Hayatımın içine eden şeytan halamdan nasıl kurtulacağım?

Arkadaşlar beş aylık bir ilişkim var. Halam annem gibidir beni büyüttü ondan en başından beri her şeyi ona anlattım yalansız. En son ona ev bakmak için sevgilimin yaşadığı şehre gittik orada burnumdan getirdi erkek arkadaşımın evinde bana o. rospu dedi. Ben de yaşayamadığın mutluluğu yaşıyorum diye böylesin dedim. Çocuğun yüzüne bile bakmadı beraber denize girdik ve el ele tutuştuk diye. Sonra babamla tatile gittik orada da burnumdan getirince babama açıklamak zorunda kaldık. Orada babam bana destek oldu onun psikolojik sorunları var dedi. Halam beni korumuş. Bir erkeğin kölesi olma hep sen gitme diye babamın yanında bunları söylüyor. Koruyan insan sevgilisinin yanında yeğenine o hakareti eder mi sizce? Kendi hiç evlenmemiş erkeklerden nefret ediyor bana da zehir ediyor bana rakip mi görüyorsun kendini dedim ona bozulmuş. Tam iki ay oldu hala aynı olaydan kavga çıkıyor artık onunla muhattap olmuyorum. Bugün sevgilimle buluşacaktık onun yüzünden görüşemedik babama sinemaya gideceğim demiştim laf attı sen sinemaya gideceksin öyle mi diye ben de tatsızlık çıkarıyor evde diye iptal ettim. Sizce kötü mü ettim? Sevgilim şimdiden ilerideki buluşmalarımızı da etkiler diye çok korkuyor ve maalesef anlatıyorum ona olanları buluşamayınca en basiti dedim şu an halamdan nefret ediyor. Bu duruma çözüm bulmalıyız diyor ne yapmalıyım? Dün en son sevgilime istersen ayrıl benden bunu yaşamak zorunda değilsin bile dedim
Hayatımın içine eden şeytan halamdan nasıl kurtulacağım?