yalnızlıktan kastım tamamen yalnız olması, Ailesi, arkadaşları, dostları, sevdiği kimsenin olmaması.

yalnızlıktan kastım tamamen yalnız olması, Ailesi, arkadaşları, dostları, sevdiği kimsenin olmaması.

Yıllarca farklı şehirlerde çalıştım 16 yıl sonunda eve anne babanın yanına döndüm annem rahmetli oldu yalnızlık zor iş insanlardan soyutlamak iyi değil maddi manevi durum ne kadar iyi olsada bir zaman sonra bunalıma sokuyor. Anne babanın, iyide kötüde olsa kadının kocanın yeri başkadır
31 yasindayim. Görüp görebileceğin en yalniz insanlardanim. Buluştuğum oturup çay içtiğim dost arkadaş sevgili hiçbir sey yok ve ben bundan zevk alırdım, kendimle kalmaktan yani. Her yere tek giderdim, külfet gelirdi
Ama su yaşımda cok cok pişmanım keşke cok sosyal biri olsaydım diyorum. Bunlar hep travma sonrası tepkileri imiş. Yaradilista bile tek kalmak yok, insanin fıtratında olmayan bir seyi kendi uydurmasi sıkıntıya yol aciyor.
Geçirebilir elbette ama neden geçirsin ki. İşi var, okulu var, sosyal hayatı var ve bence aslında herkes kendi içinde yalnız. Ve mecburi şeyler için bir çok insan sosyalleşiyor.
Eigler için teşekkürler Barış 🤟✨🥂
Rica ederim ablam 🖤🥂✨
Çol zor.
Rica ederim :D
Bütün bir ömrü tamamen yalnız geçirmek gerçekten zor sevgili Barış. İnsan sosyal bir varlık ve sevgiye, desteğe ihtiyaç duyuyor. Tamamen yalnız olmak, ruhsal anlamda yıpratıcı olabilir. Hayatındaki insanları kaybetmiş ya da çevrene pek güvenemiyor olabilirsin. Ama unutmamalısın ki, yalnızlığın içinde bile kendinle barışarak ve hobilerle ilgilenerek güzel bir denge kurabilirsin 🎨🌿.
Yine de hayata ufak adımlarla insanları davet etmeyi denemelisin. Belki bir arkadaşlık, bir dostluk, sana bambaşka kapılar açabilir. Yalnızlık bir seçimse saygı duyarım, ama bir zorunluluksa bununla yüzleşip kendin için bir şeyler yapmalısın. 🌟 Unutma, sen çok değerlisin ve hayat paylaşınca güzelleşiyor. 💛
Cevap
28Cevap
Hayır , yalnızlık Allah'a mahsustur belli bir zaman güzel gibi görünsede hiç kimse yalnız olmak istemez
Bir kadın sevgili olmadan yapabilir ama aile veya Arkadaş olmadan yapamaz.
Geçiremez. Yalnızlık çok zordur. Yaratıcıdan başka kimse gerçek anlamda yalnızlığı kaldıramaz. Bunu sevgili veya eş gibi düşünmeyin. Hiçbir insanla konuşmayan, dünyadan tamamen izole yaşayan birisi eninde sonunda delirir. İnsan sosyal bir varlıktır.
Yalnızlığı severim ama her şey dozunda güzeldir. İnsan sosyal bir varlıktır ve uzun süre yalnızlık ilk başta depresyon sonra akli dengesini kaybetmeye sebep olur. maalesef genellikle sonucu intiharla sonuçlanır.
olmaması bıraz kotu gıbı gelsede aılesı olupta yalnız kalmanın psıkolojısı daha kotu
“Yalnızlık Allah’a mahsustur, her canlı bir eş arar. Taşın kalbi yoktur ama, onu bile yosun sarar.”
Hz. Mevlana
Geçirir tabii ki alıştıktan sonra yalnızlık ilaç gibi gelir ama bir meşgale bulması lazım. İnsanı yalnızlık değil hiçbir uğraşı olmaması delirtir genelde
Gecirir gecirmesinede cok uzun yasayamaz herhalde
Ailemsiz yapamam ayaklarina tas degmesin onlarin ve arkadassiz sevgilisiz yapabilirim ama onlarsiz asla
yani çok zor en azından mutlu haberlerini kötü haberlerini paylaşmak istiyiceğin biri olmalı ben yapamam
Geçirir ama nasıl geçirir ona sor.. insan hep bir Yoldas destek bir nefes arar çünkü fitratimizda bu var
Kesinlikle çok zor, özellikle de Ailesiz bir ömür geçirmek tam anlamıyla bir yarım kalmışlığın altına atılmış imzadır.
Geçirir abi milyonlarca örnek var gurbette özellikle. Bazen zoraki bazen tercihen seçilmiş yalnızlığı seven insanlarda mevcut
Bir ömür zor belki bir süre yalnız kalınabilir ama bir ömür mümkün değil gibi
Geçiremez insan sosyal bir varlıktır bir noktada illa birilerine ihtiyaç duyar
Geçirir illaki ana sevgi dolu geçen bir hayat her zaman daha iyidir diye düşünüyorum.
Geçirenler var, geçebiliyor demekki. Önemli olan doldu dolu yaşamak.
Güzel geçmez ama var öyle hayat yaşayan milyonlarca insan
Bir zaman sonra insan çok sıkılıyor kfkf
Seni verelim bea 😃
Bir dikili taşım mı var Çilesiz bir başım mı var yarim dostum yuvam mı var gülmek benim neyime..
Mümkün olabilir, şehir merkezinden uzak, teknolojiden uzak…
Ömür bir şekilde geçer ama zaman geçmez, hayat geçmez... Hayat sevdiklerimizle anlamlı oluyor çünkü...
27yaşıma kadar yalnız geldim bundan sonra da yalnız giderim ama çok mutsuzum
Sosyolajik ve duygusal açıdan oldukça ızdırap verici olmakla beraber elbette olabilir
Hayir yani gecirir ama saglikli bir durumda olmaz psikolojik mental olarak
Kimsesi yoksa napsın mecbur
HYir geçiremez
bir şekilde geçirir ama zor
Tamamen yalnız kalamaz.
Çok zor bir durum en çok korktuğum
Geçirir geçirebleri gördük
Gecirir ama mutsuz bir hayati olur
Geçirir ama zor olur hayatta çoğu şeyin eşi var
Geçirir ama hoş olacağını sanmıyorum
Olabilir de çok zor
Ben yaparım.