Ciddi manada evlenme yaşına geldim ve evlenecek adam bulamıyorum. Korkuyorum arkadaşlar. Bu durum cidden korkutucu. Erkeklerin yarısı ben müslümanım muhafazakarım diyip karısını kısıtlıyor anasına bacısına ezdiriyor diğer yarısı da aldatıyor. Ben düzgün hem dinini bilen hem karısını bilen hem milliyetini vatanını değerini bilen erkeği göremiyorum. Saçma gelecek ama evet erkekler tuhaflaştı iyice. İstediğim nitelikler var. Hem Atatürkçü hem dinine önem veren adam olsun istiyorum. Bana değer versin ana kuzusu bacı yalakası olmasın evini bilsin yuvasını bilsin ama böyle erkek yok cidden nasıl bulunur abi nasıl?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence sen birini aramıyorsun. Sanki bir listedeki maddeleri eksiksiz karşılayacak bir ürün arıyorsun. "Atatürkçü olsun da ama dinini bilsin" demek şuna benziyor "evine bağlı olsun da ama ana kuzusu olmasın" gibi kriterler birbirleriyle çelişen ideal bir bileşim. Bu erkek aramak değil, kendince zihninde yarattığın bir projeye uyan birini bulma çabası.
Sorun erkeklerin tuhaflaşması değil. Sorun senin bir insanla bağ kurmak yerine kusursuz hatta Nietzsche'nin de dediği gibi "üstinsan" arayarak kusursuz bir profil onaylatma çaban. Sen bunların dışında her insanı "yanlış" olarak etiketlediğin sürece korkunu beslemekten başka bir şey yapamayacaksın...08 Yorumla- 9 ay
Kusura bakma ama kafamda elemeye çalıştığım şeyler var onlar olmadan biriyle olmak aşırı mantıksız tamamıyla ideal biri bulmak zor ama buna yakın birinin olma ihtimali de güzel bir durum. Ve senin düşüncene ideal olan biri olmadıkça evlilik kabus olur gayet haklıyım
- 9 ay
- 9 ay
@Sonianna53
"Yakın birinin olma ihtimali de güzel bir durum." derken bile aslında pazarlık ettiğinin farkında mısın?
Evliliği kabus yapan şey ideal olmayan birini seçmek değil. Karşındaki kişiyi sürekli eksiklikleri için yargılayıp puanlama sistemi gibi değerlendirmen.
Sen şu anda gelip bana "gayet haklıyım" diyerek savunma modundasın. Dinlemek değil, doğruluk arayışı da değil. Kendi haklılığını kanıtlama çabası. Sana şu soruyu sorayım o zaman;
Bu listelemelerin sana güvende olma hissi mi veriyor yoksa yakınlık korkunu mu maskeliyor? Çünkü "mükemmel" kriterlerin arkasına sığınmak, gerçek bir bağlanma riskini almaktan daha kolay. - 9 ay
Herkes hayat görüşüne yakın birini ister ben de bunu yapıyorum olay bu pazarlık değil ki zaten evlilik pazarlık değil
- 9 ay
Soruma cevap vermedin "Bu listelemelerin sana güvende olma hissi mi veriyor yoksa yakınlık korkunu mu maskeliyor? " bunu sordum.
Sen ise "herkes hayat görüşüne yakın birini ister" diyerek hemen bir savunmaya geçtin lakni sen başta korktuğunu söyledin. Şimdi de "evlilik pazarlık değil" diyerek önceki mesajında "ideal biri olmadıkça evlilik kabusu olur" demiştin. İyi hatırlıyorum buraları ve hepsini okudum.
Çelişkili duruyorsun. Önce korku, sonra haklılık ve şimdi de normallik.
Soruma cevap vermeni istiyorum.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)9 ayÇevremde buna benzer tanıdıklarım var ama sadece benzer mesela evet adam milliyetçi falan ama bayramdan bayrama camiye gider arada alkol de alır, evini bilir aldatmaz, ana babasına da ezdirmem ama giyim kuşam makyaj konularına takılır ama en önemlisi yaşın 27 galiba ama bu bahsettiğim 23 yaşında
07 Yorumla- 9 ay
Ben de 23 yaşındayım :)
Cevap sahibi9 ayDinini bilen kidetayına uyuyor mu ki?
