Kocam niye bizi sevmiyor?

Arkadaşlar kocam bize her cuma söz veriyor izinli günleri cuma olduğu için gezdirsin benimle bebeğimizi diyoruz her cuma suratı asık ve şikayetçi sürekli bişeylerden , bebeğimin hastane randevusu vardı ona da baktırmak için hastaneye gittik surat beş karış bende çıktım hastaneden eve geldim bu başladı dişim ağrıyor demeye ondan sonrada bana bağırdı çağırdı odasına gitti yarım saat sonra da ben rahat edemedim kızımı bebek arabasına koydum tek başıma hastaneye götürdüm baktırdım geri eve gelirken baktım motorla geziyor denk geldik sonra tabi oda beni gördü ben eve gelirken peşime takıldı telafi etmek için sonra ben ağzıma geleni söyledim tabi eve geldi işte motorla gezmedim sadece tekeri patlamıştı onu şişirmeye gittim dedi bende buna evden çık git senin gibi baba olmaz olsun dedim çocuğunu ben tek başıma hastaneye götürdüm sen biz çıktıktan sonra peşimize çıkıp motorla geziyorsun dedim bide aptal gibi kendini savunuyor hala gezmek için çıkmadım diye kendini affettirmek için güya konuşmaya çalışıyor benle çıldırcam en son bebeğim olmasa defolup gidicem bunun hayatından sizce nasıl davranayım kafayı yiyorum sinirden
Kocam niye bizi sevmiyor?