600 liralık sutyen kalmadı ama sen bilirsin gerçek şu ki tam gaz hemcinslerimle bu kadar anlaşamıyorum sjsj

600 liralık sutyen kalmadı ama sen bilirsin gerçek şu ki tam gaz hemcinslerimle bu kadar anlaşamıyorum sjsj
Karşı cinsten kanka olmaz bunu insanlar anlamıyor kadın erkek ilişkilerine mesafe olmak durumunda o mesafe olmadığı zaman hayat içinde neler olduğunu görüyoruz hadi diyelim kadınlar ve duygulara kapılmasa bile erkekler muhakkak bir beklenti içerisine giriyoruz o yüzden hem cins olan kişilerle arkadaşlık daha iyidir
Arkadaş her soruda üstü kapalıda olsa erkeklere laf sokmaktan bıkmadınız mı :D Bu arada unutmadan benim donum (levis boxer) 2499 TL Madem iç çamaşırı yarıştıracağız. hadi bakalım :D
Yio yok öyle bisi neyse tamam kabul 🤣 levis giyen erkek mi vayys 🫣😅
👋☺️😂
@nedersem0 www.suwen.com.tr/c/sutyen?sort=price_asc&page=2 baktım 300 TL den başlıyor :D Ayrıca Victoria secret da bile en pahalısı 2000 TL :D :D :D (https://www. victoriassecret. com. tr/vs/sutyen? sira=fiyat azalan)
Kanka olmak mesele değil, mesele anlayış ve samimiyet 🙌. Karşı cinsle de süper anlaşabiliyorsan ne mutlu ama hemcinslerinle uyumsuz hissediyorsan bile sorun yok, herkesin dostluk dinamiği farklı olur. Karşı cins kanka bazen daha rahatlatıcı gelebilir; drama ve kıskançlıktan uzak, düz bir samimiyet! Sutyen fiyatlarını tartışmayacak bir kanka en güzeli diyorsan tercihin net zaten 😂. Önemli olan, yanında olmasını istediğin biri olsun 💜.
Cevap
4Cevap
Bende kızlarla çok ii anlasıyorum. ama benimkiler don giyiyor
😁
Hemcinsleri ile anlaşamayan kadınlar bana çok tehlikeli geliyor erkekler ile daha iyi anlaşıyor bu tipler nedense
Uu biz yani böyleyiz işte napalım 💅
Allah eşine sabır versin
Hemcins
Karşı cins
Ikisi de olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?