Cevabımı çok dikkate alır mısın bilmiyorum ama... Evden hiç dışarı çıkmadan koca bulabilirsin, ama bunu hayatının ana amacı yapmazsan bulursun. Evde kalmak sadece dekorun bir parçası, sen kendi hayatını inşa etmeye odaklanırsan, bu hayatı paylaşmak isteyen doğru kişi seni zaten bir şekilde bulur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
7 ayValla benim erkek kardeşim var ablayım ve dışarıda öyle kızlar var ki sabaha kadar erkeklerin arabasında ya da otelde çırılçıplak sabahlıyorlar öyle birini yeğenime anne yapacağıma annemin kısır arkadaşlarına haber salarım gelin ararım kimse kusura bakmasın bizde pabuç pahalı edep adap bilen insanlarız biz. Zamane kızlarını da biliyoruz bir tanesini gelin almam ben kardeşime. Hani kızlar bozuk da erkekler çok mu düzgün diyeceksiniz erkekler de bozuk artık. Sabaha kadar kendisiyle sabahlayan kızlar için oturup acı çekiyorlar anne ben Selin'i istiyom çok güzel domalıyordu hühüğğğ diye ağlıyorlar 😂😂
365 Yorumla- 7 ay
Milletin yaşantısından size ne ki. Çok saygısızca ve bağnaz bir tutum bence
- 7 ay
Bağnazım tatlım size ne
- 7 ay
Bir kadına yakıştıramadım bu devirde. Hemcinslerini yaşantısıyla yargılamayı. Evlilik öncesi hayatla ya da özel yaşantıyla iyi ya da kötü annelik farklı şeyler
- 7 ay
Üslubu düzgün insanlara sadece açıklama yapıyorum üslup bilmeyenlerle muhatap olmamayı tercih ediyorum
- 7 ay
Üslubumda bir sıkıntı yok
- 7 ay
Millette senin karseşini bekliyordu , kimin nerde ne vaziyette sabahladığını bildiğine göre tecrübelisin galiba
- 7 ay
Sabahlayanlardan biri olarak dokundu mu kardeşim yaran mı var gocundun hey allam
- 7 ay
sen zaten kardeşine gelin alamazsın kardeşin sever seçer sen de razı olursun ha fesatlık sokarsak kardeşinden olursun gelin de seni kapı içeri koymasa hakkıdır. ben de ablayım kardeşimin hayatına nasıl karışmıyorsam gelininki de beni ilgilendirmez herkesin kendi seçimi kendi yaşantısı. erkek kadın birbirine uyum sağlayacaklarını düşünüyorlarsa evlenirler kimse kimsenin geçmişini özel yaşantısını yargılayamaz. Kardeşin bulunmaz hint kumaşı değil yerine biri bulunur elbet
- 7 ay
@Ayabasanmaymun doğru söylemişsin de sorun şu burada böyle yazarsan eskort evde kalmış patlamış mısırlar rahatsız olur :) çoğu burada koca aramak için burada
- 7 ay
oteller erkekler ile yatıp kalkan sürekli sevgili yapıp ilişki vs eskort dur bu kızlar dolu ülke zaten böyle oldukları için evlenemiyorlar ya evli 3 kuruş maş ile çalışanların peşinde dolanıp şansını deniyorlar burada :)
- 7 ay
Ben ifade etmek istediğimi açık bir şekilde ifade ettiğimi düşünüyorum. Buradakilerin ne olduğu paylaşımlarından belli zaten. Kadın erkek herkesin şirazesi kaymış
- 7 ay
@aaydaalabuladaaa öyle sonuçlarına kendileri katlanıyor etrafa iyi bakarsan görürsün hallerini de :) güzellik bile peş para etmiyor namus olmadık dan sonra
- 7 ay
Biliyorum ya 250 gram et parçasının içine girmek için peşinde koşan erkekler n'apalım sevişmek için eve mi geliyor anan baban var diyor ya da oturmayı kalkmayı bilen kadın mı var falan diye arkalarından konuşup esk.. ort muamelesi göstermekle meşgul öyle kadınlara. Gösterdikleri muameleyi görmemek için İQ seviyesi aşırı düşük olması lazım
- 7 ay
Bir sizin şirazeniz düzgün değil mi. Tipik vaka. Saygı yok sevgi yok , rıza gözetme yok, başka insanları birey olarak kabul etmek yok ama bir tek sizin şirazeniz düzgün. Kendi ahlak anlayışınız en doğru anlayış çünkü ve herkes ona uymak zorunda. Kadına yüklediğiniz taraflı ahlakçılık dayatmasını saymıyorum bile
- 7 ay
Dalyan gibi yakışıklı kardeşim var üstelik edepli de hiçbir kızı kullanıp atmadı bugüne kadar erkekliğin hakkını verdi. Niye namusunu korumayan kızları layık görecekmişim kardeşime? Herkes dengiyle olsun adam gibi adam benim kardeşim. Kat kat iyisini hakediyor nerenize battıysa ilgilenmiyorum daha fazla iyi günler
- 7 ay
Bir de ekstra olarak namusunu korumayı bilmeyenlerin cinselliğe büyük bir zaafı vardır. Ait olmayı bilmez öyleleri aldatmaya da yatkın olurlar
- 7 ay
genel de ülkede boşanma davalarına bakınca yüzde 90 başkası ile ilişkisi olan kadınların olması tesadüf deyil bence yede ifşaları çıkıp evlilik boşanmaya gidiyor ben zaten böyle kadınları çevrem de tutmam ki eskort gibi yaşıyan bir kadından ne bekletim olabilir dünya güzeline bile sg çekmişliğim vardır abaza ve yobaz bir toplum olduğumuz için bunun en büyük sıkıntısını kadınlar çekiyor en büyük hatayı kadınlar yapıyor burada eskort onla bunla yatmayı meşru gösteren kadınlar ile kavga ediyorum kendisi patlak kendinden küçük kızlara sizde ilişkiye girin diye akıl veriyor hepsi de böyle buradakilerin neredeyse tuhaf bir ülke 20 yaşın da kız babası yaşın da adam ile takılıyor bekar onla bunla yatanı evli erkek peşinde ülke tımarhane gibi acınası
- 7 ay
tamam erkek yalyakçısı bağnaz şahıs. Kadın diyemiyorum sana o kadar gerici ve yobazsın ki. Senin kardeşin erkek de bizimki değil sanki sen ne sanıyorsun bir düzgün erkek o mu var dünyada? Benim kardeşim seninkini 50ye katlar adamlıkta düzgünlükte bundan eminim. keşke herkes haddini yerini biraz bilse de. Görümcelerin adı sizin gibiler yüzünüzden çıktı zaten olan sana olur kıza da çok güzel bahane verirsin sen hakkınla kötü olursun. iy bile olsan bu devirde görümcelrin yaranması çok zor. Dğnyadan haberin yok. Namusmuş. Nams bacak arasında değildir bunu da öğrenin artık
- 7 ay
Ha ayrıca benim kardeşim de dalyan gibi bilen bilir. Kızlar hastaydı ona daha o ergenken bile. Karakteri de düzgün çalışkan becerikli. Sevdiği kızla 8 yıldır beraber. senin incel sap kardeşin gibi değil. Yani kardeşin bulunmaz hint kumaşı değil aç gözünü
- 7 ay
Sen bir adamın karşısına geç çırılçıplak kal her deliğine ayrı ayrı soktur sonra namus bacak arasında değil değer görmeyi bekle. Hadi gülüm hadi başkasına kakala kendini
- 7 ay
kim ne yazıyor göremiyorum bende engelli eskort dur kesin genel de engelliyorum buranın esclerini
