diş hekimisiniz yaşınız 36, gerçekten bu soruyu sorabiliyor musunuz? Gidin Facebook'ta gruplara katılan aktivitelere Gidin kamplara gidin tanışma uygulaması yükleyin, bin tane yapılacak şey var. hiç olmadı chatgpt ye sorun :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. biz de bulamıyoruz. seni anlıyorum kral. çevre yapmak lazım. ama o da karakter meselesi. karakterin çok sosyal değilse zorlanırsın. çevrene de diyemezsin ki "bene kari bulun men kari istirem" yani bunun kibarcası. yok yani kısmet bu işler. çevrende hep birileri evlenir hep de artık senden gençtirler. kızı koluna takarlar gezerler. bi etkinliğe git demişler. gidersin herkes çift. moralin bozulurç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayŞu anda güç sende ama farkında değilsin. Türkiye’deki kızların 25 den önce yakışıklılık araması, 25 ten sonra paraya bakması çok adaletsizce değil mi?
12 Yorumla
Soran9 ayGüç bende değil pek sadece oturmuş düzenim var
Cevap sahibi9 ayGüç sende ama bunu nasıl kullanacağını bilmiyorsun. Öncelikle sosyal ortamlara girmen gerekir. İkinci olarak da kızlarla tanışma ve sosyal olarak kendini geliştirmen gerekir. Kazandığın parayı kişisel gelişimine yatırabilirsin ve bu şekilde çok hızlı sonuç alırsın
- Aile & Toplum konusunda 567 cevap paylaştı.
9 ayErkeğin evde kalmış olması için bekar kızla evlenmesi zorlaşacak kadar yaşının ilerlemesi lazım. Sen daha 36 yaşındasın. İyi bir işin varsa zekiysen tipin düzgünse huyun suyun da iyiyse 10 yaş küçük kadınla bile evlenirsin.
117 Yorumla
Soran9 ayBenimkisi sadece yaşla alakalı bir durum değil ki, daha önce herhangi bir ilişkimin olmamasıyla alakalı
- 9 ay
Neden ilişkin olmadı peki?
Soran9 ayErgenlikte ve gençlikte hiç param olmadı bu yüzden etkinliklere ve sosyal ortamlara giremedim. Kendimi kurtarayım iş güç derken de zaman gecti gitti.
- 9 ay
Sorun kişiliğin özgüvenin değil o zaman
Soran9 ayBilmiyorum
- 9 ay
Ailene söyle birilerini bulurlar.
Soran9 ayAileme söylemem
- 9 ay
Neden
Soran9 ayO şekilde mutlu olabilecegime iananmıyorum
- 9 ay
Görücü aracı usulü olursa mı?
Soran9 ayEvet, aynı ortamlarda takıldığım ya da takılmaktan keyif aldığım birisi olsun isterim
- 9 ay
O zaman biraz iletişime açık olman lazım
- 9 ay
Ablacım eskidendi o. Şimdi kimse kızını vermiyor 10 yaş büyük adama
- 9 ay
@İsimssizüyee bu "kızını vermek" nasıl bir şey?
" Al tepe tepe kullan" mı diyorlar verirken? - 9 ay
@Freddy1616 he öyle diyorlar ama yaşıtı erkeklere veriyorlar onlar kullanıyor anladın mı
- 9 ay
@İsimssizüyee anlamadım, anlayamıyorum cidden. Kimse de bir kadının nasıl "eşya" gibi alınıp verildiğini, kullanıldığını anlatamıyor bana...
- 9 ay
@Freddy1616 kardeş lafın gelişi o boş ver sen devam rt
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 aySen bile evde kaldıysan asgari ücretle çalışan garibim ne etsin şimdi
41 Yorumla
Soran9 ayOnlardan evlenenlere ben de şaşırıyorum zaten
Aile & Toplum konusunda 608 cevap paylaştı. hiç işi bilmiyorsunuz, diş hekimisin madem isntagtamını kullan reklamlarını yap , ofisini süsle püsle, develetteysen de neyi nasıl yaptığını anlat, istemediğin kadar çıkar
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayÇoğu kişide aynı durum söz konusu. Kariyerimeze odaklanalım derken her konuda hayatı kaçırıyoruz maalesef. Bazılarımız bu konuda şanslı tabi yine genellenemez. Ayrıca yaşın çok değil. Sosyal hayata karış denk gelirsin umarım.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
9 ayKafanın uyustugu, kendi yaşından buyukte olabilir, sohbet ettiğin birisi olur. Ve her yerden bulabilirsin sosyal medya, gerçek hayat, hastalar arasından bile.
