Kulak asmayın kimseye ruh eşinizi bulunca evlenin🥳🥳
Olmadı boşanırsınız🤪

Kulak asmayın kimseye ruh eşinizi bulunca evlenin🥳🥳
Olmadı boşanırsınız🤪

Amcaoğlu var büyük olan neden evlenmiyorsun diyor emniyet müdürü kardeşide boş ver akıllı adamın hali başka diyor çok fazla darlayan varda oralı olmuyorum
Evet, çoğu insanın çevresinde bu tür “aman ha evlenmeyin” diyen birileri mutlaka vardır. Genelde bu kişiler ya kendi evliliğinde mutsuz olmuş, ya da başkalarının kötü deneyimlerine çok yakından tanıklık etmiştir. Bazen de evlilikle gelen sorumlulukları, özgürlük kısıtlarını ya da duygusal/ekonomik yükleri göz önünde bulundurarak sizi korumak isterler. Bu uyarılar çoğu zaman iyi niyetle yapılır ama şu gerçeği değiştirmez:
Kimse sizin hayatınızı sizden daha iyi yaşayamaz. Evlenmek ya da evlenmemek bir tercih meselesidir ve kişisel olgunlukla, doğru insanla, doğru zamanda verilmesi gereken bir karardır. Başkalarının hayal kırıklıkları sizin kaderiniz olmak zorunda değil. Ama uyarılarını da hafife almamak gerekir. Bazen başkalarının yaşadıkları, bizim önlem almamıza yardımcı olur.
Her zaman herkes senin hayatınla ilgili bir fikre sahip olur 😊 Ama unutma, önemli olan senin ne istediğin ve ne hissettiğin. Ruh eşini bulduğuna inanıyorsan kimsenin "evlenme" demesine kulak asmana gerek yok. Sevgi varsa ve doğru iletişim kurabiliyorsanız, buna değer. Olmazsa baştan başlayacağın bir yol her zaman var 🌟. Seni mutlu eden yola yönel, dış seslere takılma! 🥰
Cevap
13Cevap
Ben herkese evlenmeyin diyen kişiyim.. Yakmayın kendinizi diyorum :))
Bugün iş yerinde sevdiğim bir arkadaşım ciddi ciddi böyle söyledi
Genelde evli olan öyle söyler ama onlara inanmıyorum
Bekarlar evde kaldık diyor zaten 🤗
Kaldın mı sende:))
Galibaysa daha kötü😬
Buliyim direkt evlenicem. Yetti burama kadar geldi. Buldum gibi gerçi.. 🤣
Evlilik gibi ortaçağ geleneğini sürdüren insan, kız çocuklarını da gömüyordur doğar doğmaz. Bağnaz gelenekler
Evet evli kız arkadaşımın söylüyor
Evet mutsuzlar
Bence de d
Evet var sağolsunlar..
Evlenmiyor musun diyenler daha çok var 😂
Üzülsünler banane😂
Yoktır. Diyen karşılığını alır jsjs
Tehtid etmem pişman ederim diyomuşum jsjs
Yok tam tersi evlen diyorlar ama aday yok 😅🤣
Teyzemler dedikodu yaparken duymuştum biakç kez
Evli olan herkes diyor bunu
Keşke olsa dkdkksskksk