- 9 ay
Valla alkol almasa iyi olurdu knk ne diyim
Cevap sahibi9 ayAlkolik değil ki arada birkaç şişe bira yuvarlar o kadar, niyetin varsa özelden yazabilirim
- 9 ay
Yok teşekkür ederim. Normalde de alkol hiç almasın isterim açıkçası
Cevap sahibi9 ayValla en yakını buydu gerisi için kolaylıklar dilerim
- 9 ay
Teşekkür ederim
Aile & Toplum konusunda 401 cevap paylaştı. Şartlar zorr senin dediğin erkek soylu aileden gelmeli veya zengin olmalıı pek takılma buna zaten evlilik kurumu bitti kimse evlenmiyorr herkes işini artık kolay yoldan halletmek istiyorr evlilik şu zamanda çok ciddi bir riskk
01 Yorumla- 9 ay
Cidden çok büyük risk abi. Adamlar saçmaladı kızlar tuhaflaştı ben bu işi hiç anlamadım
- Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı.
9 ayAtatürkçü ve dinine önem veren milyonda bir zor bulursun. sen olaylara doğal olarak kız oldugun için kendi pencerenden bakıyorsun ama bende sana kızların bir sürü şeyini yazarım hayal mi derim. siz çok şey istiyorsunuz.
06 Yorumla- 9 ay
Ben bir erkeğin hayal edebileceği o kız olarak istiyorum bunu. Karşısındaki insana değer veren zeki hamarat cömert vicdanlı fedakar sağduyulu anaç bir kız olarak yazıyorum bunları. Övünmek için değil ben nasıl biriysem onu söylüyorum
- 9 ay
güzel kardeşim hangi kıza sorsam senin yazdıklarını yazıcak şöyleyim böyleyim dicek kimse ayranım ekşi demez. ciddiye binince maaşın ne araban ne evin nerde boyun kaç kilon kaç gözlerin niye mavi değil falan filan bu devirde bizim hayal edebilceğimiz kız yok. erkekler artık inanmıyor buna sadece ben değil
- 9 ay
Hdhdhdjdjdjdj knk valla 50 kiloluk fakir bir kısa boylu zarganayla çıktım ben işte çalışamam yok evde oyun oynayacağım falan diyerek ilişkimizi bitirmeme sebep oldu bana bunu anlatma istersen. Benim malım param var. ADAM gibi evini geçindirme potansiyeli olan birini bulursam evlenirim yok öyle
- 9 ay
malı parası olan kızlar zaten zengin arıyor :D para olayınıda yanlış anlıyorsunuz elbette erkek dediğin kazancak çalışcak evine iyi bakmaya calıscak ama şimdiki kızlara bakıyorsun doktor mğhendis subay polis milletvekiline kadar gidiyor. bu sitede binlerce soru gördüm ben :D yaşımdan dolayı tecrübelerim çok oldu :D birisi kredi kartı derdine düştü birisi az engelliydi engelline bakmadım oda prenses gibi büyümüş ne yemek var ne bişey. kimisi tipimizi sevmez kılıf arar. bunların arasında boşanmışlarda vardı cocuksuz hala iy kopuk erkek sevdalısı yetmemiş boşandıgı
- 9 ay
Evi geçindirme potansiyeli olan erkek olması yeterli abi. Herkesin durumu aynı olmayabilir benim için çabası önemli evi için çabalıyor mu o evi önemsiyor mu bu önemli. Yoksa maaşı o kadarsa ne diyim adama ben
- 9 ay
bilemem dediğim gibi benim yaşım 39 oldu kimlerle ciddi evlilik için görüştüm konuştum konuştum farklı bi kız çıkmadı. inşallah bulursun ama dediğin gibi zor. çünkü bu anlattıgım kızlar bircok erkeğin karşısına cıktıgı için artık erkeklerde kızlara güvenmiyor
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Beklentilerin çok kıymetli ve doğru aslında. Fakat özellikle günümüzde böyle bir insanı bulmanın zor hissettirdiğini görebiliyorum. Ama inan ki bu imkansız değil. Seninle aynı değerleri paylaşan, hem değerlerine önem veren hem de hayallerindeki gibi saygılı ve sevgi dolu bir ilişki kurabileceğin bir insan muhakkak vardır.
