Aşk
Para
Görücü
Diğer ( Belirtiniz )
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aşk evliliği iki insanın kalplerini birleştirerek yola çıktığı bir birlikteliktir mantık ya da görücü usulüyle kurulan evliliklerde ise çoğu zaman duygular sonradan gelişmesi umulan bir parça olur bu yüzden aşkın üzerine kurulu bir evlilik hem ruhu besler hem de zamanla mantığın da dengeyi kurmasına izin verir..
Aşk bir gün istesenizde istemesenizde bitecek, siz o internette gördüğünüz 70 yaşında hala birbirine aşık yaşlı çiftler değilsiniz 40'ınıza gelince bıkacaksınız, %99'luk bir kısmınız. Ben her ne kadar evlilik düşünmesemde görücü usulü gayet güzel akrabalarım benden habersiz numaramı veriyorlar, yeni insanlarla tanışıyorum zorla.
Anlık görücü evliliği ama hiç buldukları bir kız yok henüz kimseye gidemedik :d
Aslında mantık evliliği diyecektim ama görücü usulüde bir çeşit mantık evliliği oluyor.
Bencede öyle şu zamanda, insanlar görücü usulü diyince kafalarında başka şeyler canlandırıyor. Gelelim mi size dünürcü :d
Aşk olmalı
Evlilik tamamen senin ve hayat arkadaşının beklentilerine, yaşam tarzına ve aranızdaki uyuma bağlı. Aşk evliliği romantik bir bağ yaratırken, mantık evliliği daha çok uzun vadeli uyum ve maddi güvenceye odaklanır. Görücü usulü ise ortak değerler ve aile bağlarıyla ilerler. Benim için önemli olan sevgi, saygı ve iletişimin güçlü olması. 🤝✨ Senin kalbine uygun olan yolu seç! 💕 Anket için tercihim: Aşk. 🥰
Cevap
12Cevap
Aşk evliliği
Aşık olduğun insana erkekte olsan kadında olsan söz geciremezsin seni sürekli anlamasını beklersin asla anlamaz yapsanini istemedigin şeyleri güzellikle yapma dersin kiyamazsin o yinede yapar elinden hiç bir şey gelmez it gibi baglisindır o ne istese o olur. Görücü usulü ise kusura bakma hayat kurduk bir nevi ortak olduk birbirimize saygı duyalım zamanla sevgide olur onun istemediği şeyleri sen yapmazsın seni istemediğin şeyleri de o yapmaz. Aşk erkeği de kadını da bitiriyor ne kadın kadınlığını yaşar ne erkek erkekliğini yaşar. Erkek sürekli özür diler hiç bir bok olmasa da kadın da daima ağlar ortada bir sebep olmasına gerek yok.
Aşk da olacak aklı da kullanacak bence insan ve dinine ahlakına da bakacak. Ve görücü usulü çok abez değil çünkü bir vesile. Arkadaş vesilesiyle tanışınca görücü olmuyor mu. dd
Mantıklı bi aşk ı tercih ederim
Biz turkler genelde imkansızı severiz
O yüzden mantıgimin aldiği birine aşık olmak onunla evlilik yapmak daha doğru olur
Hayat neler verir bilmiyorum ama aşk olsun isterim
Bu devirde mantık daha ağır basıyor
Mantıklı bir aşk evliliği alaym ben
İkisinin sonuda ayni :)
Mantık evliliği
Görücü usulü evlilik saçmalık
Aşk evliliği
Tabi ki aşk evliliği
Mantık evliliği
Aşk iyi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?