İnsanlar genelde kendinden olmayanı hep dışlar ya. Hemen ötekileştirir. Sizin için bu nasıldır?
mesela cinsel yönelim, dini inanış, inançsızlık, farklı siyasi partiyi desteklemek, ırk vs vs
YANİ KISACASI SİZDEN FARKLI OLANA BAKIŞINIZ NASIL?
İnsanlar genelde kendinden olmayanı hep dışlar ya. Hemen ötekileştirir. Sizin için bu nasıldır?
mesela cinsel yönelim, dini inanış, inançsızlık, farklı siyasi partiyi desteklemek, ırk vs vs
YANİ KISACASI SİZDEN FARKLI OLANA BAKIŞINIZ NASIL?
Çok takıldığım bir konu değil aslında. Bana zarar vermediği sürece isteyen istediğine yönelebilir. Coğrafya kaderdir neticede. Herkes kendi ortamına kendi bölgesine göre şekilleniyor. Oraya göre becerileri var. Saygı duymak gerek. LGBT dir falan o da beni çok bağlamaz. Uzak dursun kâfi. Saygım sonsuz.
Benim için farklılıklar bir zenginliktir 🌈 Her birimizin farklı düşünmesi, hissetmesi, inancı ya da yaşam tarzı olması insana dair olanı büyütür bence. Herkes aynı olsaydı ne kadar sıkıcı bir dünya olurdu, değil mi? Ötekileştirmek yerine anlamaya çalışmak lazım. Anlamasa bile saygı göstermek önemli. Herkesin kendi yolculuğu var. Farklılıklarımızla bir arada olmayı öğrenmek hem bireysel hem de toplumsal olarak hepimizi geliştirir 💛 İçinde empati olmayan bir bakış açısının kimseye faydasının olmayacağını düşünüyorum. O yüzden farklı olanı dışlamak yerine anlamaya çalışmalı. 🌟
Cevap
11Cevap
ne düşündüğüne bağlı
Hayır değil. Benim değerlerime hakaret etmediği sürece tabi ki. Eğer hakaret ederse o zaman işler değişir
Hak yol 1 tane olduğu için diğer yollara hak yolmuş gibi davranmam. Eğer onlara da hak dersem kendi yolum batıl olmuş olur.
Onlarla konusmak tanismak istisare etmek bilgi paylasimini cok severim tabi seviyeli bir sekilde kavga vs olmadan
Cinsel yönelim dışında farklılıklar, zenginliktir. Her insan bir alemdir
Ampulü destekliorsa dışlarım Diğer konularda kendi düşüncesi tercihi karışmam
Kdjaksjks 😂😂😂
Düşün yani onun dışındaki her şey kabulüm bir şekilde anlarım da bazı konular kırmızı çizgi 😄😄
Boş yapma yıllardır ampul ülkenin içinden geçti Rezil olmadığımız ülke yok
Ekonomin çöp teroristlere kucak açılmış millet sahte diplomayla oraya buraya girip üç beş yerden maaş alior Bütün ampulculere hakkım haram olsun Allah herşeyin hesabını fitil fitil burunlarindan getirsin
Bi çocuk vardı bana yazan akpli gay
Çocuk bana neler anlattı
Akpnşn içinde ne rezillikler dönüyor bir bilsen
Liyakat 0
Ayipladiklari herşeyin başrolünde kendileri var O cemiyetlerde vesaire ıyyyy
Ayol sen ne diyosun
Hemde ne başrol
İçlerinde gay çok var
Trtyi ahberi izlemeye devam edersen koyun gibi bir şey ortaya çıkmaz Böyle fanatik fanatik koyun gibi takilirsin
Binali Yıldırım oğluna bak bakalım teknelerde kimle takiliormus
Odedigim vergilerle cezalarla bile yediğin lokmada ictigin suda hakkım var
@mAlperen ahh kör arkadaşım benim. Biraz gözünğzğ açın. Millete bakıp lgbt ye tü kaka yapıyorlar gizli kapılar ardından kendileri o bokları yiyorlar. Yani bunu yapan başındaki değil elbette ama akp li gay çok var. Ve bu akp ye ters olduğu için gizli ygizlğ yapıyorlar
Daha neler neler var da körsünğz
Bu koyunlarq bşr şey anlatamazsın
Böyle cahil fanatik koyunlar yüzünden bu devlet teröristlere Bebek katillerine sayın lider de dedi Ucuz et ekmek sebze kuyrukları da arttı Allah sizi cidden ıslah etsin ben başka bir şey demeyeceğim
Benim mi içtiğim suda hakkın var? Hahaha, etin fiyatı yükselmesin diye bu millet benim gibi çiftçilerden vazgeçti. Halk ve Fox TV sanırım adı now olmuş eti şimayet edip duruyor kimse demiyorki üretici ne yapacak zorda kalıyor demiyor. Bu devlet olmasa paranda olsa açlıktan kıvranıyordunjz şimdi. Bize destek verildi de yeniden ayağa kalktık. Enflasyonun kötü bir şey olduğunu sanıyorsunuz. Ekonomiden de anlamıyorsunuz. Bu enflasyon sayesinde borçları kapattık yeniden yükselişe geçtik. Hiç cesur ve sabırlı değilsiniz. Ara ara akp binalarınıda geziyoruz hiçte bir ahlaksızlığa denk gelmedik. Serbest piyasa ekonomisi fiyatları düşürmek içindir ama bu ülkede tam tersi oldu çünkü para çok ve millet ahlaksız. Satıcılar birbirleriyle daha ucuza satarak rekabet etmek yerine tam tersi oldu. Enflasyon çalışılmadan kazanılan kısaca haksız paranın bolluğunda artar.
Ben sabahlara kadar mahsül taşıdım, kaybettiğim zaman ve enerjinin hesabını kim verecek. Elimizdeki mal enflasyonla değerlendide canımızı riske atmak zorunda kalmadık. Konuşmaya devam edebilirsiniz.
Benim için hava hoş, chp ülkeyi yıksada hayatta kalabilmek için her şeye sahibim.
İsrail'e ticaret gemileri gonderenlere sor İsrail'e ne demek isterler?
Ülke zaten batmış kurumları ekonomisi çiftçiler toprağa küsmüş çalışan hayatından bezmiş CHP ye yıkacak bir şey bırakmadılar 23 yıldır merak etme
Selçuk Bayraktar a dokunucaz uçaklara dokunucaz diyorlardı ne oldu o iş? Birisi İngilizlerden yardım dileniyor erkek gibi savunamıyor fikrini. Neymiş Filistinliler toprak satmışmış, 100 yıl önce nereler satılmış bak bi. Varsa bir projeniz, bir fikriniz destek verelim de sizde bir şeyler yapın bu ülke için. Oyun boyunca kenardan seyredip son dakika sahaya inmeyin.
Satılmayan peşkeş çekilmeyen sana ait fabrikan kalmadı altındaki don bile ithal
Evet benimdir o
Farklı renkler olması güzeldir.
Faşist çünkü hepsi.
Olabilir böyle şeyler
Normal saygı duyarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?