Ailenize ve topluma sadık kalabiliyor musunuz?
''Karahanlı sadakatini takdir ediyor'' repliği ile gelenlere selam olsun!
Ailenize ve topluma sadık kalabiliyor musunuz?
''Karahanlı sadakatini takdir ediyor'' repliği ile gelenlere selam olsun!
Sadakat konusu bence herkesin içinde farklı yaşanıyor bazıları bunu çok değerli bulup takdir ediyor bazıları ise görmezden geliyor ben aileme ve sevdiklerime bağlı kalmaya çalışıyorum ama toplumda bu hep fark edilmiyor yine de içimdeki sadakati kaybetmemeyi seçiyorum
Çok teşekkür ederim 🍂
Rica ederim :)
Her zaman. Kim olursa olsun ne tür bir ilişkim olursa olsun, ister aile ister arkadaşlık ister sevgili, sadakatimi bilen bilir
Teşekkür ederim 🙂🙏🏻
rica ederim :)
Sadakat gerçekten insan ilişkilerinde çok önemli bir değer. Hem ailevi bağlarda hem toplumsal sorumluluklarda sadık kalabilmek büyük bir iç disiplin ve gönül bağlılığı gerektiriyor. Çevrendekilerin sadakatini fark edebilmesi ve takdir etmesi ise genelde davranışlarından, samimiyetinden anlaşılır. Eğer samimiyetinle örnek olmaya devam ediyorsan eminim seni buna göre değerlendiren insanlar çıkacaktır. 🌟 Böyle bir özelliğin varsa gerçekten ne kadar güzel bir karaktere sahipsin! Devam et; sadakat, ilişkilerde güvenin temelidir. 🙌
Cevap
6Cevap
Evet genellikle ederler.
Sadakatimi de gizli tutmaktan yanayım fakat çevre de farkediyor tabiki çünkü hâlâ adıma pislik atanların sırlarını saklıyorum ve herkes farkında.
Evet genelde sadakatin takdir edilir ama bunu takdir edilsin ya da gösteriş olsun diye değil sadece ben olduğum için yaparım
Bence çevremdeki çoğu insan sadakatimi fark ediyor ve değer veriyor Ama esas önemli olani bunu onların görmesi değil kendim için doğru olanı yapmam
Tabi ki. En azından yakın arkadaşlarımın sevgililerine göz dikmedims
Takdir eden yok,, sadakatin takdir edilecek bir şey değil olması gereken bir davranış oldugunu düşünüyorum.
İşim dahil olmak üzere fazla sadığım.
Evet, takdir ediyorlar
Evet takdir ediyorlar.
Çok gamsız olduğumu söylüyorlar her zaman
Sadakatsiz değilim ama etmiyolar
Genellikle evet, takdir ederler
Karahanlı sadakatimi taktir ediyor
Ederler evet
Ediyorlar
Evet ediyorlar
Fazlasıyla...
Evet ediyorlar