Alemlere akmak, makas atma heyecanı hız yapmak gibi şeyler yaşamak istiyorum çok mu şey istiyorum?

Alemlere akmak, makas atma heyecanı hız yapmak gibi şeyler yaşamak istiyorum çok mu şey istiyorum?
Tavsiyem İstanbul da kadıköy ilçesi erenköy semti caddebostan semti moda suadiye semtleri ile fenerbahçe semtlerinde takılman ayrıca maltepe kartal ilçeleri de iyi sarıyer de uskumruköy zekeriyaköy emirgan maslak semtleri ile beşiktaş etiler levent ortaköy şişli de nişantaşı mecidiyeköy vesaire de iyi bakırköy ilçesi de ortalama iyi
Var mı tanıdık falan hocam helal süt falan emmesine gerek yok arabası varsa hemen vercem.
Yok ama buraların lüks kafelerinde avmlerinde vesaire takıl
Sağol hocam teşekkür ederim öyle yapıcam...
"yollarda tozu dumana katarım, elimde cımbız var yaklaşma canını yakarım" sözünü arka tampona yazdırmış tır şoförü ablalar kriterlere dahil mi?
Olmazz yaa tır şoforleri çapkın oluyor :D:D
kadın dediğin dışarıda biraz çapkın olur zaten, erkek olarak alttan alacaksın biraz. bak bi tırın ortalama fiyatı 6.5-10 milyon tl arasında, tır şoförü deyip küçümseme. prensler gibi bakar sana, demedi deme.
Yok a ben aldatmaya gelemiyom. Para ile bunu satın alamazlar. D
ohoo sen bu kafayla evde kalırsın, gelmiş 36 yaşına hatun beğenmiyorsun. ne var 2 aldattıysa. ne deyim allah gönlüne göre versin.
makas atmammmm düzgün kullanırım jfjfk
Makas atan manit arıyorum aslkjfhnasj
Deme öyle deme deme :D
Jigolo sitelerini denedin mi
Karşılığını verirsin ama istediğin hayatı yaşatırlar sana 😂
Paramız yok ki ısmarlasana bi tane. D Jigolo değil bu arada kadın olanlara eskort denir :)
Aranan sensin paran da yok eskort seni napsın git yaşlı neneleri mutlu et bari paran olur gezersin
Araban var mı?
Var evimde var
Çay içer miyiz?
Numaranı yaz buraya 😂
hafhbafhjaf
İlişkiler sadece böyle maddi kriterlere odaklandığında, gerçek bir bağ kurmak zorlaşır. Arabası olan bir partner istemek tabii ki senin tercihindir, ama ilişkilere bu kadar yüzeysel yaklaşmak seni mutlu etmeyebilir. Ayrıca hız yapmak ve makas atmak gibi şeyler hem kendi hem de başkalarının güvenliğini riske atıyor. Mutluluğu dış etkenlerde illa ki aramak zorunda değilsin, belki de kendine ve neye gerçekten ihtiyaç duyduğuna biraz daha odaklanman gerekir. Hayat bazen keyfi küçük şeylerde bulmayı öğrenmekle güzelleşebilir! 🌟🚗
Neden bağ kurmak zorlaşsın kıskandın mı?
Canım manım sen hayırdır? Araban var mı? Varsa aşkım da diyebilirsin gerçi...
Terbiyesiz herif nenen yaşında o kadın
Cevap
8Cevap
Çünkü bu devirde ekonomi kötü ve işin komiği de oynayacak oyuncağı bile olmayan kızlar arabalı erkek istiyor
Adamm adammm
O senin adamlığın abim
Benim araç yokken kızda vardı alayım seni dedi çok salladım buluşmadım her yerden engellemiş sonra.😀
Keşke bana atsaydın numarasını falan sakljfasjklf
Ehehehe aynen kanks :) Makarasındayım alınmazsın dedim :)
Çok şey istiyorsun. Bu imkanları sen üretsen nasıl olur?
Olmaz ben erkeğim isteklerimi karşılayacak beni isteyen kadın klasfnaslkj
Yoo çok şey istemiyorsun aslında...
Trafikte motoru bağırttıra bağırttıra gidip makas atan kim varsa
Kendilerine en içten dileklerimi yolluyorum. 😎
Sen de bu kervana dahil olmak ister misin?
Yakisikliysan sugar mommylere yaklas bulursun
İstediğimiz hayaller amaçlar maalesef gerçek hayata yansımıyor
Öyle biri görürsem haber vereyim hocam 😅
Çok mutlu olurum benimde saçlarım aracın camından giren ruzgarla dans etsin istiyorum :( sdbnfjkas
Tabii haklısın sen de 😅 olur inşallah 😅
omen :D:D
2007 model corsa olur mu 😂
Ayağımızı yerden kessin yeter :D
Mekanı değiştirmek lazım 😂
Var mı bekar arabası olan arkadaşınız lkjafsanjk
Hepsi evli maalesef 😂
Neden erkenden yazmıyorsun aslkfasbnfkjas
Hahahaha geç kaldınız 😅
Ufff yaa arabaları var mıydı peki?
Bazılarının, bazılarının da eşlerinin vardı
Tühh yaaa, seni affedebileceğimi sanmıyorum :( Madem öyle arabalı arkadaşların vardı insan demez mi ''ufff varyaa KS de bi psycho var taşş taşş'' neyse sağlık olsun.
😅😅
Hayattaki şanssızımız bu kadar olduğu için
:(( motorsikleti olan bile denk gelmiyor ya :(
O da arkadan seviyor demek ki :(
Kapışmak için mi?
Ben de at istiyom
Neyy at mı neyyy :D
He dıgıdık dıgıdık
İstersen evde prens kostumum var, beyaz bir at da bulabildik mi voltranı oluşturabilirim?
Elimizde prenses kalmadı bi tane manyak cadı var
Olsundu belki öpücük kondurursam prenses olur. Vırak vıraak bile prense dönüşüyor cadı neden prenses olmasın :D
Cadı kendine siyah at alacakmış beyaz atlıyı kötü kahkahalarıyla sollayacakmış belki bir fırtına çıkarıp her yeri birbirine katacakmış yaşasın kötülükmüş
Kader kısmet ve takıldığın muhit meselesi
Bence gayet elit bir muhitte oturuyorum bağcılar meydanda yeşil caminin bulunduğu sokak brem...
Şanssızlık işte
Araban var mı asljgfnaskj
Helikopterm var
O zaman yorum atabilirsin klafnsajkl Arabası olmayan kızlar yorum da atmasın
İyms
Çalış kazan
Neden öyle diyorsunuz? Arabası olan bir manita istemek benim de hakkım değil mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?