Güncellemeler
10 ay
İspanyolca öğrenmeeye çalışıyorum su siralar ama hafızam çok iyi değil vazgeçecegimi biliyorum. baskaben gibi bunlari yapmanin yettigi kişiler veya bu konularda derinleşen var mı
Güncellemeler
10 ay
Topluma faydam yok yazacaktım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaaaaaahahahahahaha
instagram, youtube, tiktok gibi platformlara yüzünü göstermeden içerik üreticisi ol. zaten evdesin pc'de var
Ya mantıklı ama çalışmak gibi oluyo o da başkaları için
Yani kendi hesabima atsam neyse
Ne paylaşabilirim ki dizi film müzik Araştırma dans resim oyun ve şiirler hakkında nasıl kendim olarak bir üretici olabilirmm
Dansta kendimi göstermek gerekir o olmaz benim resimleri kim napsin reelste orası da var müzisyen de değilim siirler de amator
yapay zeka çağındayız eminim onları kullanmayı öğreneceksindir.
Tamam danapcam yapay zekayla
sen başlangıç yap işin içine girdikçe neyin ne olduğunu anlıyosun zaten. dışardan yabancı ve zor gelir her zaman
''Ne paylaşabilirim ki dizi film müzik Araştırma dans resim oyun ve şiirler hakkında nasıl kendim olarak bir üretici olabilirmm '' bunu sor chatgpt'ye sen ona ne kadar detay verirsen o da sana o kadar detaylı cevap verir.
Olduğu yerde zıplayıp evin içinde bi oraya bi buraya koşan üst komşu sen misin la yoksa
Çocuk değilim len
Şaka mı yapiyosun hiçbir şey yapmadan mutlu mu oluyosun yani
bunlar hiçbir şey mi birsuru şey saydim
Hissederek yaşıyorum ayrıca aşık olduğum biri de var o da enerji veriyor. daha napayımmmm
Evde film izlemek senin için herşeyse bişey diyemem tabi
Onu çok nadir yapıyorm. ya