Sen yeter ki kendini tanı ve ne istediğine emin ol. Belki de doğru ortamlar ve doğru insanlarla geçirdiğin zamanlar sana bu kişiyle karşılaşma fırsatı sunar. Önemli olan kendine inanmak, sabırlı olmak ve acele etmemek. İlişkiler zamanla inşa olur, kendiliğinden gelen bir bağ ve değer uyumu her zaman daha sağlamdır. 🍀✨
Her zaman kendini sev, değerini unutma, bu dünyada seninle aynı frekansta biri mutlaka var. Doğru zaman için kendine güven 💜00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
27Cevap
- Aile & Toplum konusunda 821 cevap paylaştı.
9 ayhttps://www.youtube.com/embed/uw3plURGzcUBaşka ne vardı bacım
01 Yorumla- 9 ay
Kat kardeşim
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
9 aySadece tuhaf olan erkekler olarak düşünüyorsanız mutlaka sorun sizde. Hiçbir şey tek taraflı değil bunu unutmayınız.
01 Yorumla- 9 ay
Ne alaka abi erkekler bayağı tuhaf özellikle günümüz erkeği iri bedenli ama beyinleri çocuk kalmış adamlar hiçbir olgunluk yok trip ana yalakalığı prenseslik hepsi var
9 ayŞey gibi mi hem ayranın dökülmesin hem tatsız olaylar yasanmasin
14 Yorumla- 9 ay
Yoo ne alakası var gayet normal istekler
- 9 ay
Erkekler de istiyor emin ol hem güzel olsun hem zeki hem merhametli hem hamarat aynı zamanda entellektuel sozumuzden çıkmasın bide hepsini aynı anda nasıl bulacan bazen bağnaz dediğin adamın bile bir ideolojisi var inandığı sagundugu bir durum var her yemeği seven her rengi seven erkeği mi sevmek istiyorsun yoksa seciciligi olan birini mi
- 9 ay
Saydığın tüm kadın özelliklerine sahibim ama reddediliyorum sebebi ise aşko kuşko para yiyen şımarık kız olmamam
- 9 ay
Bu saydiklarinin çoğuna ben de sahibim gel arkadaş olalım
Aile & Toplum konusunda 481 cevap paylaştı. Istedigin Kriter bile degil aslinda Tum Erkekler boyle olmali
010 Yorumla- 9 ay
Demi knk valla elimi attığım gibi koca bulurdum adam gibi adam sıraladım yukarıya sanki zor gelmiş gibi bahane uydurmuşlar altta bak
- 9 ay
Gerçekten ne oldu bilmiyorum ama ben artık cidden sulara bir şeyler katıldığına inanıyorum hdhdhdhd
- 9 ay
İnşallah kızçem 🩷
- 9 ay
Ya da erkeksen inşallah knkam 💜
- 9 ay
O zaman mükemmel bir erkeksin
- 9 ay
Rica ederim 🩷
Gizli Üye(25-29)9 ayŞu soruyu sorana bi bak bakalım belki bişeye vesile olurum 😀
00 YorumlaÇelişkiye bak hem Atatürkcu hem musluman aziz nesini saygıyla anıyorum
09 Yorumla- 9 ay
Ne alaka
- 9 ay
Müslüman adam asıl Atatürk’ü sever senin din tüccarlarını astı kadınlara hak ettiği konumu verdi hak tanıdı onlara Osmanlı devletinde kaç kadın okuyordu kaç kadın hakkıyla boşanıyordu namusu bile sadece kadında görüp kadını 4. Kadın yapıp çocuk doğurtarak ömrünü bir adama feda ettiriyordu Atatürk kadınlara çalışma imkanı verdi topluma kattı omuzlar üstünde yükselmeye layıksın diyerek seçme ve seçilme hakkı verdi asıl müslüman böyle bir adama Allah razı olsun der senin gibi köle pazarında satılıp cariye olmasını falan savunmaz az aç sen oku youtube falan dinleme sen hshdhdh
- 9 ay
Atatürk’ün dini reformları ve uygulamaları, İslam’ı toplumsal hayattan geri plana itti. Dini kurumları sınırlandırdı, hilafeti kaldırdı, ezan ve cami geleneklerini modernize adı altında değiştirdi. Bir Müslüman, inancına ve dinine bu kadar müdahale eden bir lidere gönülden bağlı olamaz. Dinini koruyan bir insan için Atatürk’ü sevmek mümkün değildir
- 9 ay
