Kocam bizi sevmiyor mu?

Arkadaşlar kocam beni ve kızımızı gezdirmiyor hep plan yapıyoruz çalıştığı için sadece izinli günlerinde bizimle vakit geçirsin istiyorum günün tamamını demiyorum sadece 2 3 saat bile yeter ama o izinli günlerinde hava sıcak akşama çıkarız diyor gündüz kuzenlerinin yanına gidiyor alkol içip geliyor dün de aynısı oldu akşam saat 7 oldu eve geldi hadi çıkalım dedi benim de hevesim kaçmıştı sonra ben buna bağırdım çağırdım bende insanım haftanın her günü bebeğe bakıyorum tek çıkamıyorum yanımda biri olmadan diye oda çık herkes çıkıyor sen niye çıkamıyorsun diyor sizde biliyorsunuz ki 3 aylık bebekle gezilmşyor hele de bebek arabasıyla bende bu yüzden eşimle vakit geçirmek istiyorum sonra ben buna bağırınca ben bebeğe bakarım sen çık gez bana bağırarak senin eşin dostun arkadaşın yok mu onların yanına gitsene dedi beni kimsesizmişim gibi davrandı çok zoruma gitti bende dedim öyleyse ben hazırlanıp çıkıyorum dedim ve çıktım bu sefer de beni dışarıya çıktıktan yarım saat sonra aradı küfür etti niye gittin diye bende sen demedin mi dedim bana küfür hakaret saydı eve gelme dedi bende gitmedim 10 dk sonra Aradı eve gel dedi yağmur da yağmaya başladı o ara mecbur gitmek zorunda kaldım sonradan da hiç bir şey olmamış gibi yemek yedi yattı benimle konuşmadı bile sizce be yapmaya çalışıyor
Kocam bizi sevmiyor mu?