13 Yorumla- 9 ay
ben de olsam yerinde hastalara yan gözle bakarım. böyle diyincede kötü anlasılcak. hastalara o gözle bakarım. arasından faydalı biri var mı. varsa ona ekstra ilgi jest tekrar bahane ile davet. kıza ilgiyi gösterip ışık alırmıyıma bakarım. ısık alırsam bi kahve daveti ısık alamazsam kız benim sosyal hastalara ilgili bir doktor bilir. ya da anlar. denedi inceden uslubunca der.
- 9 ay
- 9 ay
@Freddy1616 espritüelsin tebrikler güzeldi:D
9 ayboş ver reis takıl keyfine bak dünyanın çivisi çıkmış çocuk falan yapılmaz bu zamanda
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bunun cevabı bende de yok ama yalnız ölmek bende istemem… 🥲 sizi anlıyorum…
220 Yorumla- 9 ay
Mesela bir hobi kursu güzel bir başlangıç olabilir kendime de tavsiye ediyorum ikna edip başlayabilirsem… 😅 naçizane size de önerebilirim… gerçi oraya çift olarak gelenler de olunca biraz sinir bozucu biraz imrenilesi tuhaf bi ruh hali de oluşabilir ama herhangi bi hastanızla ya da klinikte çalışanlardan biriyle de olma olasılığı da belli ki düşük…
- 9 ay
Ben tam olarak öyle düşünmüyorum aslında @Soruyusoran hakkında lütfedip cevap yazsa beyin okumak yerine öğrenmiş olacağız ama cevap verir mi bilmiyorum… böyle gerçek sorularda cevap verilmesi taraftarıyım böyle kendi kendimize fikir yürütmek o kişiye de haksızlık gibi umarım cevap verir burada alenen yazmak istemiyorsa merak ettim…
- 9 ay
#soran yine de cevap vermezseniz sorunun altındaki mini sohbet için kusura bakmayın şahsen kendi sorularımda hoşuma giden bir şey değil.. hakkınızda hayırlı olana gönlünüzü razı eylesin belki de olacak gibi olmasındansa olmaması daha iyidir de bi teselli olsa da. Yine de imrenmek istemek herkesin en doğal hakkı.. evlilik etik bir seçim.. evlilik dışı özellikle ilişki aramayanlar için. Gönlünüzce olsun… bi bakarsınız dua saatine denk gelir.. bi umut ben öyle yapıp içimden geçiriyorum her imrendiğimde umarım bi şansım döndüğü an olurda beklediğime değer…
Soran9 ayKendi kliniğimde çalışıyorum zaten teşekkür ederim yine de
Soran9 ay4 tuvalet diye bir şart yok yönetmelikte, hasta baktığın katlarda şart. 2 katlı bir poliklinikte hasta bakıyorsan 4 tuvalet. Atıyorum 3 katlı bir poliklinik sadece bir katta hasta baktığın ünit vs varsa 2 tane yine yeterli
Soran9 ayBen buraya arada bir giriyorum yeni gördüm mesajlarınızı da
- 9 ay
Yok benim bahsettiğim şuydu aslında katlarla ilgili bi durum değil alenen üç üniteli düz ayak bir yer için bile 4 tuvalet isteniyordu engelli dahil… 3-4 yıldır yakınen ailem dolayısıyla sürecin daha da içindeyim komik bulduğum uygulamalardan biriydi bir çok şey gibi… traji komik tuvalet mi işleyecek gibi bir durum söz konusuydu 3 ünite varken bile 4 tuvalet isteniyor olması… tek tuvaletli yerlerde var.. yönetmelik demek ki çok değişkenlik gösteriyor bu konuda… o yüzden merak etmiştim sizin şansınıza kaç çıkmıştı diye… engelli konusu da böyle saygım sonsuz tabi ki hayatlarını kolaylaştıralım ama sadece bizim yapmamızla olan bir şey değil insanlar oraya gelene kadar ne yapacaklar… gibi gibi bi çok mantık hatası sıralanabilir gıda yerleri daha az denetleniyor bence bu konuda… 😅 öyle işte yakında bunalmışken bu konulardan denk gelmişken size sormuş olmak istedim… ama belki de siz sorun kısmının daha dışındaydınız ya da dediğim gibi şanslı bi zamana denk gelmiştiniz ya da…
Soran9 ayYönetmelige uygun yaptık, gelen memur arkadaşlar da sorun çıkarmadı bize.
