Erkeklerin bu kadar sayıyla kıza yürümesini anlıyorum ama kendilerine bakmamalarını anlayamıyorum?

Örnek veriyorum bu gece boyunca arka arkaya 2 takip isteği geldi tabiki de arkadaş olduklarını düşündüm bir stalkladım önce sonra alakasız tipler olarak gözükünce alıcı gözle baktım, bu tabiri burada okudum ben de kullanırım, birinde fil tüyü gibi, belli ki berberine sadık 10 yıllık saç modasını takip ediyor, saçları vardı. Diğeriyse ' you ' daki adama benziyordu genel olarak enerjisinden hoşlanmadım ikisini de reddettim. Madalyonun iki tarafı var siz bu kadar kıza yürüyünce biz de bir o kadar erkeğe yürümek durumunda oluyoruz. Sizin seçeneğiniz bolsa bizim de bol, kadınların çoğu kendine bakıyor siz de öğrenin artık. Mesela tanıdığım biri saç ektirdi adam bilim insanı, şirketin kurucu ortağı, üniversitede ders veriyor, yüksek lisanstakilerle yurt dışına proje çıkarıyorlar ama adamın ne zaman ilişkisi oldu biliyor musunuz :D saç ektirince. Diyelim imkanınız yok ya da genetiğiniz size yakın influencerları takip edin öğrenin kendinizi geliştirin bu böyle küstüm beğenilmezsem oynamıyorum demekle arpa boyu yol alamayız

Erkeklerin bu kadar sayıyla kıza yürümesini anlıyorum ama kendilerine bakmamalarını anlayamıyorum?