Beni arayıp sormayan görümcem bohçasını serecekmiş beni davet etti, gitmeyeceğim haksız mıyım?

Sevdiğim adam ile ay sonu nişanımızı yapmayı düşünüyoruz kendi aramızda aile arasında yani. Erkek arkadaşım ailesi ile beni tanıştırdığında kız kardeşinin hayatında bir erkek olduğu bile ortada yoktu. Bizim iş ciddiye binip aileler tanışınca kız birden tanıştırdı, apar topar nişan kararı aldılar. Neyse her anında kızın yanında oldum, ailesi ve kız kardeşi bana değer veriyor sandım, ailesi gerçekten değer veriyor ama kız kardeşi gösteriş budalası ve bencilin, nankörün teki. Yemeklerde koşturdum ricasını kırmadım, benden önce herşeyi yapmak için kendini paraladı, kaldı ki ben herşeyi sade yapacaktım zaten, maksatı bizden önce evlenmek o evden çıkmaktı abisinden önce. Abisi ailesi için bu güne kadar kendisini feda etmiş ve şimdi uyanmış birisi. Kızın nişanına gittim zor şartlarda gittim gerçekten, emek verdim, sarma sardım yemek vereceği zaman, çektiğim nişan videosunu akşamına attığımda bana nişan gecesi tenezzül edip teşekkür etmemişti ve yaklaşık 2 aya yakın beni aramamıştı teşekkür etmek ve iki kelam için. Şimdi gelmiş dün akşam abla napıosun dedi sonrasında yarın bohçam serilecek eşya filan baktım, yarın kız kıza olacağız bohçaya davet edecektim akşam dedi şok oldum, beni bohça için aramış, insan bir nasılsını nasıl gidiyor der bir sohbet eder, davet ettikten sonra tamam abla dedi iyi geceler dedi. Tabiki gitmeyeceğim. Erkek arkadaşım kızdı ben sana gitme yardım etme koşma şu sa... lak kız için demiştim dedi. Bu yapılan çok zoruma gidiyor, sanki gösteriş yapar gibi menfaate gelince beni hep çağırıp aramaması yazmaması. Video attığımda dönüş bile yapmamıştı. Siz olsanız napardınız.

Beni arayıp sormayan görümcem bohçasını serecekmiş beni davet etti, gitmeyeceğim haksız mıyım?