Soran9 aySağ olun teşekkürler🙂
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayŞöyle bir durum var hani kadınlar para sever tipe bakar derler ama, onlar en çok kendilerini güldüren ve eğlendiren kişileri isterler ağız biraz laf yapacak yoksa bir manası olmuyor
00 Yorumla Kardeşim 36 yaş iyi. Evlenirsin ve mesleğin güzel. Sadece doğal ol. Gençlik aktiflik ile alakalıdır. Bene çok takma kafana ve istiyorsan tanışma yollarını dene
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayDayım 55 te evlendi çokta zengin ona rağmen bulamıyordu ama sonunda buldu. Kader nasip kısmet. 36 geç değil. Hemde evlendiği kişi üniversite zamanında ki sevgilisi.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 735 cevap paylaştı.
9 ayKusura bakma ama bi soruyu troll olarak algilicam kardeş
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBizim toplumda pek evde kalmış erkek tabiri olmaz ama üzülmeyin evde kalmadınız yaşınız geç değil her şeyin bi vakti zamanı var Rabbim bir şeyleri geciktiriyorsa güzelleştiriyordur öyle düşünmek sabretmek lazım daha ne kadar bekleyim demeyin orasını biz bilemeyiz sabretmek lazım dua etmek lazım her şey gönlünüzce olsun
27 Yorumla- 9 ay
Ne güzel bir yorum
Cevap sahibi9 ayTeşekkür ederim
- 9 ay
Artık kızlar evde kalmış diyor yaşı geçmiş erkeklere çünkü toplum değişti erkekler daha çok evde kalıyor
Cevap sahibi9 ayBilmiyorum çevreden çevreye değişiyor sanırım benim çevrede kiz daha çok ama geç diye bir şey yok bence vakti gelince oluyor zaten
- 9 ay
Erkeğin evlenmesi zor. Kız kafasına yatan birini bulunca evlenir
Cevap sahibi9 ayErkekte evleniyor kafasına yatan biriyle
- 9 ay
Yo evlenemiyor
Gençliğinde beğenmedin tabi şimdi yaş gelince beğenmiyorsun almıyoruz seni güreşmek için belki evleniriz
00 YorumlaÇok peşinde değilsen kovalamıyorsan zor kral. En temizi valideye söyle sana bir gelin bulsun.
00 YorumlaGeç değiil bende 30 yaşındayım bnde henüz bulamadım
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayArarsan bulursun ama oturup birinin seni bulmasını beklersen işin zor
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ya yaşlı değilsin nedddden her şey bitmiş gibi konuşuyosun
Sevgi olsun işin içinde sev sevil.113 Yorumla- 9 ay
Kes ln
- 9 ay
- 9 ay
Adamin ici yasli cokmus
- 9 ay
@Berat06905 en azından saygısız değil
- 9 ay
Tatlım bu saygısız değil ki bariz beyinsiz 🤣
- 9 ay
💦🙂
- 9 ay
Bi dakika yanlış mı anladık sen lan mı dedin başka bişey mi
- 9 ay
Burdan bakınca kes lan yazmışsın gibi okunuyo düzeltmede yapmamışsın
- 9 ay
Doğru kes ln yazdim
- 9 ay
Engelledim bi gözyaşını görünce durduk yere mi dedim ama yok bariz beyinsiz
- 9 ay
😀
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. O kadar çok kız tanıyorum ki "diş heki..." demeden tav olup, evlenecek.
10 Yorumla
9 ayFlört işlerine adım atarak tabii ki... Kimse gelip durup dururken sana evlenelim demeyecek 🤷🏻♀️
10 Yorumla
9 ayDis hekimide evdem kaldim diyorsa bilmiyorum artik. Memleketin halini.
doktorlarin bir cok hayrani olmuyormu, muayenahaneye gelen teyzeler torunlarimdan bahsetmiyormu? 😁
saka bir yana biraz ortamlara girmen gerek galiba
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayAkrabalara sor, onların bildiği biri mutlaka vardır.
Biraz görücü usulü gibi oldu ya da sosyal medya ama bence sosyal medya güvenli değil.20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayEvde kalmış erkek 😭djxjjxixndidixnxkxkcinxixjcjjdidnsisnodndidj
00 Yorumla
9 ayKöse karda değilim ben size nefes alsın yeter 😂😂😂😂
01 Yorumla- 9 ay
Ne diyon terbiyesiz 😅
9 ayAbi sende aşk mesk olamayacak kadın sana nasıl gelsin
00 Yorumla
9 ayMantık evliliği yapacaksın abim, ailene vs sorabilirsin görücü usulü de yapabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayYazıyı okurken dedim yadi 60 falan. Yasin çok genç ve iyi bir mesleğin var. Allah'tan belanı isteme. Sosyal ol, iyi giyin ve kültürünü geliştir. Bu arada ben de bekarım.
