Vefalı insanlara sahip olmak en büyük şanstır belki. Iyi kötü her zamanımızda bizi merak eden ve önemseyen onlardır. Hayatınızda böyle kaç kişi var? :-) #HayırlıAksamlar
İnsan günün birinde hayatında hiç tanımadığı, hayatın hiçbir karesinde bir araya gelmediği ve umurunda dahi olmadığı insana bile kendini anlatmak, bir şeyler paylaşmak ister. Hal böyle olunca ortada bir hukuk doğar, muhabbet doğar.. Dostluklar ya böyle ansızın doğar ya da başka nedenlerle lakin her ne olursa olsun bir yerlerde seni düşünen, sesini duymak istediğin, her şeyini rahatlıkla dile getirebildiğin birinin varlığını hissetmek harika bir histir.
Ben hayatım boyunca bu tip insanlarla münasebet kurdum. Vefalı, güvenilir ve dost canlısı insanlar biriktirdim. Belki çok değil sayıca ama bir ses ettim mi kapımda olacak insanlar var hayatımda keza onlar içinde aynı şey geçerli, bunu bilirler. Rabbim herkese böyle güzel dostluklar nasib etsin ve muhabbetlerini daim etsin.
DreamWhileAwake | Kişilik & Karakter konusunda 4,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Anam babam kardaşım var başka da kimse yok
1|0
0|0
Kastellorizo | Kişilik & Karakter konusunda 68 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Vefalı insanlarla ilgili 2 kez tecrübem oldu ve bu iki insan da en alakasız, en son aklıma gelecek olan kişilerdi. Şimdi ölmeye gidiyorum gelirmisin diye sorsalar niye diye sormam giderim onlar için...
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş