Aileme bakmak için evlenmek istemiyorum?

1 tane abim var hayırsız biri anneme ve babama çok zorluk çektirdi oyunlar oynadı annem babam zar zor şartlar altında çalıştı para topladı borçları ödedi abim asla annemlere bakmaz sınava hazırlanıyorum kitap lazım ama isteyemyoeum utaniyorum çok biliyorum vericekler ama utaniyorum ya son parasını verirse diye ve güzel bir iş sahibi olup annemlere güzel hayat göstermek onları gezdirmek yaşlanınca evimde bakmak istiyorum eğer evlenirsem bir erkek bunu kabul etmez diye düşünüyorum bu yüzden evlenmek istemiyorum 19 yaşındayım ama hâlâ bunları düşünüyorum bilmiyorum çok vicdan azabı çekerim diye düşünüyorum

Güncellemeler
9 ay
Aslında konu evlenmek vs kişi de yok ztn olmaması için elimden geleni de yapıyorum herkese arkadaş gibi davranırım birisi hoşlanmaya başlarsa keserim sınavı kazanmak atanmak ve aileme en güzel hayatı yaşatmak istiyorum 19um 20 giricem bunları düşünmek istemiyorum aslında düşünmeyenleri. gorunce özeniyorum
Güncellemeler
9 ay
Bunları düşünmek istemiyorum ama sürekli aklımdalar daha çok gencim ve ailem Allah korusun bir gün giderlerse dayanamam sanırım
Aileme bakmak için evlenmek istemiyorum?