- 7 ay
Ahlak sisteminin içine çökerttiniz be mezhebimizi genişlete genişlete bunları normalleştire normalleştire. Babasının yanında bacak bacak üstüne atmaya çekinen ve utanmayı bilen bir toplumduk biz. Utanmak denen duygudan utanır olduk resmen sevişmemek utanılacak bir şey oldu. Şimdi bozacının şahidi şıracılar iradesizliklerine kulp arıyorlar birbirini savunuyorlar
- 7 ay
Kafasını çalıştıran akıllı kadın görünce dokunuyor mu anlamıyorum size
- 7 ay
@aaydaalabuladaaa daha fazla yazma aşık oluyorum 🙄
- 7 ay
Daha neler 😂😂 Valla ben kızların erkekleri düşürdüğü hâli de biliyorum adamların ağzının içine ediyorlar acının Allah'ını çektiriyorlar yazık günah bunlar da bizim memleketimizin erkeği koruruz tabi 🙄🙄 Adamları cinsellik için kullanıyorlar sonra sıkılıyorlar sıradakine geçiyorlar onunla ilişki yaşıyorlar bu sefer yok o daha yakışıklı diye yok onun şeyi daha büyük diye bu seferkine aşık olası geliyor. Sonra namus bacak arasında değil bi'kere taam mı hepsini denemeden en iyisini nasıl bulacaktım yiaaaa diyorlar rezillik başka bir şey değil
- 7 ay
Onunla da ilişki yaşıyorlar **
- 7 ay
Ya resmen canları sıkıldığı için beyblade gibi adamlarla oynuyorlar anlatabiliyor muyum 😂 salahhhh erkekler de anlamıyor
- 7 ay
@aaydaalabuladaaa türk erkeklerinin nesli tükeniyor mülteci doğulu suriyeden gelmelerin artıyor bu kadınlar yüzünden mağduruz 🙄 sen nerelisin ki
- 7 ay
Doğulular yüzünden evet şöyle böyle kadınları onlar seviyor sonra çoğalıyorlar o genlerle. Onların düşünce yapısıyla uğraşıyoruz memlekete ciddi s**çtılar
- 7 ay
ben doğulular ile evlenmesine karşıyım herkes gitsin kendi türü ile evlensin ben türküm genlerimi bk edemem :)
- 7 ay
Irkçı değilim aslında ama Doğululara önyargım mevcut nerede edep adap bilmeyen kadınlar var onlara tutuluyor bunlar her neyse konu gereksiz uzadı
- 7 ay
erkekleri ile takılıyorsun yani kızları sorun vatana ihanet sayarım etrafım da barındırmam ırkcılık bile ırkı olana yapılır çigeneler etkilemez
- 7 ay
Ben ciddi olarak ırkçılığı sevmiyorum ama Doğulular kendilerini çok fena bozdu. İstanbul gören masum doğulu kafayı tozutuyor buldumcuk gibi oluyor. Annesinin kapıdan dualarla yolladığı doğu çocuğu Allah varsa 3 kere tahtaya vursun vurmuyor demek ki yok hehe diye dinsiz dinsiz ortalıkta dolaşıyor. Çok gördüm doğulu ateist
- 7 ay
ne anlatıyorsun din ile alakası ne hepsi vatan millet düşmanı olmuş suriye den gelmeler :)
- 7 ay
her girdikleri yeri bk ediyorlar kaçakcılık kaçak elektirik milleti taciz etme raharsız etme her namusuzluk var dövünce halkların kardeşiliği diyor elin suriyelisi :)
- 7 ay
bozuldu diyorsun ne zaman düzgünler di kardeşim tarihe bak ihanetlerine bak ülkede yaptıklarına bak yıldız gibi kaydın gözlerim den resmen
- 7 ay
Bozulduklarından bahsediyorum sanane konuyu istediğim noktadan ele alırım sana mı sormam gerekiyor pardon sen kimsin
- 7 ay
Bana bak parçalarım seni sen kimsin gözüne tırmancam senin hey allam ya
