Dün kanım dondu ya siz olsaydınız ne yapardınız? Tanıdıklara anlatamam çok rezil bir durumdayım lütfen sonuna kadar okur musunuz?

Hani bir hikayem vardı yaklaşık bir ay önce telefoncuya gitmiştim. orada birisiyle tanıştım tam 34 yaşında. Baya yakışıklıydı ya da değildi bilmiyorum. O kadar uzun zamandır sevgilim yok ki biraz yakışıklı diye öyle geldi. 😭 Telefonumu 📞 yaparım dedi ( Yapamadı o ayrı ) yapamadığı gibi formatta attı. Sonra baya durdum dükkanında o akşam. 🌆 Moralim aşırı bozuktu çünkü telefonum 📞 Instagram'a girmiyor, WhatsApp, Facebook hiç bir platforma girmiyor. Neyse o akşam bana bundan sonra biz sevgiliyiz dedi. Şaşırdım ne alaka ya dedim benden küçük duruyor çünkü. 🙄 Minyon tipli ben Obezite derecesinde olmasada hafif kiloluyum. 34 yaşındaymış ben 33. Ben dayanamadım o akşam bunu yanağından öptüm 💏. O da eve gidince dudaklarımdan öptü. Sonra işte biz bunla bir kaç gün takıldık. Ben bir gün facede gezinirken bunun adını soyadını yazdım ✍. Uğur Emine Zengin. Eşiyle oğluyla resimlerini 🖼 gördüm. 🙈🙈 Ama nasıl mutlular. Daha iki gün önce cafede fotoğraf çektirmişler. Dükkanını bastım işte bir sürü yalan Beceremiyor da tutarsız yalanlar. Sonra bir kaç gün geçti bana eşimle barıştık ama seninle hala sevgiliyiz dedi senlik bişey yok merak etme. İşte ben buna bunları öğrenmeden önce 300 liralık gömlek almıştım nasıl pişman oldum o gömleği 🎽 üstünde görürsem yırtcam bir de bana dün pantolon 👖 da al demez mi? Sen ne güveniyorsun ki yeni tanıştığın birine bunlar hep Yalnızlıktan mutsuzluktan. Kanım çekildi saydırmaya başladım. O zaman da şey dedi Damla, biz Emine ile barıştık arama işte ters ters konuşmalar pantolonu almam deyince. İşte tehditler biz Diyarbakırlıyız demeler falan. Ne yapacağım ben şimdi fikir verin. Yanına kalmamalı yani tanıdıklara anlatamam Çünkü acayip rezil bir durum.
Dün kanım dondu ya siz olsaydınız ne yapardınız? Tanıdıklara anlatamam çok rezil bir durumdayım lütfen sonuna kadar okur musunuz?