Narsist bir eşe mi sahibim?

3,5 yıldır birlikteyiz aile yapısından kaynaklı böyleydi ve hala böyle cok sıkıldım ne yapmalıyım. 5 gündür hastayım kendi işimi yapıyorum sabahları gelip bana yardım ediyordu hastayken yardım edermisn diye konusmustuk tamam tabi dedi neyse daha sonra 2. Gün hiçbirşeye biliyorum yaparım demiceksin demeye basladı bende sinir oldum hoşuma gitmedi. Aşkım lafını yapıcaksan yapma bidaha dedim ondan sonra kendi kendine konusmuyor kaç gündür hep böyle her konuda böyle haklı da olsa haksız da olsa konusmuyor. Ben hatalı olsam hemen gidip çözüyorum özür diliyorum ama bu her zaman aynı defalarca konustuk sözler verdi. En son 2 hafta önce doğum günümde oldu onda da haksızdı saatler sonra anca geldi konuştu bende dedim sırf doğum günüm olduğu için şu an bunu yapıyorsun dedim yoksa yapmazsın. Yok falan dedi ama şu an gene aynı hep aynı konusmuyor kendi içine çekiliyor hep benim konuşmamı bekliyor tam bir egolu.

Güncellemeler
9 ay
1 haftadır hastayım konusmayı kestiğinden beri insan hiç mi merak etmez ya bir kez nasılsın demek çok mu zor bu ölümlü dünyada?
Güncellemeler
9 ay
Ne akşam oturup birlikte yemek yemek var ne de baska bişey hiçbişey yok sanki iki farklı dünyada gibiyiz. Üstelik ben her sabah yiyeceğini götürüp veriyorum salağım ben ya
Narsist bir eşe mi sahibim?