1 senelik evliyim. Eşimin ailesi Çorlu taraflarında yaşıyor. Çok sık görüşmüyoruz. Sevgiliyken de nişanlıyken de görüşmedik pek fazla..
bir de tatsız şeyler de yaşandı. Onlar beni suçladı ben onları suçladım sevgiliyken de nişanlıyken de eşim zorlaya zorlaya ite kaka ailesine laf ettiği için de biraz böyle oldu.
neyse sonuç olarak sevemiyorum onları.
Annesi yalancı , ne yaptığı ne konuştuğu belli değil ve öyle güler yüzlü klasik anne modellerinden değil en azından benim annem gibi değil.
evine gideriz yemek yapmaz önüne bir şey koymaz üstüne titremez. Benim annem ise evine her gittiğimizde eşime karşı aman yavrum aman oğlum der.. her şeyi elinde ne varsa önümüze koyar yedirir içirir öyle gönderir.
kahvaltı mesela gider alışverişini yapar ister saat 15.00 olsun gidelim farketmez istediğimiz her şeyi yapar eşime her defasında oğlum diye hitap eder.
eşimin annesi ise yani tuhaf ya vallahi ilk tanışmaya götürdüğünde bile yutkunamadım ağlayacaktım. kızım demez, önüne bir şeyler koyayım aman gelinim gelmiş oğlum gelmiş demez.. evi zaten Allah versin b. k götürüyor. Onun evi bende olsa ne güzel temiz tutardım. Bu arada benim annem 54 yaşında eşimin annesi 48 yaşında. Kayınvalidem aşırı derecede gezmeyi falan sever bu arada öyle şeylerden geri kalmıyor.
Benim babam yok. Kayınpederim ise babamdan çok farklı bu arada ben 7 yaşından beri üvey babamla büyüdüm. Öz babamı tanımadım annemle çok önceden ayrılmışlar uzun hikaye orası. Öz babam olmamasına rağmen 16 yaşıma kadar ne istediysem alınan biri olarak büyüdüm.
Eşimin babasında sevgi yok saygı hiç yok.. kaba saba birisi. Bir de nikahtan sonra bizim takıları alıp götürdüler ve geri teslim aldığımızda içinden altın ve dolar eksik çıktı o günden sonra babasından nefret eder oldum. Eşim gidip bunu soramadı tabii ki.
Eşim sineye çekebiliyor ama ben yapamadım.
tabii ki görüşmek zorundayız ve yüzlerine karşı saygılı davranıyorum ama ne onlara gidesim geliyor ne sevesim geliyor hiçbirini.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer