Annemle kavga ettik haklı olduğumu bilmesine rağmen kabullenemiyor ne yapmalıyım?

Geçen pazar denize gittik bol oversize bir tişört altıma da dizimin üstüne çıkmayan bir kapri giymiştim saçlarım erkek gibi olduğu için rahat rahat uzanıp güneşlenirken babam kızdı bende "baba ben erkek gibi görünüyorum" dedim o da "görüşlerini ne yapacaksın" dedi. Bu en son yaşanan midemi bulandıran bir olay annemde buna şahit olmasına rağmen tepkisiz kaldı. Daha öncesinde banyoya girdim duş alacaktım kapıyı kitledim "banyoda kim var" derken kilitli olan kapıyı açtı bağırarak kapatmaya çalıştım Allah'tan atletim vardı üstümü cikartmamistim. Evde genelde kiloyla geziyor fakat bı ara çıplakti istemeyerek çok iğrenç şeyler görmüş oldum ve direkt kendimi evden dışarı attım. Ben evde genelde susmayı tercih ettiğim için hep sustum bu akşam annemin beni babama kotuledigini duyduğum için buna bir son vermek için yuzlestim yaşadığım şeyleri anlattım kocasını savunduve "neden o zaman söylemedin" dedi halbuki soylemistim o kadar agirima gitti ki canım acıyor ne yapacağım bilmiyorum
Annemle kavga ettik haklı olduğumu bilmesine rağmen kabullenemiyor ne yapmalıyım?