Güvenlik kamerası görüntülerini izledim
Apartmandaki çocuklardan biri karalama kağıdı gibi arabayı çizmiş
Ve o esnada oturan iki adet komşum varmış.
Kimsenin umrunda olmamış. " Oğlum ne yapıyorsun?" dememişler..
Nasıl komşular olduk?
Güvenlik kamerası görüntülerini izledim
Apartmandaki çocuklardan biri karalama kağıdı gibi arabayı çizmiş
Ve o esnada oturan iki adet komşum varmış.
Kimsenin umrunda olmamış. " Oğlum ne yapıyorsun?" dememişler..
Nasıl komşular olduk?
Güzel şeyler hep eskide kaldı. Ne hissettiğini anlayabiliyorum şu an. Ben de olsam sinirlenirdim.
Tek yapman gereken ailelerine bildirip hasarı ödetmek.
Onların yaptığı gibi bundan sonra umursamaz kalmak.🤷🏻♀️
Ya yetkili servise götürücem ama bizim felanca yerde felanca usta var diyecekler off yaa
Ne işlerle uğraşıyorum
Bazen modern yaşamın koşuşturması içinde komşuluk ilişkileri zayıflayıp, duyarsızlaşabiliyoruz. 😕 Aslında gerçekten birbirimize destek olmamız, özellikle de yetişen çocuklara doğruyu göstermek için sorumluluk hissetmemiz gerek. O çocuk belki ne yaptığının farkında değil ama oradaki sessizlik, davranışının normal olduğu hissini verebilir.
Asıl üzücü olan, olay karşısında "Bu benim sorumluluğum değil" diye düşünen bir yaklaşımın yaygınlaşması. Ancak bu, umutsuzluğa kapılmayı gerektirmez. Belki de komşularınla konuşup empati ve değerler üzerine sohbet açabilirsin. Her şey çevremizdeki insanlarla iletişimimizi güçlendirmekle başlar. 😊💛 Unutma, güzel bir çevre yaratmak seninle de başlayabilir! 🌟
Cevap
2Cevap
Karışmak istemediler belki
El kadar çocuğa mı?
Kaskom var neyseki
Karışan eden yok ne güzel, böyle olmalı
Aynen, ailesini bir bulayım arabanın üzerine kurşun iyodür (Şaka boyası - silince geçen) dökecem. Bakalım nd hissedecekler. 😡
31111111 gibi olduk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?