00 Yorumla
9 ayEn nefret ettiğim meslek dis hekimliği bence çok korkunçsunuz🤣
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Annenle. Konuş, düşünceni söyle. O bulur uygun birisini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayGençliğim gitti derken ne gibi mesela hani ne yönden böyle düşünmeye ittin kendini ki bu çok ama çok üzücü böyle söylemen
13 Yorumla- 9 ay
Diş hekimi olduğu için mi üzücü ülkede birçok genç şu an aynı şeyi düşünüyor kız erkek aynı şekilde
Cevap sahibi9 ayYok diş hekimi olmasıyla konunun ne alakası var çalışmış didinmiş mesleğini edinmiş süper harika bir şey ama herkesin bazı kayıpları olur hayatta dönem dönem zaman geri gelmez elbette ama herşeyi ardında bırakmak gerekir
- 9 ay
Ülkede sadece mesleği elinde olmayanın mı gençliği elden gidiyor evlilik yönden şükür herşeyi biriktirdim herşeyim var ama bu şekilde kalmak bana iyi hissettirmiyor isterdim şu an çocuğum olsun benimle yetişsin okula gitsin nasip olmuyor aynı şekilde kızlardan da çok yorum gördüm ailemiz aman sınavı kazan mesleğin olsun diye diye bekar kaldık ortada bir damat adayı yok diyeni çok gördüm yani işi de parası da olan her kimse kurulu düzeni ailesi olmayınca bir vakitten sonra kendisini hayattan geç kalmış gibi hissediyor
Gizli Üye(30-35)9 ayMesleği duyan kızlar doluşmuş 😀 tıp okuyacam diye adamda saç kalmamış ağzında diş kalmamış sınav stresinden zor tıp okumak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBense sağlık sektorundeyim hangi sehirdesin tanisabiliriz
11 Yorumla- 9 ay
Sanki sen Ankara tarafında gibisin
Gizli Üye(30-35)9 ayHımm olgun erkek valla ses tip varsa birde meslek zaten çekici yapiyor sen nasıl evde kaldın
10 YorumlaHocam arkadaş çevrenden samimi olan birinden rica edersiniz uygun bir partnerle tanıştırır gerisi sizde, belli bir birikiminizinde olduğunu düşünüyorum
00 YorumlaAbi bana kalmaz ama ben sana evlenmemen tavsiyesini vereyim. Yalnız kalmak birini bulmandan daha iyidir.
01 Yorumla
Soran9 ayYaşlılık gözümü korkutuyor, elden ayaktan düşünce ne yapacağım bilmiyorum
Ne düşünürsen o olur emin ol sen önce ne istediğini belirle evren zaten eninde sonunda onu karşına cıkarir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ay36 yaş evde kalmış sayılmaz hele de bir erkekçin bu ülkede…hem her ilişki ilk kez gibidir öncesinde deneyimin olması gerekmez çünkü her insan faklrıdır.. dil hekimisn sen kendine güven saçmalama lütfen 😀
11 Yorumla
Cevap sahibi9 ayDiş yazacaktım dil yazmış tlefon 🙈
9 ayBen olsam yalnız ve huzurlu bir hayat yaşardım ama demekle olmuyor tabiki yalnızlık zor bir şey adama kafayı yedirir
00 Yorumla
9 ayreis diş hekimi olup evde kalmayı nasıl beceriyon
02 Yorumla
Soran9 ayDiş hekimlerine promosyon olarak evlilik veriliyordu da ben mi bilmiyordum
- 9 ay
olay evlilik değil bu yaşına kadar nasıl manitan olmadı sorun o
9 ayAbi diş hekimisin nasıl evde kaldın sosyal biri değilsin galiba
01 Yorumla
Soran9 aySosyallik istedigim gibi değil diyebilirim
İşin iyi ağzın iyi laf yapıyorsa net bulursun yani demeki komik birisi değilsin
10 Yorumla
9 ayBuralar neden Esra Erol programına dönmüş (lütfen hakaret olarak nitelemeyin),
10 Yorumla
9 ayBelli bir yaştan sonra ewlilik imkansız gibi bir şey oluyor bende aynı yaştayım 😏
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayerkekler yalnız kalmaz merak etme 17-18 yaşındaki kızlar bile 40 yaşındaki erkekle oluyor. erkekler değil kadınlar korkar yalnızlıktan çünkü kadınlar 30-32den sonra evde kalır
116 Yorumla- 9 ay
32 yaşından sonra çoğu zengin koca arama merakına düşer degilmi
Cevap sahibi9 ay@Security_mann hayır 32den sonra artık arasa da bulamayacağını bilir kendine çekilir ya ailesiyle yaşar ya da tek başına yaşar sevgilisi bile olmaz çok güzel değilse
- 9 ay
Bu yaşlarda güzel bir kız var iş arkadaşım zengin koca bulma çabasında yasida 32 lerde bence kendide iyi biliyor zengin birini bulup ewlenemeyecegini geçen gün yalnızlık en güzeli ben herkese yar olmam diyordu
Cevap sahibi9 ay@Security_mann gerçek şu ki bir kadın 20lerinde bile çok güzel de olsa zengin erkekle evleneceği garanti olmaz hatta düşük ihtimaldir. kadın sayısına bakın bir de zengin erkek sayısına. tabi ki evlenen kadınların %80den fazlası zengin erkekle evlenmeyecek çünkü sınırlı sayıda zengin erkek var
- 9 ay
Zengin erkekle ewlense bile çok değil 6 ay sonra başka bir kadınla aldatilmaya baslayacak peki bu hiç kızların gururuna dokunmuyor mu? Ben bunu anlamıyorum.
