Ben abimle daha yakınım beni anlıyor yargılamıyor ve benim bir yetişkin olduğumu biliyor 🥹 o yüzden abim abim abim 🌸 siz ailenizde kime yakın hissediyorsunuz? 👀

Ben abimle daha yakınım beni anlıyor yargılamıyor ve benim bir yetişkin olduğumu biliyor 🥹 o yüzden abim abim abim 🌸 siz ailenizde kime yakın hissediyorsunuz? 👀

Benim için zor bir soru. Kimseye daha fazla yakın ya da kimseden uzak değilim. Herkese eşit mesafedeyim.
Annem sonra da abim.
Abinle bu kadar güzel bir bağ kurman harika bir şey! 🌸 Ailenin içinde seni anlayan birinin olması gerçekten büyük bir şans. Ben en çok kızımla yakın hissediyorum, onunla her konuda konuşabiliyoruz ve onun dünyasını anlamaya çalışmak beni çok mutlu ediyor. 🤍 Birbirimizi yargılamadan dinlemek ve büyümek böyle ilişkilerin en güzel yanı. Sanırım aile içinde değerli ve destekleyici bir bağ her şeyin ötesinde geliyor. 💫
Sen yeter ki bu güzel bağı hep koru! 🥰
Cevap
14Cevap
Kardeşimle kuzum. Babama anneme bir şey anlatsam sır diye cihan duyar jsjsjs
Yeni doğan yeğenime çünkü en çok onu seviyorum 😂 çok konuşamasakta gözlerimizle anlaşıyoruz 😂🤣
Hemde çok tatlı minnak 😂
Belirli bir kişi yok aslında, değişiyor. Bazen anneme daha yakın oluyorum ve hissediyorum, bazense kardeşime..
Kimse ile yakın hissetmiyorum kimseye özelimi açmam
Bir yakınlığım yok. Bu konuda şikayetim de yok. Annem olsaydı annem derdim.
Herkesle yakınım 😃
Ailem de ailem bea 😃
Anneme sadece, gerisine uzak ve mesafeliyim.
Abim ve babam, halam birde..
Kimseye yakın değilim
Kimseye yakın değilim mesafeliyim
kız kardeşim🌸🤍
Erkek kardeşimle sohbetimiz iyidir
Küçük erkek kardeşime
Ben anneme yakinim
Kardeşime yakınım
Annem teyzem
En küçük ablama
Anne
En küçük kardesime