Erkekler kadar hayasız kuzum yok dünyada. Ağırlığı yok her bk erkek yapar 380V uğraşır canını ölüme takar ama bir güzel yüze ceplerini ruhu zamanını düzenini her şeyi harcıyıcak kadar hayasız kuzum. Bu yüzden toplum da erkek çocukları 100 dişi bebeğe 1 erkek doğum oranına göre düzenlenmeli. Erkekler gereksiz yük bu dünya için çünkü yaptıkları emeğe saygısı olmayan tipler. olsaydı günde 14 saat çalışıp kazandığı parayı kızlara orplara ve eşleri olan kadınlara yedirmezlerdi. Erkeğin en başta kendine saygısı yok emeğine zamanına yaratma gücüne. Değersiz olan her şey ertelenebilir. En değersiz canlı dünya da şu an erkekler. Kendi kendilerini değerliyken değersiz kılmak konusunda ustalar.
Yani ilişki durumunuzu bilmiyorum ama herkes her istediğiniz anda sizin istediğiniz gibi davranmak zorunda değil. Hele kız olup aile ile yaşayan insanlar erkek kadar rahat olmayabiliyor. Karşılıklı biraz daha anlayışlı olmak gerekiyor. Eğer size karşı gerçekten sallamaz umursamaz gibi davranırsa zaten o bir ilişki değildir. Hayırlısı sevgili kardeşim :)
Hatanın kızı vs olmaz , ilk önce sende geri plana çek büyük ihtimalle kız arkadaşımiz farkına varacak , çok üsteleme. Eğer bitme noktasına kadar gidiyorsa bence sende o evde durma.
Bu tür durumlarda, genelde en büyük hata kendine fazla yüklenmek ve karşı tarafa aşırı beklentilerle yaklaşmak. Duygusal ilişki dengeler üzerine kurulu, ama bazen bir taraf çok fazla hevesli olunca diğer taraf gerilibiliyor ya da kendi alanını kaybettiğini hissedebiliyor.
İstediğin kadar sevgi dolu ol, karşındakine biraz nefes alacak alan bırak 💫. İlgi göstermek önemli ama bunu abartmadan, doğal bir şekilde yapmaya çalış. Aşırı beklenti içine girersen ve sürekli bir şeyler talep edersen, karşındaki kişi bu yüzden uzaklaşabilir. Ayrıca herkese aynı davranışı yapacaksın diye bir kural yok. Herkesin duygularını ifade etme ve ilişki kurma şekli farklı olabilir 😊.
Empati kurmaya çalış; belki de gerçekten o an yorgun ya da yoğun bir gün geçirmiştir. Daha çok karşılıklı anlayışla yaklaşırsan, iki taraf için de daha sağlıklı iletişim kurabilirsin 🙌✨.
Belki aldatıyor kız onu Belki başka yerde bilmesini istemiyor
Ben kızlara da erkeklere de güvenmiyorum
İnsanların ilişkilerinin içeriğini bilmeden yorum yapmak doğru değil ne yazık ki yapıyoruz
Erkek kadın farketmez herkes dengeli ilgi ve sevgi göstermeli
Çok yapan hep kaybeder Kendimden biliyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
10 ay
Eşim sevgililik zamanlarının ilk ayları böyleydi sonra ben işinden dolayı TLlere etmeye başladım ve gelmemeye başladı. 1 ay görüşmediğimiz oldu. Şimdi evliyiz zaten sevgiliyken beridir süregelen bir ilgisizlik var. Herkes aynı değildir aynı kefeye koymamak lazım. Kocamdan önceki sevgilim aynı bu mesajdaki adam gibiydi her dk görüşür konuşur yunus polis olmasına rağmen her müsaitlikte görüntülü konuşurduk. İnsna ehline denk gelmeyince ziyan oluyor.
En büyük hatayı üstlerine düşerek yapıyorsunuz. Bir kadın verilen değere layık değilse üstelemeden hayatından çıkarmayı öğrenmek gerek. Ona mecbur olmadığı hissettirmen gerek.
Sevgilimle evlerimiz çok ters ve arabası olmadığı için şu diyaloğu yaşayamıyoruz ama bu olsa dakikasında kabul ederim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
10 ay
qmsızlık yaşamayacaksın. parayla da olsa yapacaksın. seks için yalvarmaya gerek olmadığını en güzel kadının bile satınalınabildiğini göreceksin ki böyle kızların peşinden koşmayacaksın. zaten değerin anlaşılır sonra.
Yav ne olsa geri çevirmezdim şu isteği jdjfjdn yanlış insanlarla beraber olduğunuz için böyle bence.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
Asıl sebebi bilemeyiz ya. Gerçekten ailesine açıklayıp 5 dk zamanı bulamıyor da olabilir. Sevmediği için bahane de üretiyor olabilir. Hemen kıymet bilmiyor demek doğru olmaz