Cevap sahibi9 ay@Security_mann kanka fakir çiftçi tarafından aldatıldım daha nişanlanmadan :D::D:DD erkkelerin hepsi aldatıyor sosyal ortamı olamyan bile elinde telefon fakelerden kızlara yürüyor biliyoruz yani. bari zengin olsun diyor kızlar da :D
- 9 ay
Eee zenginide bulamayinca tertemiz ewde kalıyorlar durumun özeti bu 😉
Cevap sahibi9 ay@Security_mann tamam da fakirle olsa yine aldatılcak ama tabi adam fakir olduğu için boşanmayacak ama elinde telefon millete yazdığını bileceksin
- 9 ay
Bence insanlar doyumsuz mesela biz erkekler bı kadının kokusuna bile doyduktan sonra hemen gözümüz dışarıya kayıyor başka hatunlar, başka tatlar, başka ten kokuları arıyoruz.
Cevap sahibi9 ay@Security_mann e tamam o zaman ne poh yemeye evleniyoruz kanka bir de üstüne fakirle evlenip maddi zorluk ekliyoruz hayatımıza mantığı nedir bu işin millet evde kaldı demesin diye mi
- 9 ay
Erkek olarak konuşuyorum kadınsız oluyor kadın bu hayattaki en önemli, en kıymetli ihtiyaç
- 9 ay
Bu kişi erkek ciddiye alıp yazmışsın @Security_mann
Cevap sahibi9 ay@İsimssizüyee yo değilim ağla
- 9 ay
Ne dio bu sana guzum erkek filan sen mis gibi kız deilmisin🌺
- 9 ay
Erkeksin cevap sahibi köküne kadar erkeksin ahahahah
- 9 ay
@Security_mann erkek sende hemcinsine yürü kanka
9 ayKültür önemli çağı yakalamışsan bulman kolay yeter ki niyetini belli et
00 YorumlaSanırım günümüz şartlarında evde kalmak odağa rasyonel
00 Yorumla
9 ayÇok geç kalmışsın be abi yinede dahada geç olmadan evlen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayKimisi erken evlenir mutsuz kimisi geç evlenir mutlu olur görücü usulüne sıcak bak bence şu devirde en mantıklısı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBende evde kaldım evlenebiliriz senin içinde uygunsa 😂
22 Yorumla- 9 ay
Doktor bey bununla evlen bu çok su böreği yapıyormuş 😅
- 9 ay
Masallah uygundur tabi evlenin
9 aySende bir tuhafsin sanki 60 yasinda gibi yazmissin
23 Yorumla- 9 ay
Kes lm
- 9 ay
Hoşt
- 9 ay
Owjfjejdd
Gizli Üye(25-29)9 ayNe yapacaksın birini bulup paran varsa git eğlence hayatına takıl
02 Yorumla
Soran9 ayMaximum 3 gün keyif veriyor
Cevap sahibi9 ayOlsun , diğer türlü de yararından çok zararını göreceksin
9 ayKöylerde görücü olarak gidip bir kız bulabilirsin
10 Yorumlataliplerim dizilmiş hadi iyisin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBu işin cinsiyeti yok... Evde kalırsan kalıyorsun işte :)
10 Yorumla
9 ayÇevren ile irtibata geç ve çok dua et..
10 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem