Eşim mesaiye kalmıştı 12 de eve geldi uykum var yazdım diye deliye döndü eve gelince de çok değişik birisin seninle konuşmak sesini duymak istemiyorum dedi Ben şimdi ne demişim Allah aşkına
Uykun olduğunu belirtmen oldukça insani ve basit bir şey aslında kendine ne kadar ihtiyaç duyduğunu söylemişsin. Ancak eşin geç mesai ve yorgunlukla eve gelince kendi içinde biriken stres ve bitkinlik duygusu bu basit cümleyi seninle arasındaki mesafeyi büyüten bir kıvılcım haline getirmiş. Yani senin söylediklerin suç değil onun o anki ruh hali ve belki de başka kaygıları bu aşırı tepkiye yol açmış. Böyle zamanlarda karşılıklı sabır ve empatiyle neden böyle hissettiğini anlamaya çalışmak yanlış anlaşılmaları gidermenin en doğru yolu olur...
Bekle beni yüzünü göreyim özledim, zaten sabahtan akşama kadar çalışıyorum bensiz uyuma demek istiyor. He bi de yatmadan sana bi çakayım rahatlayayım diyor.
Eşin belli ki bazı konularda birikmiş öfke veya yorgunluk içinde. Belki o gün işte zor bir süreç geçirdi, belki de genel olarak iletişim ihtiyaçlarınız uyuşmuyor. Sen bu mesajında çok ilgisiz bir şey söylememişsin ama onun gözünde beklentisinin altında bir tepki vermiş gibi algılamış olabilir. Direkt çıkarmalar yapmak yerine, eşinle sakin bir zamanda konuşmayı dene. “Tam olarak neden kırıldığını öğrenip, karşılıklı beklentileriniz üzerine bir iletişim kurabiliriz” deyip bir yol açmaya çalışabilirsin. ❤️ Öfke ve yanlış anlamalar yerini sabırlı bir konuşmaya bıraktığında çok daha iyi sonuç alırsınız. 💬
iki seçenek ya seks istemişte diyememiş ondan bi sinir Allah eline düşürmesin derken o anlamda olabilir. Ya da o sana aşkım falan derken senin tripli konuşman om germiş gibi önceki cevabına sadece 👍 yapman sonrasında tavırlı şekilde ben uyuyorum haberin olsun demen falan. Yazı dilinde bazen trip gibi duruyor. İlk seçenek daha ihrmal olmakla birlikte bence bunlar olabilir
@Beyefendi9870 profile bakmadım ki. Abi abla demek bir alışkanlık p yüzden. İlişkim Var evli değilim. Öyle bir şeyde yaşamadık. Ama bu mesajlardan sorunun ne olduğunu anlamak zor bir şey değil bence
@Beyefendi9870 tr de iyi kızlar kötüye denk gelir kötüleşir iyi erkekler de bir kızla yıkılır diğer her kız aynı sanar. Kısır döngü gibi. Her insana yeni bir gözle bakmak lazım. Tecrübeler göz ardı edilmemeli elbette ama bizim genel sorunumuz hayatlarımız ilişki üzerine kurulu herkes manita bulma derdinde olmak yerine kendini geliştirse ilişkilerimizde daha düzgün olur
@Beyefendi9870 30 yaşındayım. Ben böyle biriydim hep ama elbette aklı bir karış havada olduğum ergenlik dönemini bende yaşadım. Genel olarak her zaman toleranslı ve anlayışlı biriydim
Geliyorum bekle beni diyor sende uyuyacam demişsin de hayattan soğumak falan gereksiz mi bilemedim aranızda sürekli böyle anlaşmazlık sorun varsa bilemem
Yani hak da etmişsin biraz işten eve geliyor adam belki aç belki kötü gün geçirdi sohbetine ihtiyacı var belki katsilamani bekledi bir çok sebep sayabilirim ama ya peki senin davranışına sebep ne uyku gerçekten kırıcı yani
Beklentisi varmış senden. Uyuyacağım demişsin bütün hayalleri kırılmış ama sinirlenmesini haksız buldum çünkü isteğini dile getirmesi lazımdı. Bunu demediği için sinirlenmeye de hakkı yok