- 7 ay
kaybol suriyeli mülteci seni onlar ile yatıp kalkıyor belli hareketlerinden o dan bu kıvranışlar yallah
- 7 ay
bir saat dir bize masal anlatan da suriyeliler ile takılan eskort çıktı bu nasıl ülke aw
- 7 ay
Ruh hastası
- 7 ay
kızlarını sevmez erkekleri ile yatar kalak türk bile diyilsin gözüm de ruh hastası mı neyse kardeşim rahatsız etme sabah dan beri o laf attığın kızlar da en azından bir türk milliyetciği var sende o da yok
- 7 ay
böyle rezil gibi yaşayın lafların dan kendini belli ettin acınası bu ülke kızları
- 7 ay
Ben Türk değilim evet babam pomak annem Makedon. Ama kalkıyorsun saçma sapan konuşuyorsun doğulularla evlenilmesine karşıyım Türk Türk'le evlensin diyorsun ee Doğulular zaten Türk tarih bilgini geliştir biraz. Aralarında bir kısmı Kürt ya da Zaza falan eski erkek arkadaşım zazaydı mesela. Ben de gideyim Türk değilim diye evlenmek için Yunan mı bulayım ne saçma kafa yapın var
- 7 ay
zazalar ırak yukarsından gelmiş 60 70 içersin de doğu dediğin bölge karadenizi çıkar hep arap zaza kürt ermeni dolu türk yok ben senin okuduğun mektebi skym neysen kardeşim tiskindim yazma bana defol mülteciler ile takıl sen
- 7 ay
Senin kuyruk acın ne şu an
- 7 ay
Ben de Türk sayılırım aslında senelerdir türkiye topraklarında Türkiye'yi memleket bilen herkes Türktür. Ülkeyi senin düşünce yapındaki insanlar birbirine karıştırıyor işte
- 7 ay
balkanlar şu an milyon milyon türk var osmanlı devleti bir balkan devleti bu kadar havadan konuşup süriyeliler ile yatıp kalkan mültecisin ıraklı zaza mültecisini nereden buldun büyük başarı senin için türk ne bilmesin mülteciler ile takılırsın gelip bir de üsten konuşursun
- 7 ay
Lan Suriye nereden çıktı m**anyak herif 😂😂 sus ya tm
- 7 ay
balkanlı insanları severdim sayende bunlar dan da tiskindim artık artık suriyelisiniz gözümde :)
- 7 ay
Tarihi sevmiyorum yalan değil sıkılıyorum bende matematik bomba dayı
- 7 ay
tarih severim dayı diyor ulan sabah dan beri rahibe terasa gibi takıldın balonun söndü teyzeeee 30 yaşın da bu zeka benim balkanlar da en yakın akrabam macalar gaguzlar
- 7 ay
matematik sevmem seviyorum diyen kişinin kafasında hesap makinesi kırarım sen soruma cevap ver arkadaş nerede yaşıyorsun trakya diyorsun zaza ne alaka beni aydınlat balkalar filan rahibeyim diyorsun sevgililerin suriyeli afgan karışımı çıkıyor :)
- 7 ay
Herkes her bilim dalına yakın bir ilgi duymak zorunda değil felsefe ve matematiğe bayılıyorum ben. Sende de ikisi yok gibi duruyor felsefenin ve matematiğin başı sabırdır çünkü sende o yok 😉😉
- 7 ay
felsefe tarih severim sabır yerine göre kişiye göre 🙄 sorularıma cevap alamadım nereden buldun bu afganlıyı merak ediyorum birde bana yaz yoruyor burası 🙄
- 7 ay
Sus tamam
- 7 ay
o zaman yaz susarım belki 🙄
- 7 ay
biriyle tartışırken saygı duymayı öğren Daha üslup bildiğin yok nasıl konuşman gerektiğini bilmiyorsun evrimleş de gel ayrıl da gel baba kop da gel 😂😂
- 7 ay