Halifelik kaldırıldı çünkü halifelik sözle geçen bir şeydi ve bizim dini liderimiz peygamberimizdir ona bağlılık gösteririz padişaha değil ona bağlılık göstermeye ihtiyacımız yok. Halkına kullarım diyen padişahın halifeliği kaldırılması iyi olmuş. Ezan Türkçe okutan Atatürk değil sonrakilerdi karıştırma bu iki. Cami ahıra çevrilmedi hepsi safsata. İslam diye yaşanan şey araplıktı ve iyi ki geri plana atıldı. Cumhuriyette de gayet halk islamı yaşıyor bizim hükmedilmeye ihtiyacımız yok insana hükmeden şey kendidir ve Allah’a kulluk etmemizdir. Cumhuriyet insanların monarşi gibi tek hükümdarlık rejiminden çıkıp halkın kendini yönetmesi için ortak karar alabileceği (KADIN ERKEK) bir ortam ki bu da gayet islam için uygun Efendimiz (Sav)’e bakarsan gayet çağına göre modern ve demokratik aynı zamanda adaletli olduğunu da görürsün bunun da herhangi bir sorunu yok. Bize iki Mustafa geldi ikisi de başımızın tacıdır kardeşim
- 9 ay
cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana ya yazık olur adabına 😂 Müslümanlık ile ilgili hiçbir bilgin yok laiklik kavramı ile Müslümanlık birbirlerine zıt kavramlar. Ben Atatürkçüyüm ama hem Müslüman hem laik olamazsın bunu da bil tartismaya girmek istemediğim için uzun yazmadım iyi geceler
- 9 ay
Hddjdjdjdj sana da böyle devam et
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Anlattığın şekilde de kız olsa ben evlencem zaten ama yok.
04 Yorumla- 9 ay
Valla ben gibi çok kız var da aşko kuşko para yiyen seversiniz
- 9 ay
Para yiyen niye seveyim? Aksine maddi olarak anlayışlı cebimi düşünen bunun da karşılığında bu güzel düşüncelerine karakterine şükrederek güzel hediyeler alabileceğim şımarttığım biri neden olmasın?
- 9 ay
Erkeklerin çoğunu görüyorum şımarık kızların peşinde trip çekiyorlar gerçekten seven kızları aldatıp bırakıyorlar yazık valla
- 9 ay
Kimse dengini bulamıyor ki. İyi insanlar her zaman kötü insanlara denk geliyor buda isyankar olmaya ve önyargılı davranmaya sebep oluyor. Belli ki sende de var bu durum. Haksız mıyım
Valla böyle oluncada karşı taraf sorun çıkaracak başka bahaneler buluyor
06 Yorumla- 9 ay
Yoo ben böyle bulunca nikahı basıcam
- 9 ay
Gelinlik giymek isterim tabi ama düğün kendi aramızda da olabilir zaten ben çok kişi çağırmayacağım
- 9 ay
Öyle kardeşim geçim zor ben demiyorum ki kolay evlenene zor evlenenin ana babasına zor yazık valla
9 ayÇok kavram karmaşası var. Hem Atatürkçü hem yobaz nasıl olunuyor?
09 Yorumla- 9 ay
M@l işte
- 9 ay
@anteplibradpitt sen çok akıllısın da benim namusumu sordun demi
- 9 ay
@Sonianna53 namussuz kadını kimse çocuklarına anne yapmaz
- 9 ay
Sakin olun kavga etmenize gerek yok arkadaşlar sadece basit bir soru sormuştum. Birbirinize kızmayın.
- 9 ay
@anteplibradpitt Emin ol çoğu kızdan namusluyum sen benim namusuma iftira atarak hakkıma girdin bakalım bunun hakkıyla ne yapacaksın
- 9 ay
İftira mi attım ahahahah lan alt tarafı bakire misin diye sordum ne m@l insanlar var ya
- 9 ay
@anteplibradpitt namussuz kadın diyerek beni kastediyorsun :)
- 9 ay
Aynen kanka aynen sen öyle bil ahahaha
- 9 ay
@anteplibradpitt ahahaa çok eşli tek kadına sadık kalamayan primat
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayVardır ama çok popüler değildirler… Araştırmaya devam
01 Yorumla- 9 ay
Doğrudur nasip
Aile & Toplum konusunda 324 cevap paylaştı. Sevdiğim insan insan değildir, geriside aile de dahil zerre umrumda değildir
00 YorumlaTarif profil için 5-6 kişiyi bir araya getirmek lazım bir kaçına uyuyorum kriterlerin 😄
00 YorumlaValla ben mahafazakar bir ailede büyümüş Atatürkçü bir erkeğim ama ben de biseksim maalesef//
04 Yorumla- 9 ay
Damn
- 9 ay
Hihihii ben de
- Aile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı.