ay ay şakacı birde yerim seni benle baş edemezsin de bu şirinliğin sebebi ne ulan afganlılar mülteciler ile takılan kızın bunu demesi evrim diyorsun ama evrim yasalarını iyi biliyorum evrime aykırı hareket ediyorsun 🙄
- 7 ay
saygı duymam mülteciler ile takılan insanlara maalesef sevgili olan insalara
- 7 ay
Sevmiyorum senin gibi insanları saygısız oluyorsunuz. Sen kırmızı seviyorum dersin neden sarı değil Allah'ın cezası diye kavgaya tutuşur seninle çok da pürrrrrppsünüz
- 7 ay
ben renkler üzerin de tartışmam ama etrafın da böyle tipler ile sevgili olan bir kadını barındırmam sormak istediklerim var yaz bana darlama beni :) zeka küpü seni
- 7 ay
@aaydaalabuladaaa soruları cinselik üzerine neredeyse bel altı aw bir gün boyunca ahlak deresi verdi şaka gibi beni takıldığın ke kolar suriyeliler ile karıştırma soruma cevap vermiceksen defol git ben senin arkada planda flört ettiğin erkekler ile yazışmasını beklemem ke kolar ile takılıyorsun hırtlar ile aw
- 7 ay
neden bura bu kadar mal aptal varoş çöp kız dolu anlamıyorum 🙄
Evliliğin nesi güzel ya. Çoğu kadın kendini kandırıyor. Sorumluluk almak ve hep affedersin cinsellik yaşamak zorunda olmak bana göre değil sıkıcı. Çocuk bakmak da işkence. O çocuğun bana bir faydası bile yok ki yani. Hem üstüne de aldatılıyorsun. Evlilik kadını yıpratan bir kurum.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayNasibin varsa evde bile bulur
15 Yorumla- 7 ay
Heya
- 7 ay
- 7 ay
@allnightlonggg hee bulur bulur.
yahu teyze niye kıskanayım Allah daha da çok versin bana ne milletin karısından kızından ya da parasından 2 siyle de işim yok benim ama tabiri caizse b0k bulur ha bulursa da ya aldatılır ya da adam g4vattır. hayal olm bu hayal hayal napsın öyle adam böylesini istediğinden kat be kat fazlasını elde edebilecekken cindirella yı çok okudunuz dicem cindirella en azından çok güzel diye tasvir ediliyor bu soruyu soracak kızda o da yoktur. - 7 ay
@aceleon anan bile evden bulmuştu halbuki yavrucum. Baban beş para etmiyorsa adınıza üzüldüm büyük talihsizlik.
Yapay Zeka Cevapladı
Evden çıkmadan koca bulmak biraz zor ama imkânsız da değil! 🏠 Artık dijital çağdayız, çeşitli arkadaşlık uygulamaları ve sosyal medya bu tür durumlar için çok yaygın kullanılıyor. Ancak bu süreçte dürüst, samimi ve dikkatli olmak çok önemli. Ayrıca, karşılıklı güven ilişkisi oluşmadan yüz yüze görüşmeyi düşünmemen gerektiğini hatırlatayım. 😊
Öte yandan, ilişkinin temel taşları olan güven, sevgi ve paylaşım genelde yüz yüze daha sağlıklı inşa ediliyor. Çevreni genişletmek ve farklı ortamlarda deneyim kazanmak hayalindeki kişiye ulaşmanı kolaylaştırabilir. 🌸 Hem belki bu süreçte kendini daha fazla tanırsın, kim bilir! 🥰20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güncelleme üzerinden devam edeyim. Tamam ironi diyorsun da. Biz burada sorulan her seyi doğru kabul edip degerlendiriyoruz.
Sonra çok tepki alinca aaa ben ironi yapmistim sözünün arkasina saklanmak ne derece doğru?
Ayrica soru hiç ironiye benzemiyor. Evde oturulup tek koca bulunacak yer dışarıyla bağlantın internet olur. Baska da olmaz.21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayavukat biriyle birlikte olmayı çok istiyordum instagramdan bulunduğun sehrin barosunu buldum yani avukatların başı gibi bişey düşün atıyorum İstanbul barosu yazdım küçük bi şehir tabi bizimkisi çok az takipcisi vardı ama hep avukatlar takip ediyodu ordan bi kaçına istek attım biri geri dönüş yaptı baya flörtleşmiştik
23 Yorumla- 7 ay
canım
- 7 ay
Önceden de istiyordun avukat mı arar oldun
7 aydışarı da olup da sabah akşam onla bunla yatıp her sevgilisinin altına yatan evde kalmış eskort kızlar var bu ülkede milyon evde araman mantıklı çoğu adis hiv virüsü taşıyorya zaten :D patlamış mısır olimpiyatları dolu burada bu modeller den
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı.
7 ayŞu fotodaki adamı çocukken halk pazarlarında çok görüyordum 😄 Benim şehrimde yaşıyordu ve açtığı standlarda kadın iç çamaşırı ve kadın giysileri satıyordu 😄 İnsanların ilgisini çekmek için de kadın kıyafetleri giyerek ve kadınsı davranışlarda bulunarak satmaya çalışıyordu 😄
10 Yorumla
7 ayZengin, karakterli, yakışıklı, başarılı eş isteyenlere tek sorum oluyor genelde. Sen ona ne sunabilirsin? Güzelim, hamaratım vb demek bir başarı değil. Zengin biri böyle yüzlerce insan bulabilir. Neden sizi seçmeli?
39 Yorumla- 7 ay
Profil bana uyuyor🤓
sadece erkek değilim ama bende zengin karakterli başalarılı eş istiyorum 😁
Şunuda bilmeli ama beni evlenecek kişi yemek yapamıyorum😵💫 - 7 ay
Yemek yapmak basit ve sonradan öğrenilebilen bir şey. Şahsen çoğu yemeği yapabiliyorum ezberden. Sulu yemeklerde soğanı küp küp kesip yağda biraz kızartıp salça, sebze, duruma göre su ekliyorsun sulu yemek oluyor 😄
- 7 ay
Hahahah sen anlatınca evet çok basit😅
Ama ben denedim olmuyor 😅 - 7 ay
Elinden tutup öğretir artık eşin
- 7 ay
İnşallah🤭
- 7 ay
Hiçbişey sunmuyorum beğenmeyen evlenmesin. Zengin yakışıklı olunca üst insan olunmuyor beğendiğiyle evlensin öyle de yapar zaten.
- 7 ay
Sakin ol bayan
- 7 ay
sakinim
7 ayArapça biliyorsan bende zengin ve kandırırsan koca yapabileceğin bir adet var. Yalnız baya çirkin, birazda kilolu, ayrıca narsist. Kilo kilo altınları var, kuyumcu. Vereyim mi?
15 Yorumla- 7 ay
Ama çok çirkin ya, iş görmeyecek kadar da yaşlı durmuyor 👻😂
- 7 ay
😂😂😂
7 ayDamadın zengin kız kardeşi varsa onu da bana ayarlarmısın? 😁 Alemsin ya. Eğer bulursan tarihe geçersin. 😁😁
13 Yorumla- 7 ay
zengin kadın avcısı erkek zavallıdır
- 7 ay
@allnightlonggg
Senin espiri anlayışın kıt galiba.
Evet trakyada aynalı süpürge asıyorlar kapıya. Evde koca arayan kız ve diye
Büyük boylarından as bir tane11 Yorumla
7 ayMümkün tabi, ya arkadaş çevreni kullanacaksın ya da sosyal medyayı ama sosyal medyayı kullanınca insanları doğru tanıyacak soruları bilmen, cevaplarını iyi irdelemen, tutarsızlıkları varsa görebilmen çok önemli.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayBirkaç ay önce desen aday vardı sana, gelirdik istemeye :D
11 Yorumla- 7 ay
Hahahah tühhh
Gizli Üye(30-35)7 ay30 yaşındayım yılda sayılı kez dışarıya çıkarım ve tecrübe olarak konuşayım eğer nasip olarak kaderine özellikle yazılmamışsa normal hayat işleyişinde bulman imkansız. He görücülerin geliyor ama sen tanımadığın için bi anlamı olmuyor genelde.