9 aySadakatine guvenmeyen adam kisitlar
02 Yorumla- 9 ay
Bu en başından konuşulmalı. Ben böyleyim arkadaşım benim nasıl bir olduğumu da görüyorsun bana güvenmiyorsan en başında olmasın derim
- 9 ay
Kıskançlık guvenmemek farklı kiskanan sevdiğini sahiplenir başkasına kaptirmaz ama ona sesinide yukseltmez guvenmeyen adam kisitlamaya cüret eder guveniyorsa seninle olur bende ksyi esimle kullanirim
9 ayMutlaka vardır çok dua et.
01 Yorumla- 9 ay
Ediyorum Allah’ım diyorum nolur bana hayırlı olanı ver sen benim istediğim adamı biliyorsun onu bana getir bekliyorum diyorum
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. çok şey seyler istiyorsun
01 Yorumla- 9 ay
Adamlık kriterleri benimkiler erkek çocuklarına zor gelebilir doğrudur
Aile & Toplum konusunda 943 cevap paylaştı. Yoo vardır ama sanaldan değil.
03 Yorumla- 9 ay
Buradan aramıyorum ki ben
- 9 ay
Tamam anladım evet tabi buradan olmaz
9 ayHem atatürkçü hem dindar olunmaz.
09 Yorumla- 9 ay
Yoo niye olmasın ben hem Atatürkçüyüm hem de dindarım şu kalıplardan çıkın artık. Atatürk kadınlara Osmanlı’nın vermediği hakları verdi çok konulmanın anlamı bile yok
- 9 ay
Bakire misin peki
- 9 ay
Evet kardeşim ben namus nedir bilen insanım siz günümüz kızlarını nasıl zannediyonuz bilmiyorum ama çoğu da öyle
- 9 ay
Günümüzde 10 kızdan 8 i patlak
- 9 ay
Sen mi denetledin
- 9 ay
Evet hepsini elleyip muayene ettim patlak hepsi
- 9 ay
İyi senin namusun nerede
- 9 ay
Erkek çok eşlidir kadın tek eşlidir
- 9 ay
Haa öyle mi olmuş dhhdhdh Allah öyle demiyor ama adaleti sağlayacağınız zaman alın diyor o kadar kadının duyguları seni kabul etmeyecek kul hakkına gireceksin sonra da cehennemde sana girecekler dostum bak işine
- Aile & Toplum konusunda 495 cevap paylaştı.
9 ay30'a kadar bekle acele etme
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 946 cevap paylaştı.
9 ayMuhafazakar dışında tarife uydum skdjdjd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 aybunu bu hale getiren toplum ve sizlersiinz
01 Yorumla- 9 ay
Ne alaka her şeyden niye kadınlar sorumlu? Siz kendinize hiç toz kondurmayın biz mi diyoruz namus bekçisi olun biz mi diyoruz kadına değer vermeyin diye? Siz bize yaradılıştan düşmanlık besliyorsunuz
- Aile & Toplum konusunda 912 cevap paylaştı.
9 ayMuhafazakar ve kapalı
02 Yorumla- 9 ay
Açığım lan
- 9 ay
Konya veya Muş
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
9 aykadınlar da bk
01 Yorumla- 9 ay
Knk sen gitsene kadın sevmiyon işte git
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 ayO benim işte
01 Yorumla- 9 ay
Güzel
9 ayHayal degide istekler farklı
05 Yorumla- 9 ay
Yani böyle erkek yok mu abi beraber milliyetimizi konuşacağımız ama ağıbaşlı düzgün bir adam
- 9 ay
Yani riskli iş insanmim bı dakkasi bı dakikasına uymuyor
- 9 ay
Öyle tabi dilerim insanlar kendine gelir artık çünkü cidden etraf korkunç oldu
- 9 ay
Bende çok iyi biri değilim bakma oyle
- 9 ay
Doğrudur
9 ayben de böyle istiyorum😥😥
11 Yorumla- 9 ay
@merviş123456 geldim
BACI YALAKASI
02 Yorumla- 9 ay
Aynen öyle bacı yalakasından olmaz. Ablam onu istiyor onu yap annem onu istiyor şunu yap ablam kardeşim ablam kardeşim ööf onlarla evlensin o zaman
Bugünlerde herkes garip
00 Yorumlayaz.
00 Yorumla
9 ayEvlenelim karım
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!