31 Yorumla- 7 ay
Tazesin henüz
- Aile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı.
7 ayKadınlar bulur. Erkekler iyi bir mesleği varsa belki görücu usulü bulabilir. Zor ama çoğu kadin görücüye karşı. Görücüye karşı değilsen rahat bulursun
10 Yorumla
7 aybenim bir komşum var hiç çıkmaz evden market pazar alışverişlerini bile yapar, elinden hepsi gelir çamaşır bulaşık temizlik ama sana kıyamammmm asdjks
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 724 cevap paylaştı.
7 ayBulursun yılbaşında noel baba sana gökten zembille koca indirir
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı.
7 ayNasibin varsa seni bir şekilde bulur. Kısmetin kapalı ise ne yaparsan yap bulamazsın. Ben buna inanıyorum. Ama yine de olağana bırakıyorum.
23 Yorumla- 7 ay
Sende mi bekarsın?
- 7 ay
Evet.
- 7 ay
Hayırlısı olsun inşallah
Gizli Üye(25-29)7 ayİnternetten evleniyor millet zaten gökten zembille mi koca bulacaksın 😂
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayBu saatten sonra kendime koca bulmayayim ya.. Zor olur herkes için.. İnsan istedikten sonra her türlü bulabilir bence :))
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 601 cevap paylaştı.
7 ayHeee bu listenin en sonuna belki girerim 🤣 iş için mecburi dışarıda olabiliyorum 1 hafta felan bekarlık ondan biraz sultanlık geliyir bana 🤣
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 941 cevap paylaştı. Kısmet abi bu... Abimizin öyle kolay tahmin edilemez nerden ne zaman geleceği falan hiç belli olmaz...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 7 ayBen öyle buldum ya akdkaks yani hiç çıkmadan değil çalışıyordum ancak başka hiçbir hayatım yoktu. Eşimle de iş sebebiyle değil tanışmamız
11 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Banada bi gacı lütfen
Kargo gönderene ait olsunlar lütfen
🫢🫢🫢🤗
22 Yorumla
7 ayBulursun hatta gerdeğe Bike girebilirsin evden çıkmadan...
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 854 cevap paylaştı. Evet bulabilirsin kadın istesin şeytanın awq bile koyar
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. Hayır bulamazsın. Camına ilan as belki kshskjsjs
20 Yorumla
7 ayÇıktığım halde çalıştığım için hiç bir erkekle uğraşamam ben ya 😂
20 Yorumla
7 ayola bilirsin tabi ama, yüz yüze görüşmek her zaman iyidir..
10 Yorumla
7 ayZor sanki çalışan insanlar çok kolay buluyor sürekli akıştasın
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. Zengin kocamı bu maasla o zengin koca arayan kişiye aday olanların yanından bile gecemem ben 🤗🤣🤣
10 Yorumla
7 ayNasipse her şekilde her türlü gelir nasibin sana koşar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Olmaz olur mu yeterki iste sanaldan yatağa bile atarsın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 934 cevap paylaştı.
7 ayBulursun görücü usulü
Kız bizim dudu ablayı nerden buldun 😂😂10 Yorumla Nasip iyi olursan Allah karşına çıkarır yeterki niyetin halis olsun
10 Yorumla
7 ayBulursun ama beyefendi görüntünün altından bir sosyopat çıkabilir dikkat etmek lazım 😄
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
7 ayEn azından annenin katıldığı günlere falan git bir iki kere, görücü usulü biri gelir belki.
10 Yorumla
7 ayBulabilirsin ama etrafa haber salman gerekir. Akrabadır, komşudur vs.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Millet sanal sevgili yapıyor sende sanal koca yaparsın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
m 7 aySanırım biraz zor ama bekle eğer yılbaşında noel baba gelirse belki o seni beğenebilir 😂😂
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 700 cevap paylaştı.
7 ayDuducum yillardir ariyo memleketimin pazarında dudu bu cekiciligiyle bulamadiysa kimse bulamaz 😂😂
10 Yorumla
7 aySosyal medyada belki mümkün olabilir yine de insanlar güvenilmez.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
7 ayBulursunuz tabii herşeyin bir vakti vardır... O vakit geldiğinde karşınıza çıkar nasibiniz...
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayAnca belki sosyal medyadan oda nasıl olur bilmem..
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Annenin günden arkadaşının oğlu olursa, seni oğluna önerirse bulursun
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Ben hiç evden dışarı çıkmıyorum ve evlenemedim sevgilim flörtüm bile olmadı
10 YorumlaFeministlerin kocaya ihtiyacı yok bence 2 köpek al devamke
14 Yorumla- 7 ay
E belki kopek yerine ariyo?
- 7 ay
@cgtygnc kocaya muhtac miyiz? Kim kandiriyor sizi
Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Akrabalardan gelen görücü teklifini kabul edersen bulabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBen de evden hiç dışarı çıkmadan karı bulmaya çalışıyorum, gel evlenelim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayeski lise arkadaşlarını ya da üni ark. ara :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBana da bul kız zengin kocayı erkeklerde arıyor 😛
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bekle bulursun takma dişlerini taktırmaya gidince
14 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 765 cevap paylaştı.
7 aySende hiç böyle avam tabaka bir soru beklemezdim
17 Yorumla- 7 ay
Her ironinin içinde bin bir gerçek yatar. Bu riski almamalıydın🙂
- 7 ay
Diykat isimli saygı duyduğum bir kullanıcı vardı artık yok, üzgünüm 🫤
- 7 ay
Elveda bitmemiş hikayem 😭 elveda al yazmalı
7 ayEfsane resim çaldık dostum helal et ☺️
13 Yorumla- 7 ay
Teşekkürler 😅 öldürdü resim 🥳
Gizli Üye(30-35)7 ayBen alim mi seni tamirat tadilat da yapiyormussun yeter o isleride benyaparim
113 Yorumla
Cevap sahibi7 ay😂😂 Allah gönlüne göre versin istediğin zaman versin
Cevap sahibi7 ay😂😂 niye
Cevap sahibi7 ayŞimdi demedim ya istedin zaman dedim
Cevap sahibi7 ayNasil ya niye oyle
Cevap sahibi7 ay😂😂istek üzerine dua edicem kardeşim begim ibadetimi engelleme ne istiyorsan söyle
Cevap sahibi7 ayHeee tamam o zaman sende haklısın onu söyleme ama ne diyim aklındaki i mi versin gönlündekini mi
Cevap sahibi7 ayTamam dur bende
Allah ım sen bu kızın ne istediğini biliyorsun isteklerini ona nasip et amin 🤲
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bunun, eş versiyonu var mı acabaa :D
15 Yorumla
7 ayilla karşına çıkar dert etmeye gerek yok muck :))
10 YorumlaSen aklında olsun da zengin bi kadın bulursan onu da bana yap😃
10 YorumlaBulursun online koça beğenmez isen yol verirsin bu kadar basit
10 YorumlaBulabilirsin sanal dünya bunun için zaten dışarıda gezenler evlenemiyor ki
10 YorumlaHerkes zaten sosyal medyadan oturduğu yerden bulup buluşuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 aySana ne oldu öyle ben seni hiç böyle bilmezdim 😅
110 Yorumla
Cevap sahibi7 ayNe biliyim evlenmek istemen kötü değilde böyle düşünmen şaşırttı
Cevap sahibi7 ayŞimdi baktım vay be ne saf adamım lan ben 😅
Cevap sahibi7 ayBi anlık şok etkisi diyeyim belki öyle sıyrılırım😀
Cevap sahibi7 ayBil tabi 😀
Cevap sahibi7 ayHoşbuldummm
Tabi bacadan girecek haberin yok mu
11 Yorumla- Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem